Какво мечтаете?

Все същите
Аватар
vyara

Re: Какво мечтаете?

Мнение от vyara »

Remmivs написа:
vyara написа: То хубаво,
но тез очи
къде са?
Питам..
а светът мълчи
потресен
от мойта наглост...

Две очи бе, две,
душата на дете...
къде са?
Но нейсе,
може занапред
и мене
някой да хареса...:blum:
Е, тука вече губя слово
Тежи езикът кат олово
Едничко мое оправдание
пък ваше нежно упование
възможно би било което
че красотата-любовта
е във очите на детето
защото всеки мъж дете е
и плаче той и той се смее
комуто тез въздишки тука
отправяте
А! И наслука!

PS дали е позволено
във стиховете да добавя?
Загледайте се непременно
в това, което се опитвам да кажа просто
и пропадам
тъй често търсиме всуе
и точно там къдет не е
ний даровете дето
около нас са кат морето

:grin:
Да!
Дъра бъра
дъра бъра,
подръж ми шапката
с чадъра.
Тез многото клишета
са все за малките мишлета. :blum:
Шегувам се, бе.
Виждаш само
езика
някак си почесвам
Не вярвам аз в такиви работи...
докат и мене не ме тресне.:winkw:
Изображение
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Varium et mutabile

Мнение от Remmivs »

semper femina...

La donna e mobile...

Уф, че сте музи, музи сте, ама че не ви разбираме понякога, не ви разбираме.

Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Мнение от frisky lioness »

Влад написа: Аз написах за детските мечти, защото децата като се родят знаят всичко, а после като порастваме постепенно забравяме и се налага да го учим наново :-)
Странно:blink::shocked: Този пъут ти си взел думите из под клавиатурата ми:-)

Това е една теория, която аз напълно подкрепям

Странно:blink::shocked:.....
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

vyara написа:
Мнемозина написа: Имам поглед върху разни музи и много горещо ви пожелавам и на двете със Семирадида да НЕ ставате такива. :grin:
Обаче няма да се разпростирам по темата... :lol:
Ади разпростри се де! Утеши една бедна душа пък ти. Нали си ми дружка. :crying:
Не мога.
Трябва да ти изложа няколко стратегии... които изобщо не са успокоителни за една бедна душа. :grin:
Panta rhei...
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Semiramis написа: Като оставим това на страна всъщност си имам една голяма мечта - :shy: искам да съм муза. Да му нарисува художник. :shy::shy::shy: Винаги съм искала това.
А пък аз искам да мога да сбъдвам мечтите на другите хора:-):-)
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Мнемозина написа:Не мога.
Трябва да ти изложа няколко стратегии... които изобщо не са успокоителни за една бедна душа. :grin:
Нищо не каза. Кажи ги с малко думи. Ако са пространни, значи има нещо забаламосващо и не са верни. :grin:
Изображение
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

frisky lioness написа:А пък аз искам да мога да сбъдвам мечтите на другите хора:-):-)
Велико! Чест и почитания, лъвице!

Това е една достойна мечта. Би ли я споделила с мен? Защото и аз май съм от този особен вид егоисти, които изпитват най-голяма наслада да доставят наслада.
Влад

Мнение от Влад »

frisky lioness написа:...Странно:blink::shocked:.....
:-) :flowersk:
Влад

Мнение от Влад »

Remmivs написа:
frisky lioness написа:А пък аз искам да мога да сбъдвам мечтите на другите хора:-):-)

Това е една достойна мечта. Би ли я споделила с мен? Защото и аз май съм от този особен вид егоисти, които изпитват най-голяма наслада да доставят наслада.
Позволете да се присъединя към вашата партия!
Влад

Мнение от Влад »

vyara написа:
Нищо не каза. Кажи ги с малко думи. Ако са пространни, значи има нещо забаламосващо и не са верни. :grin:
Сигурно не напразно те предупреждава. :grin:
Все пак според гръцката митология, Мнемозина е майка на музите, и тя сигурно ги познава доста добре!
:-)
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Влад написа:
vyara написа:
Сигурно не напразно те предупреждава. :grin:
Все пак според гръцката митология, Мнемозина е майка на музите, и тя сигурно ги познава доста добре!
Аз не съм муза, пък и не съм послушно дете :grin:
Изображение
endrofini

