Майсторееееее
Майсторееееее
Имам питане. Някой да може да ми препоръча ъ-ъ майстор, който да ми направи парапет на балкона първо, защото е твърде нисък (явно строителите не са били наясно с явлението акселерация и сега дори на малката главата й стърчи над него, пък за възрастен мутант кат мен е направо опасно да пие чаша вино на балкона) и второ, защото трябва да има цветя. Те цветята са прекрасни и без парапет, но понеже у нас е ботаническа градина и има някои едри екземпляри идеята е да не могат да паднат върху нищо неподозиращите минувачи. Та парапетен майстор или поне такъв, който изработва стойки за разни растения търся. Благодаря!
- snowprincess
Re: Майсторееееее
питай родителите си дали не знаят добър заварчик от старото поколение, хем по-малко ще ти вземе, хем ще изпипа работатаRemmivs написа:Имам питане. Някой да може да ми препоръча ъ-ъ майстор, който да ми направи парапет на балкона първо, защото е твърде нисък (явно строителите не са били наясно с явлението акселерация и сега дори на малката главата й стърчи над него, пък за възрастен мутант кат мен е направо опасно да пие чаша вино на балкона) и второ, защото трябва да има цветя. Те цветята са прекрасни и без парапет, но понеже у нас е ботаническа градина и има някои едри екземпляри идеята е да не могат да паднат върху нищо неподозиращите минувачи. Та парапетен майстор или поне такъв, който изработва стойки за разни растения търся. Благодаря!
успех

- Глас в пустиня