Готови ли сме за секса
Re: Грийн, братко мой
Точно, затова сме говорили и продължаваме да говорим с подрастващия.Remmivs написа: Ести, разбира се, че не може без секс, но според мен и секс като шофирането от темата на Питката не е работа.
А колко ще му влезе в главата и, дали ще се сети за това, което му е влязло в главата, когато се стигне до сех, не знам.
Мисълта ми беше, че липсата на 100% безопасен секс, не трябва да спира младите (пък и нас по-старите) да го правят.
След като са взети мерки - да го правят, пък каквото сабя покаже.
- snowprincess
Re: Готови ли сме за секса
не съм
няма
16 18
няма
16 18
- сър Айвънхоу
Хм.... Забеляза ли какво препоръчах на Пиндурника? Да става ловец - демек да тренира.
Знай, че и дори и големи, ние все още в очите на родителите си не сме минали 5-6-годишната си възраст...
Така ще е и с нас... няма мърдане. Моя хубостник е на 12... Говори ми за момичета и как си слагали огледало на обувката, за да видят какво има под полата на мацето... Тоя номер и аз съм го въртял на неговите години... Ама ме заболя. А е момче... Какво ли щеше да е, ако беше момиче... не ми се мисли...
Помните ли "Синьо лято"? Там имаше една серия, в която момичето искаше да ходи някъде с непознато за родителите момче. Не я пуснаха, а приятелката й, художничката, й каза: Родителите се стремят да те запазят чиста и "бяла", както аз се старая моите платна да бъдат абсолщтно бели, преди да започна да рисувам...
Тогава не я разбрах напълно. Нормално - бях пъпчив тинейджър, в който бушуваха хормоните и мислеше само за едно... Сега я разбирам напълно... Ама е късничко май...
Знай, че и дори и големи, ние все още в очите на родителите си не сме минали 5-6-годишната си възраст...
Така ще е и с нас... няма мърдане. Моя хубостник е на 12... Говори ми за момичета и как си слагали огледало на обувката, за да видят какво има под полата на мацето... Тоя номер и аз съм го въртял на неговите години... Ама ме заболя. А е момче... Какво ли щеше да е, ако беше момиче... не ми се мисли...
Помните ли "Синьо лято"? Там имаше една серия, в която момичето искаше да ходи някъде с непознато за родителите момче. Не я пуснаха, а приятелката й, художничката, й каза: Родителите се стремят да те запазят чиста и "бяла", както аз се старая моите платна да бъдат абсолщтно бели, преди да започна да рисувам...
Тогава не я разбрах напълно. Нормално - бях пъпчив тинейджър, в който бушуваха хормоните и мислеше само за едно... Сега я разбирам напълно... Ама е късничко май...
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- Stranniche
- Обратна връзка:
Напълно съгласна. Децата и без това са изложени на твърде много секс-сцени по ТВ, билбордове, списания... Включително и на пропаганди като тази на АЗИС. Родителите трябва да говорят с децата си, да се опитват да им обяснявят нещата спокойно и да им спечелят доверието. Защото ако децата някъде закъсат, по-добре да се обърнат към разбиращите ги родители, които им мислят най-доброто...Remmivs написа:Според мен темата не трябва да е табу, напротив трябва активно да се обсъжда с децата и да им се показва нашата загриженост и отношение към нещата.
- Stranniche
- Обратна връзка:
Само да не се стига да крайности.сър Айвънхоу написа: Знай, че и дори и големи, ние все още в очите на родителите си не сме минали 5-6-годишната си възраст...
Така ще е и с нас... няма мърдане.
Няма нищо, дето да е 100% безопасно (освен, ако не го правиш...както беше вица с аспиринчето и секса). Има неща, които водят до по-голяма вероятност за безопасност.
Не е безопасно да се кара кола. Обаче, ако караш със 190-240 км е доста по-опасно, отколкото ако караш според правилника. Не е безопасно да си пешеходец, но е доста по-опасно, ако редовно пресичаш на червен светофар.
И такива ми ти разни работи... досещаш се за по-нататък...
Не е безопасно да се кара кола. Обаче, ако караш със 190-240 км е доста по-опасно, отколкото ако караш според правилника. Не е безопасно да си пешеходец, но е доста по-опасно, ако редовно пресичаш на червен светофар.
И такива ми ти разни работи... досещаш се за по-нататък...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.