Мнение от endrofini »

Влад написа:
Remmivs написа:

НДСМ? /национално движение за сбъдване на мечти/
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

vyara написа:
Да де, това беше целта - нищо да не кажа. :grin:
Уф, днес съм невъзможна.
Просто има разлика между това да станеш муза без да искаш и да си го поставиш за цел.
Най-известните реални жени-музи твърде често са сменяли поетите. :lol:

Даааа, човек най-често си мечтае за неща, които не познава...
Panta rhei...
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Мнемозина написа: Да де, това беше целта - нищо да не кажа. :grin:
Уф, днес съм невъзможна.
Просто има разлика между това да станеш муза без да искаш и да си го поставиш за цел.
Най-известните реални жени-музи твърде често са сменяли поетите. :lol:

Даааа, човек най-често си мечтае за неща, които не познава...
Аз не си го поставям за цел. Искам е така - хоп, да стане от самосебе си. :winkw:
Ти била ли си муза? Ахааааа, била си начи. :lol:
Изображение
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Мнемозина написа:Най-известните реални жени-музи твърде често са сменяли поетите. :lol:
Varium et mutabile

Так немного посидела и ушла

Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Remmivs написа: Varium et mutabile

Така е то. Аз щото съм пуснала котва... ква муза да бъда.:roll:
Изображение
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Remmivs написа:
Мнемозина написа:Най-известните реални жени-музи твърде често са сменяли поетите. :lol:
Varium et mutabile

Толкоз. :dunno:
Panta rhei...
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

vyara написа:
Remmivs написа: Varium et mutabile

Така е то. Аз щото съм пуснала котва... ква муза да бъда.:roll:
Именно.
Нещата понякога имат скрит смисъл.
Panta rhei...
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

pocti_bezobidna написа:
ELBI написа:Сетих се за снощната серия на Хаус. Уджасно любопитна. Сценаристът, обаче е бил внимавал да не пристъпи някои теми (все пак е сериал в Америка,дето има големи идиоти... както и много хора с не-идиотски, а интересни мисли по темата) и ги побутваше на границата/ръба на "допустимото". Господ и човека. Някой, който владее/командва. Центърът. Безгрешникът. Обектът на преклонение. Явно ни е вградено генетично :blum:
Тяхната представа за вярата е коренно различна от нашата. Те си имат голяма доза полуистерично шоу, да не говорим, че при техните разстояния и начин на живот (особено навремето) ходенето на църква е някакъв вид социално общуване. Една приятелка в Щатите, в прованса техния – разправяше – нали са нови в градчето, от местната църква им събрали разни посуди, шкафове, простотии. Хем няма какво да ги правиш, хем ти е неудобно да ги изхвърлиш. И ги канят на църква, пък те нито са вярващи, нито имат желание да ходят на порповеди. Шантава работа.

Отделно – въпреки, че не съм гледала филма – религиозния фанатизъм (в по-умерени или не дотам умерени граници) е добра и често експлоатирана основа за сюжет.
Не може да се говори за "тяхната". КОлкото може да говориш за "нашата" на базата на разбиранията на бабата от кв. Свобода в Каспичан. Хората, които познавам от там имат 99% същите разбирания като моите или много сходни. Те също подиграват шоутата там и ... но пък никой не те насилва да ходиш на църква. Е - има разлика от малки и големи градове, но то и тук има... просто е различно. И точно снощи ужасно подиграваха точно този религиозен фанатизъм...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
ELBI

Re: Varium et mutabile

Мнение от ELBI »

Remmivs написа:semper femina...

La donna e mobile...

Уф, че сте музи, музи сте, ама че не ви разбираме понякога, не ви разбираме.

