:-)
- majemela4ka
- Обратна връзка:
И що да не смееш? Аз винаги съм си признавала, че Слави ми е слабост (може би щот ми е от зодията). Има вероятност да съм предубедена към Росен, не знам, но не ми е по вкуса.. Всеки си има предпочитания, нормално. Няма да съ колим сега, яmajemela4ka написа:бих казала същото, ама не смеяМнемозина написа:Аз пък ще се изкажа на слабо време сега, че Росен повече ми допада.
От Слави.
Но нали съм в дупка, ще ми простите.
и не съм в дупка
- majemela4ka
- Обратна връзка:
щот се срамувам в ъгъла4avdar4e написа:
И що да не смееш? Аз винаги съм си признавала, че Слави ми е слабост (може би щот ми е от зодията). Има вероятност да съм предубедена към Росен, не знам, но не ми е по вкуса.. Всеки си има предпочитания, нормално. Няма да съ колим сега, я
Росен ми е росен-росен
докато Славчо ми е пре-пре-пре!експониран
много мариз изядох вчера и днес
болнава съм
- сър Айвънхоу
И на мен повече ми харесва Росен! Не обичам някой да крещи, сякаш го колят, а Славчко точно това прави, завалийкия!Мнемозина написа:Аз пък ще се изкажа на слабо време сега, че Росен повече ми допада.
От Слави.
Но нали съм в дупка, ще ми простите.
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- Глас в пустиня
аз поради това не гледам първия от много време, еле пък втория ...БоЕВ написа:Ах тоя Слави...напоследък ме дразни, ама пък Росен е отврат, бастун в дрехи...
да не говорим, че по Нова има страхотни сериали по това време. Само дето сегашния ми е малко особен. Но пък има НГ, дискове и т.н.
готино е да има избор човек. Свобода
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
pocti_bezobidna написа:Аз не харесвам ни единия, ни другия.
Но Славчо е прфесионалист - не може да му се отрече.
Гледах 1-2 предавания с Росен да видя как ще се справи, според мен и той може да си води предаването. Славчо по договорната част явно доста го бива.
И аз гледах 1-2
и ужасно ме подразни, че Росен копира изцяло маниера на Слави.
хехе...и аз такаELBI написа:аз поради това не гледам първия от много време, еле пък втория ...БоЕВ написа:Ах тоя Слави...напоследък ме дразни, ама пък Росен е отврат, бастун в дрехи...
да не говорим, че по Нова има страхотни сериали по това време. Само дето сегашния ми е малко особен. Но пък има НГ, дискове и т.н.
готино е да има избор човек. Свобода
много е криво като ти спрат дневната доза
аз съм си намерила заместител
щото новия сериал съм го гледала /отвреме-навреме/ по някоя друга телевизия преди време
имаше идейни серии, да не разказвам, че може би някой гледа.
заместителят е един сладур - мили спомени от моето детство
Ж. Ф. Гаро..ммм...по К1
много му харесвах фирмите навремето
с изключение на един, в който играеше извънземен, дошъл да наблюдава земляните
бяха му сложили предавателя в ъ.....****
култова реплика беше "Не давай да те пипат по антенката" преди среща с една знойна мацка
Като съм гледала Славчо, като предполагам сичко това дето го движи - Айдъли разни, Сървайвъри, не малки екипи и т.н., че изисква солидна доза авторитаризъм - не мисля, че Росенчо е имал право на избор. КазАли са му какво да прави - прави го както може (интервютата с шефа му включително) При писането на сценариите може и да му дават малко свобода, ама за останалото - не ми се вярва...Semiramis написа:pocti_bezobidna написа:Аз не харесвам ни единия, ни другия.
Гледах 1-2 предавания с Росен да видя как ще се справи, според мен и той може да си води предаването. Славчо по договорната част явно доста го бива.
И аз гледах 1-2
да ти кажа честно все ми е тая имал ли е избор.pocti_bezobidna написа:Като съм гледала Славчо, като предполагам сичко това дето го движи - Айдъли разни, Сървайвъри, не малки екипи и т.н., че изисква солидна доза авторитаризъм - не мисля, че Росенчо е имал право на избор. КазАли са му какво да прави - прави го както може (интервютата с шефа му включително) При писането на сценариите може и да му дават малко свобода, ама за останалото - не ми се вярва...Semiramis написа:pocti_bezobidna написа:Аз не харесвам ни единия, ни другия.
И аз гледах 1-2
това с избора никога не е така, както изглежда.
Като сложиш един Гарелов на екран може ли да ти разкаже виц като Слави?
не казвам, че предпочитам това.
аз бих гледала Крум Савов с удоволствие, евентуално...
смесваш гледам със слушамvyara написа:Баш! Ма как бе?!Semiramis написа: аз бих гледала Крум Савов с удоволствие, евентуално...Крум Савов!
Не мога да го гледам, направо. Затварям си очите даже, ако мъжа ми държи този да му говори за спорта. По някой път го гледам, само за да видя дали ще издържа.
аз какво да направя като имам по...такъв вкус
ми сладникави ми идват другите
има в него някаква хард красота