Обратното броене започна!
Обратното броене започна!
Остават малко повече от 24 часа.

Тайна.Мнемозина написа:Какво ще става?
Но ще се разбере рано или късно....или точно навреме.
Последно промяна от esti на 07.07.07, 22:09, променено общо 1 път.
Ама тва Мнемозините били много любопитни същества бееееМнемозина написа:Поне кажи от колко да броим.esti написа:Тайна.Мнемозина написа:Какво ще става?
Но ще се разбере рано или късно....или точно навреме.
Ей, сега ще ни държиш в напрежение толкова дълго... Не те е срам!
Ще ме пукнеш от смях.
Ама, за да стане любознателно, първо трябва да е любопитно, демек да люби да пита, за да знае, понеже люби да знае.Мнемозина написа: Ми не ги знам, аз тук само едно мнемозино имам...
И то не е любопитно, а любознателно, моля, да си имаме уважението!
Споко бе, ще се разбере. Вие само бройте - 10,9,8,7,6...
- Stranniche
- Обратна връзка:
Пък ние (свекър ми) си имаме едно къще в Пирина. Ей в туй село. И страшно ми се ходи там. Вчера казвах, че искам да съм под асмата на двора с лаптопа, бебето да спи под черешата, баткото да търчи между дядо Иван и чичо Крумей, а най-големият да ходи по горите да рисува.... Да си сготвим на печката с дърва и вечерта да гледаме звездите... Дано, в най-скоро време.esti написа: Направо си мечтая за една високопланинска къщичка със зелена полянка и студено бистро поточе....
Пък ще броим и на обратно, ако се налага. Абе, Ести, нали не чакаш бебе??
4avdar4e написа:Пък ние (свекър ми) си имаме едно къще в Пирина. Ей в туй село. И страшно ми се ходи там. Вчера казвах, че искам да съм под асмата на двора с лаптопа, бебето да спи под черешата, баткото да търчи между дядо Иван и чичо Крумей, а най-големият да ходи по горите да рисува.... Да си сготвим на печката с дърва и вечерта да гледаме звездите... Дано, в най-скоро време.esti написа: Направо си мечтая за една високопланинска къщичка със зелена полянка и студено бистро поточе....
Пък ще броим и на обратно, ако се налага. Абе, Ести, нали не чакаш бебе??
Пожелавам ви го в най-скоро време това, за което си се размечтала!
- Stranniche
- Обратна връзка:
Много изкусителна мисъл наистина, но.....някой друг път ще се отдам на това изкушение.Stranniche написа:Охооо, харесва ми тази догадка! Ако "наздравето" по някакъв начин е свързано с идването на Ести тук...!doktorka написа:esti,da ne idwash w sofia?esti написа:Определено е повод за Наздраве.Stranniche написа:Каквото и да стане след 10,9,8,7,6..., да е нещо хубаво и е повод за "Наздраве!"![]()
Айде, де, кво чакате. Заслужила си го.4avdar4e написа: Пък ние (свекър ми) си имаме едно къще в Пирина. Ей в туй село. И страшно ми се ходи там. Вчера казвах, че искам да съм под асмата на двора с лаптопа, бебето да спи под черешата, баткото да търчи между дядо Иван и чичо Крумей, а най-големият да ходи по горите да рисува.... Да си сготвим на печката с дърва и вечерта да гледаме звездите... Дано, в най-скоро време.
Re: Обратното броене започна!
няма време... минаха ти часовете... кажувайesti написа:Остават малко повече от 24 часа.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Да.ELBI написа:няма време... минаха ти часовете... кажувайesti написа:Остават малко повече от 24 часа.
Казвай!
Времето, дето го беше посочила изтече:-)

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Ми тя го каза вече бе, заплеси!frisky lioness написа:Да.ELBI написа:няма време... минаха ти часовете... кажувайesti написа:Остават малко повече от 24 часа.
Казвай!
Времето, дето го беше посочила изтече:-)
- frisky lioness
- Обратна връзка:
А:blink::shocked:Remmivs написа:
Ми тя го каза вече бе, заплеси!
онова за РД ли
Верно:shy:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.