Обаче така добре подозираме какво ще стане. И знаем какво ще искат. И разбираме, че не се разбираме. Примерно :blum:
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
annonymus

Мнение от annonymus »

ELBI написа:
Не може да се говори за "тяхната". КОлкото може да говориш за "нашата" на базата на разбиранията на бабата от кв. Свобода в Каспичан. Хората, които познавам от там имат 99% същите разбирания като моите или много сходни. Те също подиграват шоутата там и ... но пък никой не те насилва да ходиш на църква. Е - има разлика от малки и големи градове, но то и тук има... просто е различно. И точно снощи ужасно подиграваха точно този религиозен фанатизъм...
Говорех за някои доста съществени различия между претестантството и православието.
А оттам и в манталитета
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Remmivs написа: Би ли я споделила с мен? Защото и аз май съм от този особен вид егоисти, които изпитват най-голяма наслада да доставят наслада.
Бих.
Колкото сме повече, толкова по-лесно ще ни се отдава сбъдването на чуждите мечти:-)
Изображение

Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Влад написа:
Remmivs написа:

Колкото и да сме.........

никога няма да сме достатъчно:-):winkw: Идвай!
Изображение

Аватар
lilly

Мнение от lilly »

Аз мечтаех да стана певица, ама станах счетка (пак пея, ама пред шефа и никаква романтика :grin:)
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

pocti_bezobidna написа:
ELBI написа:
Говорех за някои доста съществени различия между претестантството и православието.
А оттам и в манталитета
Англия и Германия (а и други) са протестански страни, но тям няма тези евангелистки, пеещи, пляскащи църковни неделни ритуали...

Инак има различия. Не знам дали са толкова съществени. Моите наблюдения са, че има по-съществени различия по остта север-юг. Разбира се, не отричам някои различия породени от практицизмът на протестанството и ... да не казвам за православието...

За манталитета - според мен много голямо значение има периода, през който една нация/народ/квотоискашгонаречи е живял в законова страна (т.е. дето се спазват и прилагат законите). Щото в ориента и азиатските държави (някои) много неща са въпрос на уреждане, заобикаляне, номера, мурафети... Ала съм съгласен, че има разлики дължащи се и на религията.
Влад

Мнение от Влад »

lilly написа:Аз мечтаех да стана певица, ама станах счетка (пак пея, ама пред шефа и никаква романтика :grin:)
Здравей, Лили!
Това ти е бил късмета на живота! :-)
Не познавам щастлива певица (е, може би с едно мъъъничко изключенийце).
:good:
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Влад написа:
lilly написа:Аз мечтаех да стана певица, ама станах счетка (пак пея, ама пред шефа и никаква романтика :grin:)
Здравей, Лили!
Това ти е бил късмета на живота! :-)
Не познавам щастлива певица (е, може би с едно мъъъничко изключенийце).
:good:
Ами ти за себе си нищо не каза. Разпита ни всичките, а ти си траеш. Не е честно. Пък и нов си. Редно е да те опознаем малко. Ако желаеш да бъдеш опознат де. :lol::winkw:
Изображение
Влад

ВНИМАНИЕ! ДЪЛЪГ ПОСТ! :-)

Мнение от Влад »

vyara написа:...Ами ти за себе си нищо не каза. Разпита ни всичките, а ти си траеш. Не е честно. Пък и нов си. Редно е да те опознаем малко. Ако желаеш да бъдеш опознат де. :lol::winkw:
Ами благодаря ти, Вяра! Значи да си разкърша пръстчетата на клавиатурата ... да се настаня удобно...

Родил съм се в малко, но китно балканско градче ...

Хе-хе! Майтапя се!

