Ползата от оружията...
Ползата от оружията...
Криминална репортерка от всекидневник застреля мъжа си
05 юни 2007 / News.dir.bg
Журналистът от в. “Нощен труд” Ваня Панкова е застреляла с пушка съпруга си.
Инцидентът станал около 16.30 часа в понеделник по време на скандал между двамата, съобщи "Фокус". 50-годишната криминална репортерка е простреляла 46-годишния Николай Т. в дома им в ж.к. “Дружба” в столицата. Екип на “Бърза помощ” откарал пострадалия в “Пирогов”, където бил настанен в шокова зала с опасност за живота. Малко след полунощ мъжът е починал. Полицията е направила оглед на местопрестъплението. Изясняват се причините и обстоятелствата около инцидента. Панкова е задържана за 24 часа.
Инцидентът станал около 16.30 часа в понеделник по време на скандал между двамата, съобщи "Фокус". 50-годишната криминална репортерка е простреляла 46-годишния Николай Т. в дома им в ж.к. “Дружба” в столицата. Екип на “Бърза помощ” откарал пострадалия в “Пирогов”, където бил настанен в шокова зала с опасност за живота. Малко след полунощ мъжът е починал. Полицията е направила оглед на местопрестъплението. Изясняват се причините и обстоятелствата около инцидента. Панкова е задържана за 24 часа.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- Глас в пустиня
- Green Light
Re: Ползата от сешоарите...
Ести използва сешоар и вана
А аз простор и гащи!!!Green Light написа:Ести използва сешоар и вана
И ти си прав. Трябва да се раздават и противотанкови гранати. Пръскат човека ужасно бързо и ефективно. Хуманизъм трябва да има, хуманизъм...БоЕВ написа:Чудесно! Отишъл си е бързо и безболезнено - хуманно, а я си представи, че трябваше да го дупчи с нож(или и ножовете да забраним - щото именно с тях стават повечето сакатлъци), да го транжира в бянята със сатърче, да му забърка коктейл от отрова...Не оръжията, а хората убиват.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Поне етапът на прелъстяване ... "Ела скъпи във ваната - аз пристигам след секундичка" е доста по приятен от гледката как се зарежда пушкалото...Green Light написа:Ести използва сешоар и вана
Артистичност и изобретателност трябва да има.ELBI написа:Поне етапът на прелъстяване ... "Ела скъпи във ваната - аз пристигам след секундичка" е доста по приятен от гледката как се зарежда пушкалото...Green Light написа:Ести използва сешоар и вана
Така е, когато човек прави нещо с мерак.
Мда... и простреляната/електрифицираната страна ще е с усмивка...esti написа:Артистичност и изобретателност трябва да има.ELBI написа:Поне етапът на прелъстяване ... "Ела скъпи във ваната - аз пристигам след секундичка" е доста по приятен от гледката как се зарежда пушкалото...Green Light написа:Ести използва сешоар и вана
Така е, когато човек прави нещо с мерак.
Re: Ползата от оружията...
хм...ELBI написа:Криминална репортерка от всекидневник застреля мъжа си
а защо е спестено последното изречение
"Според полицията многократно са подавани жалби от съседи за скандали в семейството, пише вестникът. "
иначе ми хареса заглавието
- Глас в пустиня
Ако ще и ракети земя-земя да раздават, все си е тая.ELBI написа:
И ти си прав. Трябва да се раздават и противотанкови гранати. Пръскат човека ужасно бързо и ефективно. Хуманизъм трябва да има, хуманизъм...
В страни от шегата ще кажа, народа избръмча, оръжието не е виновно, когато на някого му падне пердето и реши да убива, методите и средствата не са важни. За конкретният случай, сигурно става въпрос за ловната пушка на съпруга, но това е без значение, по-скоро съм любопитен какво са правили хората за които работи, те знаели ли са, че репортерката има проблеми, че се е сдухала от кървави репортажи, къде са хората които е трябвало да видят, че в това сем. има проблем...рано или късно е щяло да се стигне до трагедията със или без помощта на огнестрелно оръжие.
