Радвам се че ви намирам в добро настроение и здраве!!!
Пак ще наминавам тука, от време на време!
ДАбеда...Lenny написа:Пак ще наминавам тука, от време на време!
я! имаше такова синьо птиче, верно!Lenny написа::-):-)
![]()
![]()
![]()
АбЭ, гУедам аз, на Данчо лявата бузка му се лющи, а то ква била работата - явно съ разсъхва чаавето, щото не е полято?!Semiramis написа:ППП
Звеневи, не си черпил или не остана за мен
Звеневия написа:АбЭ, гУедам аз, на Данчо лявата бузка му се лющи, а то ква била работата - явно съ разсъхва чаавето, щото не е полято?!Semiramis написа:ППП
Звеневи, не си черпил или не остана за мен![]()
Айде - казвайте примерна дата за сбирка, пък предната вечер в новините дансъ чудите, че имАло моноспектакъл "банков обир" ?!
Здрасти Лени:-)Lenny написа::-):-)
![]()
![]()
![]()

Проблемът най-вероятно е в твоя телевизорbibilyana написа:странно, преди малко пилето пърхашее,, а сега е замръзналоо.....
Какво сте му направили??:shocked::?:mad:

Може и да си права, но все пак моята пчела и останалите гифовее си продължават да си правят, там каквото са си правели, само пилето замря.....лошаа работаа ила както казал Мечо Пух - О,, Беля.....!frisky lioness написа:Проблемът най-вероятно е в твоя телевизорbibilyana написа:странно, преди малко пилето пърхашее,, а сега е замръзналоо.....
Какво сте му направили??:shocked::?:mad:
При мене продължава да лети..... на север
И твоята пчела, и котето на ести, и синята птица, и всички правещи нещата, дето си ги правят, на моя монитор продължават да....шаватbibilyana написа:Може и да си права, но все пак моята пчела и останалите гифовее си продължават да си правят, там каквото са си правели, само пилето замря.....лошаа работаа ила както казал Мечо Пух - О,, Беля.....!

frisky lioness написа:И твоята пчела, и котето на ести, и синята птица, и всички правещи нещата, дето си ги правят, на моя монитор продължават да....шават
Remmivs написа:frisky lioness написа:И твоята пчела, и котето на ести, и синята птица, и всички правещи нещата, дето си ги правят, на моя монитор продължават да....шаватДа те питам само, лъвице, този твоят банан прави ли нещо, в смисъл мърда ли? Че се замислих...
PS
Биби, флъшни си кеша на браузъра (и ние можем да говорим френски, да види Лейди Почти от рода на Безобидните).
Semiramis написа:Lenny написа::shy::shy:
Не знам аз на вас - ама вие на мен ногуууууу ми липсвахте!:blum::blum::blum:
Наистина е хубаво човек да има къде да се върне!:lol::lol::lol:
за себе си нищо не каза....
да, разбирам... И аз понякога като изчена после само със Здрасти минавам, а другото ...Lenny написа:Semiramis написа:Lenny написа::shy::shy:
Не знам аз на вас - ама вие на мен ногуууууу ми липсвахте!:blum::blum::blum:
Наистина е хубаво човек да има къде да се върне!:lol::lol::lol:
за себе си нищо не каза....
Какво да кажа .......... то е толкоз дълго че трябва роман да напиша. Казано накратко около мен кипят промени - ама кипят ви казвам!!!
Явно има нещо вярно като разправят хората за кризата на средната възраст. Като начало си смених работата, отдадох се на ремонтни дейности, освободих жената дето ми помагаше в къщи и сега търся нова .....
Абе казвам ти ври и кипи работата.
Наблюдава се малко светлинка в края на тунела, ама де да видим край ли е или .........
п.с. а птиченцето не спира да лети милото, но понякога на някои компове зависва, не съм толкоз добра в тази област, не знам що - ама ето Remmivs е дал някакви насоки в тази област.
Та сега жадувам да се отдам на известно спокойно съзерцание във приятната ви компания, ако не възразявате!