Супер гьзария

Все същите
Звенения

Супер гьзария

Мнение от Звенения »

Супер гьзария

Изображение
Предполагам повечето от вас никога не са виждали бели мьжки чехли, и аз доскоро не бях... Казвам ви, това е супер гьзария! Ако не сте гьзар, ако не ходите с рьце повдигнати от перките, ако не сте “наточен” ... тези чехли просто не са за вас.
От написаното по-горе става ясно, че това не са чехли за баня, те са за “кафе”. Ленен панталон или марков анцунг пасват идеално, нагоре ризка или изрязан потник.
Сега малко информация за самите чехли. Това е топ модел на de fonseca – марка с традиции. Горната част е изработена от изкуствена кожа, подплатена отдолу с финна мрежа против изпотяване и обшита с двоен шев. Подметката е удобна, но за сьжаление след половин часова разходка по центьра ходилата се запотяват и може да се получи подхльзване. Недостатькьт на тези чехли е че бьрзо се цапат по прашните улици, както всичко бяло. Но бялото си е бяло!
Можете да ги намерите в Метро на цена 12лева.
Шоту е кисел деньот, тъ малко разтуха...
:rotfl24: :rotfl24: :rotfl24:
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

мнооо обичам да задавам въпрос от оня вид :lol:

тия чехли кво правят изобщо?
говорят ли ,светят ли пеят ли или друго :rotfl24:
annonymus

Мнение от annonymus »

caliostro написа:мнооо обичам да задавам въпрос от оня вид :lol:

тия чехли кво правят изобщо?
говорят ли ,светят ли пеят ли или друго :rotfl24:
Ходят сами - като пътъците на Хермес, ама снимката е кофти и не се виждат крилцата.
Ако купиш два чифта, марковия анцуг ти го дават с 5% намаление.
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

не искам анцуг
искам шапка и знаменце! :grin:
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Бе аз мисля, че супер гъзарията си е голф 300 - 350 коня с лети джанти деветнайски и кабрио, ма като нямам, ше ходя с чехли. Който купува да вземе и за мене.
annonymus

Мнение от annonymus »

caliostro написа:не искам анцуг
Това е само при покупка на 17 чифта, сори.
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

при 17 чифта ще взема и продавачката и един плажен чадър
баси
:cool:
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

pocti_bezobidna написа:
caliostro написа:не искам анцуг
Това е само при покупка на 17 чифта, сори.
Абе бъркаш нещо.
17 не бяха ли годините на цикадите? :lol:
Panta rhei...
annonymus

Мнение от annonymus »

Мнемозина написа: Абе бъркаш нещо.
17 не бяха ли годините на цикадите? :lol:
Много правилно! За 27 чифта ставаше дума всъшност.
Аватар
Амаранта

Re: Супер гьзария

Мнение от Амаранта »

Звеневия написа:
Супер гьзария

.......
Това ми прозвуча като: "Сбъднати мечти на най-ниски цени!".:rotfl24:
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

Green Light написа:Бе аз мисля, че супер гъзарията си е голф 300 - 350 коня с лети джанти деветнайски и кабрио, ма като нямам, ше ходя с чехли. Който купува да вземе и за мене.
не си ли вече дърт за кабрио, кви са тия младежки мечти, неизживяно детство е твойто :blum: :lol:
Изображение
jazz

Мнение от jazz »

мъжкият вариант трябва да идва и с надуваема кукла

а за накои 'мъже' може и стандартна версия чехли + вибратор :lol:
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

snowprincess написа:
Green Light написа:Бе аз мисля, че супер гъзарията си е голф 300 - 350 коня с лети джанти деветнайски и кабрио, ма като нямам, ше ходя с чехли. Който купува да вземе и за мене.
не си ли вече дърт за кабрио, кви са тия младежки мечти, неизживяно детство е твойто :blum: :lol:
Дърт? Аз? (соча се с едната ръка и гледам ошеметено) АЗ?
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

snowprincess написа:
Green Light написа: не си ли вече дърт за кабрио, кви са тия младежки мечти, неизживяно детство е твойто :blum: :lol:
Виж, сега... В момента в който излязат от пубертета, мъжете влизат в критическата. Така че - оттърване от играчките няма! :dance:
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

maggot написа: Виж, сега... В момента в който излязат от пубертета, мъжете влизат в критическата. Така че - оттърване от играчките няма! :dance:
Това е долна инсинуация! На мен кабрио ми трябва за работата. Един мотор, като на Юрото, за обед, като има задръствания. Джипка за планината, няма да ходя с кабриото в планината, я! Въздушната ми пушка е като видя нещо интересно да го уцеля. Въдицата е за прехрана на семейството- тва е много важно. Пистолета си ми е за самозащита, ножчетата също, освен туловете на викторинокс, за рязане и дялкане. Как ще отрежеш нещо ако нямаш тул? Къде видя играчки, що се заяждаш не мога да разбера?
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