Ако не ми вярваш, попитай Кен-та за спешната помощ и "нараняванията" след сем. скандали най-вече от какво "оръжие" са.
Не си прав, пич! Истина е, че пищака е ужасно ефективно средство за причиняване на смърт. Питай и ти Кент, ако случаите, които е имал, вместо нож (или друг твърд предмет) е имало пистолет, какъв щеше да е процентът на смъртност...БоЕВ написа:...оръжието не е виновно, когато на някого му падне пердето и реши да убива, методите и средствата не са важни. За конкретният случай, сигурно става въпрос за ловната пушка на съпруга, но това е без значение, по-скоро съм любопитен какво са правили хората за които работи, те знаели ли са, че репортерката има проблеми, че се е сдухала от кървави репортажи, къде са хората които е трябвало да видят, че в това сем. има проблем...рано или късно е щяло да се стигне до трагедията със или без помощта на огнестрелно оръжие.
Ако не ми вярваш, попитай Кен-та за спешната помощ и "нараняванията" след сем. скандали най-вече от какво "оръжие" са.
Самият ти опитай някой ден да преодолееш ребрата на някакво месо - от магазина де... тези кадри, дето ги дават - някой мушка с нож и другия умира (освен ако не е в гърло или черния дроб) - хич не са точно така... Знам, че има и такива случаи, че когато падне пердето (но "иска да убива" е само в емоционален смисъл - както на мен или на теб са ти минавали през главата "бе този да го няма"...), но точно поради леснотата на отнемане на човешки живот съм противник на масовото притежание на оръжие. Когато има силен контрол и се дава при спазване на 100 условия - всичко е ОК.
- Green Light
В тубето имаше един филм за нож с/у пистолет. Там те оборват със снимки, които не искам да си спомням дори (за рани от нож). Ножа е страшно оръжите. Всичко е страшно оръжие в ръцете на хъм мотивиран човекELBI написа:Не си прав, пич! Истина е, че пищака е ужасно ефективно средство за причиняване на смърт. Питай и ти Кент, ако случаите, които е имал, вместо нож (или друг твърд предмет) е имало пистолет, какъв щеше да е процентът на смъртност...БоЕВ написа:...оръжието не е виновно, когато на някого му падне пердето и реши да убива, методите и средствата не са важни. За конкретният случай, сигурно става въпрос за ловната пушка на съпруга, но това е без значение, по-скоро съм любопитен какво са правили хората за които работи, те знаели ли са, че репортерката има проблеми, че се е сдухала от кървави репортажи, къде са хората които е трябвало да видят, че в това сем. има проблем...рано или късно е щяло да се стигне до трагедията със или без помощта на огнестрелно оръжие.
Самият ти опитай някой ден да преодолееш ребрата на някакво месо - от магазина де... тези кадри, дето ги дават - някой мушка с нож и другия умира (освен ако не е в гърло или черния дроб) - хич не са точно така... Знам, че има и такива случаи, че когато падне пердето (но "иска да убива" е само в емоционален смисъл - както на мен или на теб са ти минавали през главата "бе този да го няма"...), но точно поради леснотата на отнемане на човешки живот съм противник на масовото притежание на оръжие. Когато има силен контрол и се дава при спазване на 100 условия - всичко е ОК.
Освен това има статистика за ранени vs загинали от пистолет, предполагам че е леснодостъпна. 85% оцеляват, 15 ги копат. Но това го споменавам заради твърдата ти увереност и обичта към статистиките, аз не си падам по такива аргументи. Целта и желанията на притежателите и производители на пистолети е в посока да превърнем 15те в 100, така че мен ако питаш идеално за самоотбрана е пушка там статистиката е огледална. Би могло (понеже ще споменеш) базука и танк но няма да ми се върже на тоалета