Първата ми детска мечта, беше да стана пилот - изтребител: "Повест за истинския човек". Много се бях запалил. Тренирах разни неща. Най-важното - вярвах си. Получи ми се като в един руски разказ за онова момче, дето искаше да стане космонавт и ходеше на какви ли не кръжоци и извънкласни занимания ... докато му откриха късогледство. :-) Слава Богу, поне очите ми са си наред. Спомням си, след оня преглед, нашите ме гледаха много особено. :-)
След няколко години на безмечтение, видях компютър. Бяха докарали в нашето училище "ИМКО-2". Нали се сещаш - любов от пръв поглед. От там на сетне винаги ми е било ясно какво ще работя. Макар че съдбата си направи някои експерименти с мен, може би колкото да ми покаже, че човек не бива да бяга от себе си.
От доста години работя като програмист, като фирмата ни е с такава насоченост, че ми се налага доста да пътувам. Видял съм някоя и друга страна по света...
И сега идва най-забавното. До съвсем скоро (ок 2.5години) много се кефех на програмите които пиша. Употребявах изрази като "изящество на кода", "стил на писане", "добрия тон в програмирането на С" и т.н. Представям си каква съм бил картинка, но мечтата ми се беше сбъднала. В комбинация с верния спътник до себе си, беше (струваше ми се) невероятно. И тогава с жената започнахме един 9месечен проект, резултата от който можеш да видиш на картинката ми :winkw: .
Не знам какво да ти кажа за да не прозвучи банално, но в момента в който я поех трохичката, добре опакована в пеленките ... с две думи дадох си сметка, че всичките ми програми, филигранни функции, ажурни масиви, рекурсивни обръщения форми и наследявания са само глупости. Дадох си сметка, че и сто милиона реда код да напиша, не бих се доближил дори мъничко до чудото, което току що ми се беше случило. Света ми се преобърна, и това е вярно, независимо че звучи като от евтина сапунка.
Та така се оказа, че това за което никога не бях мечтал, се оказа най-голямото ми щастие.
За съжаление, скоро ми се налага да се преквалифицирам в ... търговец. :-) Но не е болка за умирачка. Както каза Мнемозина, сбъднатите мечти вече не са мечти и значи - не си струва човек да съжалява за тях. :-)
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Re: ВНИМАНИЕ! ДЪЛЪГ ПОСТ! :-)

Мнение от Gaspode »

Влад написа: За съжаление, скоро ми се налага да се преквалифицирам
Ейй, недей така бе... Знайш ли аз колко свещи изгорих да търся такъв програмист като тебе... и още не съм намерил...
Колко се налага да се преквалифицираш? Не ти ли се програмира още?
Никой от нас не е толкова глупав колкото всички нас взети заедно.

А аз не съм това, което съм :)
Аватар
Stranniche
Обратна връзка:

Мнение от Stranniche »

Влад написа:
Remmivs написа:

И аз, и аз!!! :yes: Вярно, че си е вид егоизъм, но ужасно много ощастливителен!!!!! :-)
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

Stranniche написа:
Влад написа:
Remmivs написа:

И аз, и аз!!! :yes: Вярно, че си е вид егоизъм, но ужасно много ощастливителен!!!!! :-)
Ай стига сте си правили партии и сте се цепили от колектива.
Тук, както нееднократно е заявявано, сме се събрали най- най- и най- хората... Всички се опияняваме от усещането да доставим удоволствие на друг човек... Ама ха де :grin:
Никой от нас не е толкова глупав колкото всички нас взети заедно.

А аз не съм това, което съм :)
Аватар
Stranniche
Обратна връзка:

Мнение от Stranniche »

Влад написа:
Не знам какво да ти кажа за да не прозвучи банално, но в момента в който я поех трохичката, добре опакована в пеленките ... с две думи дадох си сметка, че всичките ми програми, филигранни функции, ажурни масиви, рекурсивни обръщения форми и наследявания са само глупости. Дадох си сметка, че и сто милиона реда код да напиша, не бих се доближил дори мъничко до чудото, което току що ми се беше случило. Света ми се преобърна, и това е вярно, независимо че звучи като от евтина сапунка. Та така се оказа, че това за което никога не бях мечтал, се оказа най-голямото ми щастие.
Колко хубаво си го написал! Да ти е живо и здраво щастието и да е извор на много красиви мечти! :-)
За съжаление, скоро ми се налага да се преквалифицирам в ... търговец.
Кой знае, може да ти хареса :winkw: . Често човек не може да знае предварително. [/quote]
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

Влад написа:Хрумна ми да ви попитам, 3о4о-вци, какви мечтаехте да станете когато бяхте деца, и станахте ли такива като пораснахте? Този въпрос ме терзае във връзка с това, че ми се налага да сменя работата си, а това което до момента работя, беше втората ми детска мечта. Постигнахме ли, поне отчасти, мечтите си? Или ги променихме, за да отговарят на реалностите, които ни посрещнаха? Разкажете ми! :-)

Аз исках да бъда летец, космонавт, герой някакъв...
В по- зряла възраст- археолог. Неосъществимо беше, така че мечта си остана.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Изображение
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Влад написа:Ами благодаря ти, Вяра! Значи да си разкърша пръстчетата на клавиатурата ... да се настаня удобно...