Green Light написа: Това е долна инсинуация! На мен кабрио ми трябва за работата. Един мотор, като на Юрото, за обед, като има задръствания. Джипка за планината, няма да ходя с кабриото в планината, я! Въздушната ми пушка е като видя нещо интересно да го уцеля. Въдицата е за прехрана на семейството- тва е много важно. Пистолета си ми е за самозащита, ножчетата също, освен туловете на викторинокс, за рязане и дялкане. Как ще отрежеш нещо ако нямаш тул? Къде видя играчки, що се заяждаш не мога да разбера?
хубу, че се спря до ножчетата, щото можеше да продължиш, че ти трябва и "гадже с бронзов тен"... за секретарка :lol:
Изображение
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

maggot написа:
snowprincess написа:
Green Light написа: не си ли вече дърт за кабрио, кви са тия младежки мечти, неизживяно детство е твойто :blum: :lol:
Виж, сега... В момента в който излязат от пубертета, мъжете влизат в критическата. Така че - оттърване от играчките няма! :dance:
аха, само разликата е в цената на играчките :lol:
Изображение
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

Green Light написа:
snowprincess написа:
Дърт? Аз? (соча се с едната ръка и гледам ошеметено) АЗ?
айде, от мен да мине, (вадя баданарката) не си дърт, вървиш още и ще ти оди едно кабрио :lol:
само внимавай да не се изкълчиш, че много неудобно изглежда (щото нали като се вземе нова кола и трябва да се сефтоса, за да не се разваля) :blum:
Изображение
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Звеневия написа:
Супер гьзария

Изображение
Предполагам повечето от вас никога не са виждали бели мьжки чехли, и аз доскоро не бях... Казвам ви, това е супер гьзария! Ако не сте гьзар, ако не ходите с рьце повдигнати от перките, ако не сте “наточен” ... тези чехли просто не са за вас.
От написаното по-горе става ясно, че това не са чехли за баня, те са за “кафе”. Ленен панталон или марков анцунг пасват идеално, нагоре ризка или изрязан потник.
Сега малко информация за самите чехли. Това е топ модел на de fonseca – марка с традиции. Горната част е изработена от изкуствена кожа, подплатена отдолу с финна мрежа против изпотяване и обшита с двоен шев. Подметката е удобна, но за сьжаление след половин часова разходка по центьра ходилата се запотяват и може да се получи подхльзване. Недостатькьт на тези чехли е че бьрзо се цапат по прашните улици, както всичко бяло. Но бялото си е бяло!
Можете да ги намерите в Метро на цена 12лева.
Ти да не си нещо представител на производители или разпространители на чехли? Разтухвач такъв :blum:
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Звенения

Мнение от Звенения »

ELBI написа:Ти да не си нещо представител на производители или разпространители на чехли? Разтухвач такъв :blum:
Ако бях, нямаше да въ пращам в Метро!
Напрау ут мъзата щях да ги вадя пресни и лъснати до бело! :grin:
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Звеневия написа:
ELBI написа:Ти да не си нещо представител на производители или разпространители на чехли? Разтухвач такъв :blum:
Ако бях, нямаше да въ пращам в Метро!
Напрау ут мъзата щях да ги вадя пресни и лъснати до бело! :grin:
Може пък да си на Метро представител. А от мъзата вади ракийката и не се скътавай.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Звенения

Мнение от Звенения »

ELBI написа: А от мъзата вади ракийката и не се скътавай.
От твоята уста в божиите уши (амин, дай боже)...
Пусто, в мъзата само напикани стари душелъци има и книги книги книггггггггггиииииииии, изпиват рАкията... :mad:
Ние рАкия не купуваме, не държим, мажем съ с тигрова маз! :grin:
Публикувай отговор