Гледам
Re: Гледам
Тъкмо се чудех какво ми липсва..
Наздраве
- Глас в пустиня
Наздраве!
Една бирка няма да ми се отрази зле, но видеото няма да изгледам, оня ден ми бяха дръпнали щипките за превишен трафик.
Че има ли още такива доставчици, дето да следят трафикБоЕВ написа: Наздраве!
Една бирка няма да ми се отрази зле, но видеото няма да изгледам, оня ден ми бяха дръпнали щипките за превишен трафик.
Наздраве... а за видеото - изпускаш
На следващата сбирка, обаче НЯМА ти да сервираш бирите...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
ако се наложи аа ще ти го разкажа видеотоБоЕВ написа:Наздраве!
няма проблеми
ми някоя манекенка викам аз....ELBI написа:На следващата сбирка, обаче НЯМА ти да сервираш бирите...
нали всички ще сме манекенки като дойде ледника...( не беше ли тъй?)
желаеш ти да ни сервираш?doktorka написа:ми някоя манекенка викам аз....ELBI написа:На следващата сбирка, обаче НЯМА ти да сервираш бирите...
:blum:
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Разказ - може. Само да не ни го изиграеш...caliostro написа:ако се наложи аа ще ти го разкажа видеотоБоЕВ написа:Наздраве!
няма проблеми
ъъъ...doktorka написа:ми някоя манекенка викам аз....ELBI написа:На следващата сбирка, обаче НЯМА ти да сервираш бирите...
аз пък като жена да кажа, че манекенките нямат някои дадености за целта ...
Треперят им ръцете ли?Semiramis написа: ъъъ...
аз пък като жена да кажа, че манекенките нямат някои дадености за целта ...
If you wish to go fast - go alone, if you wish to go far - go together.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
На морето имаше такива тениски-15 парИ
Предложих на мъжо да си закупим по една тениска за мени едни гащи за него и да си джъткаме по улиците.....Нямаше да останем незабелязани:lol::lol:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
пък ако тениската беше за него, а гащите за тебе... съвсем щяхте да съберете очитеfrisky lioness написа:
Предложих на мъжо да си закупим по една тениска за мени едни гащи за него и да си джъткаме по улиците.....Нямаше да останем незабелязани:lol::lol:той не рАчи да мъ подкрепи
:winkw:
just perfect
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Ахъ:lol::lol::lol: Той на стандарта се не вързА, ти за какво ми говориш......пък и на мене гащата щеше да ми е свръх голямаbead_ написа:пък ако тениската беше за него, а гащите за тебе... съвсем щяхте да съберете очитеfrisky lioness написа:
Предложих на мъжо да си закупим по една тениска за мени едни гащи за него и да си джъткаме по улиците.....Нямаше да останем незабелязани:lol::lol:той не рАчи да мъ подкрепи

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Хехехе, това придава съвсем нов
прочит на Two beers OR not two beers и става нещо като Four beers AND two tits (and many big eyes) 
Re: Хехехе, това придава съвсем нов
Пак добреRemmivs написа:прочит на Two beers OR not two beers и става нещо като Four beers AND two tits (and many big eyes)
А можеше да е ту бирс ор тву титс, примерно. И като ти кажат или-или да те видя как ще избираш
Тва като лафа, че дали русалката е жена или риба зависи най-вече от това колко е гладен рибаря
Ми аз го измислям този прочит бе! Как ще кажа или!!! Ти луд ли си?!?Gaspode написа:Пак добре
А можеше да е ту бирс ор тву титс, примерно. И като ти кажат или-или да те видя как ще избираш
Тва като лафа, че дали русалката е жена или риба зависи най-вече от това колко е гладен рибаря
тези дни ще идват разни чужденци за безплатни прегледи на очите...bead_ написа:пък ако тениската беше за него, а гащите за тебе... съвсем щяхте да съберете очитеfrisky lioness написа:
вие тук от 200 евро свалихте нещата до 15 лева... хм... интерсно...
Бе ти фнимавай с това И вместо ИЛИ, че да не прегазиш законяRemmivs написа: Ми аз го измислям този прочит бе! Как ще кажа или!!! Ти луд ли си?!?

Ми няма (само) да лежим бе ИЛИ няма да се държим (ИЛИ поне не за ръцетеGaspode написа:Бе ти фнимавай с това И вместо ИЛИ, че да не прегазиш законя... направиш 4 глътки накуп и айде в ареста... белезници там, едно-друго... вземе та ти хареса... и един лезбиец по-малко
Иначе това с белезниците звучи точно като за нашата възрастова група (чудя се дали да кажа вече, но май няма да го кажа
PS
Бе само да попитам специалистите по руския, а може би и анатомите. Как можеш да държиш една жена на ръце и да пиеш бира (освен ако тя не те пои де и тогава този закон си е направо феминистичен щото като ти напълни устата как да не гълташ колкото глътки трябва за да не се удавиш)
PPS
Още по-добра идея би било ако изпълнението беше Two beers AND four tits ама карай...
50 на 50Gaspode написа: Пак добре
А можеше да е ту бирс ор тву титс, примерно. И като ти кажат или-или да те видя как ще избираш![]()
по една бира и една цица
във всеки един момент
ако спреш едното, получаваш 100% ит другото
- Stranniche
- Обратна връзка:
Във Венеция тази година по сергиите се ветрееха кухненски престилки с "реалистично" нарисувани мъжки атрибути, някои от които с размерите на нечии мъжки мечти...frisky lioness написа: На морето имаше такива тениски-15 парИ. Не с дупки, а с изкуствени пластмасови ц*ц*
, почтри с размерите на тези от клипа, но не така виснали:winkw: Имаше и едни къси панталони-предполагам, че за мъже, съдейки по размера. Тези гащи бяха с впечтляващо голо дупе(по-скоро задник:lol::lol:)
, също пластмасово или може би силиконово:blink::shocked: и те 15 камъка. Срам ме беше да пипам, та не знам доколко са меки, така споменатите атрибути
:lol::lol::lol:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Това е интересно. Виждала съм подобни в нета, но с изрисувани голи женски тела, съвсаем като истинскиStranniche написа:
Във Венеция тази година по сергиите се ветрееха кухненски престилки с "реалистично" нарисувани мъжки атрибути, някои от които с размерите на нечии мъжки мечти...Имаше и подобни къси гащи. Пропуснах обаче да заснема този щрих от пейзажа... /или по-скоро ме беше срам
/

- Green Light
Женски! Женски мечтиStranniche написа: Във Венеция тази година по сергиите се ветрееха кухненски престилки с "реалистично" нарисувани мъжки атрибути, някои от които с размерите на нечии мъжки мечти...Имаше и подобни къси гащи. Пропуснах обаче да заснема този щрих от пейзажа... /или по-скоро ме беше срам
/
Ей, много...
хубава бира сервират в тойта кръчма, Гасподе!
Мерси!
Мерси!
Трудните неща ги правя с лекота, невъзможните малко ме забавят.