Безпрашно, пък с антипрахови маски...
Безопасно, пък с презерватив?!
За други такива сещате ли се?
Тежък случай съм. Хроничен.Звеневия написа:Ако всичко друго, което си опитала не помага, налей студена вода в едно легенче и крачетата до и над глезените - бльоц, пляс... ПОМАГА!Мнемозина написа:... правя странни връзки, извинявайте...
щот си млада и не помниш кондукторите по софийските трамваи...Мнемозина написа:Билети за безкондукторно таксуване - ей това никога не го разбрах.
Аз от едно време си спомням загадъчните:ELBI написа:щот си млада и не помниш кондукторите по софийските трамваи...
Тогава и вратите не се затваряхаВисяхме си като деца по жегите на вратите на трамваите. Голям кеф... Май 4 ст. беше билетчето на трамвайчето...
Аз пък си спомням как и Царя и Патриарха бяха прекрасни булеварди с кестени по средата и платна от 2-те страни за движение на МПС. София беше много по-зелен и хубав град...Green Light написа:Аз от едно време си спомням загадъчните:ELBI написа:щот си млада и не помниш кондукторите по софийските трамваи...
Тогава и вратите не се затваряхаВисяхме си като деца по жегите на вратите на трамваите. Голям кеф... Май 4 ст. беше билетчето на трамвайчето...
"В цената има 10% сервиз"
и
"Минисупер"