Родил съм се в малко, но китно балканско градче ...

Хе-хе! Майтапя се!

Първата ми детска мечта, беше да стана пилот - изтребител: "Повест за истинския човек". Много се бях запалил. Тренирах разни неща. Най-важното - вярвах си. Получи ми се като в един руски разказ за онова момче, дето искаше да стане космонавт и ходеше на какви ли не кръжоци и извънкласни занимания ... докато му откриха късогледство. :-) Слава Богу, поне очите ми са си наред. Спомням си, след оня преглед, нашите ме гледаха много особено. :-)
След няколко години на безмечтение, видях компютър. Бяха докарали в нашето училище "ИМКО-2". Нали се сещаш - любов от пръв поглед. От там на сетне винаги ми е било ясно какво ще работя. Макар че съдбата си направи някои експерименти с мен, може би колкото да ми покаже, че човек не бива да бяга от себе си.
От доста години работя като програмист, като фирмата ни е с такава насоченост, че ми се налага доста да пътувам. Видял съм някоя и друга страна по света...
И сега идва най-забавното. До съвсем скоро (ок 2.5години) много се кефех на програмите които пиша. Употребявах изрази като "изящество на кода", "стил на писане", "добрия тон в програмирането на С" и т.н. Представям си каква съм бил картинка, но мечтата ми се беше сбъднала. В комбинация с верния спътник до себе си, беше (струваше ми се) невероятно. И тогава с жената започнахме един 9месечен проект, резултата от който можеш да видиш на картинката ми :winkw: .
Не знам какво да ти кажа за да не прозвучи банално, но в момента в който я поех трохичката, добре опакована в пеленките ... с две думи дадох си сметка, че всичките ми програми, филигранни функции, ажурни масиви, рекурсивни обръщения форми и наследявания са само глупости. Дадох си сметка, че и сто милиона реда код да напиша, не бих се доближил дори мъничко до чудото, което току що ми се беше случило. Света ми се преобърна, и това е вярно, независимо че звучи като от евтина сапунка.
Та така се оказа, че това за което никога не бях мечтал, се оказа най-голямото ми щастие.
За съжаление, скоро ми се налага да се преквалифицирам в ... търговец. :-) Но не е болка за умирачка. Както каза Мнемозина, сбъднатите мечти вече не са мечти и значи - не си струва човек да съжалява за тях. :-)
А, девелопърче мамино златно... :grin:

Ти си щастлив човек, Влад. Няма по-голямо щастие от децата. И смисъл. Поне за мен де. И не се тревожи. Доста код си хвърлил и там. Твой собствен. При това можеш да си сигурен, че е state-of-the-art на всичко писано от теб. Да ти е жив и здрав и ти и майка му и всички покрай вас. Наздраве!
:wine:
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Влад написа:
Първата ми детска мечта, беше да стана пилот - изтребител: "Повест за истинския човек". Много се бях запалил. :-)
Това бе и за мене една от многобройните ми мечти:-):grin:. Точно заради тази книга:-)

А това

КРЕДО ЗА ОНЕЗИ , КОИТО СА СТРАДАЛИ

Молих се на Бога да придобия сила .
Станах слаб , за да се науча смирено да се подчинявам…
Молих се за здраве , за да мога да извърша велики дела.
Отредена ми бе немощ , за да върша по-добри неща…
Молих се за богатство , за да бъда щастлив .
Обречен бях да живея в бедност , за да се науча на мъдрост…
Молих се за власт , за да заслужа похвалата на хората.
Получих в замяна слабост , за да почувствам нуждата от Бог …
Молих се за всичко , което изпълва живота с радост.
Дарен бях с живот , за да мога да се радвам на всичко…
Не получих нищо , за което се молих , а всичко , за което се надявах.
Въпреки че почти не ги съзнавах , неизречените ми молитви бяха чути.

Аз съм сред най-благословените хора !

Рой Кампанела
е закачено отстани на бюрото ми и всеки ден е пред очите ми, за да ми напомня. И друг път съм го споделяла, но тебе още те нямаше:blum:
Изображение

І

Мнение от І »

Чудех се.. :-)
Какво ли е станало днес с мечтите ни.
Дали някой нещо е преборил, дали е променил, или сме си останали същите. :-)

п.п. Странно... моята продължава да си е същата. :lol: Явно наистина е трудно..

Пусто...от "старата генерация съм".. :-) Все некви "романси" бленувам..
Аватар
majemela4ka
Обратна връзка:

Мнение от majemela4ka »

Ех, каква хубава тема!

да видим...

- връхче в циркова трупа - Кехайови, например - всяка седмица ме водеха на цирк, преди да изгори
в 6 или 7 клас с една съученичка ходихме в Български цирк да питаме как може да учим в цирковото училище в Москва

- фризьорка
- балерина
- художник/скулптор
- шивач/модист
- дизайнер на интериор
- (велик) изобретател, заради книга - станах инДженер
- космонавт, пилот - зарад единия ми вуйчо, щях да скачам с парашут, ама мама рече, че искам да я убия, има време - като си отгледам внуците, авиоинженер - във втори курс имаше възможност за това, но искаха идеално зрение
- като Мнемо да се грижа за гепарди и други твари
- спортист/атлет - гимнастичка, фигуристка, плувкиня, бегачка, 15 години волейбол:winkw:, та... инструктор по аеробика
- професионален изследовател
...
ае стига

най-голямата ми мечта си ми е ок, щерките:grin:

иначе ще обикалям света някой ден
кой каза Рио:grin:
АВе
Обратна връзка:

Мнение от АВе »

Влад написа:Хрумна ми да ви попитам, 3о4о-вци, какви мечтаехте да станете когато бяхте деца, и станахте ли такива като пораснахте? Този въпрос ме терзае във връзка с това, че ми се налага да сменя работата си, а това което до момента работя, беше втората ми детска мечта. Постигнахме ли, поне отчасти, мечтите си? Или ги променихме, за да отговарят на реалностите, които ни посрещнаха? Разкажете ми! :-)
Мечтая... много работи. Дълго е. Като малък мечтаех да стана учител и писател. Учител станах. Писател не станах, но поне написах учебник, тестове към 10 учебника, два речника...

При мен тези преходи учител/преводач/редактор/учебнико- и речникосъставител са взаимосвързани. И всичките са ми, в общи линии, в следването и възможностите, създадени от него.

Като махнем стандартните боклукчия и пожарникар... мечтаех да стана инженер и да изобретявам всякакви полезни и чутовни машини... Но изобретих само преобразовател за ръжда. Не е за мен инженерстването...

Сега мечтая само да стана дот ком милионер в зелено.:winkw:
Трудните неща ги правя с лекота, невъзможните малко ме забавят.
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

АВе написа:
Мечтая... много работи. Дълго е. Като малък мечтаех да стана учител и писател. Учител станах. Писател не станах, но поне написах учебник, тестове към 10 учебника, два речника...

При мен тези преходи учител/преводач/редактор/учебнико- и речникосъставител са взаимосвързани. И всичките са ми, в общи линии, в следването и възможностите, създадени от него.

Като махнем стандартните боклукчия и пожарникар... мечтаех да стана инженер и да изобретявам всякакви полезни и чутовни машини... Но изобретих само преобразовател за ръжда. Не е за мен инженерстването...

Сега мечтая само да стана дот ком милионер в зелено.:winkw:
Преубразовател или грунд? Тоест да не допусне да ръждяса. Храносмилателния тракт.
АВе
Обратна връзка:

Мнение от АВе »

majemela4ka написа:кой каза Рио:grin:
Аз, ММ, аз!
И не само Рио. Искам и Попокатепетъл. Искам като тръгна от Аляска с една кола бавно и спокойно за две-три години да стигна до Огнена земя.:grin:
Трудните неща ги правя с лекота, невъзможните малко ме забавят.
Публикувай отговор