Колко от Вас?
Колко от Вас?
Членуват в профсъюз, съсловна организация, браншово обединение?
- Глас в пустиня
Re: Колко от Вас?
Не! В момента не членувам никъде, защото просто няма такава орг. Но преди време бях член на Подкрепа, нищо съществено, платена организацийка, която си гледа собствения интерес и стои по-далеч от конфликтите, за да не си разваля рахатлъка. Не съм чул да се споменава намесата й на друго мястно освен около КТД-та, няма един "защитен" индивидуално, всичко става анблок, понякога дори и в ущърб на членуващите. В общи линии, активно мероприятие, профсъюзът съществува просто защото трябва да го има.Звеневия написа:Членуват в профсъюз, съсловна организация, браншово обединение?
това е първият форум в моя живот в който съм се задържал толкова без да напсувам админите и някои и друг форумец и форумка и да ме изритатvyara написа:Забравих, беНали тука членувам!
Добре, че се записах когато още нямаше входна такса.
Обаче ако Калиостро почне много да ме тормози, ще предложа да го изключим от партията. Така де, писна ми от рекет.
- Stranniche
- Обратна връзка:
О... това ми звучи много познато!Stranniche написа:Бих членувала в Съюза на разсеяните:-), но са забравили да го учредят. А и да го направят, сигурно бих забравила да се запиша...
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Звеневи, забравил си един възможен отговор - може да членуваш в такава организация, щото просто такъв е закона
Така е с архитектите и инженерите например или с адвокатите-за тях не съм 100% ама така мисля. Та за архитектите, ако не са членове на съответната камара просто не получават лиценз и съответно нямат право да си упражняват професията-естествено членството и струва съответната сума...
Така е с архитектите и инженерите например или с адвокатите-за тях не съм 100% ама така мисля. Та за архитектите, ако не са членове на съответната камара просто не получават лиценз и съответно нямат право да си упражняват професията-естествено членството и струва съответната сума...
При мен е задължително. Нема мърдане, брате- тва е положението...Звеневия написа:Членуват в профсъюз, съсловна организация, браншово обединение?
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Моят членски внос е 100лв. Ако пресроча плащането до края на март- 110лв.inj написа:И при мен е задължително, няма накъде просто да мръдна. Мамицата им и прасета. Ама всяка година ми прибират по 140лв, за да си правят сбирките и да се напиват някъде на хубаво място.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

- сър Айвънхоу
Предпочитам да не давам пари на законни крадци...Звеневия написа:Членуват в профсъюз, съсловна организация, браншово обединение?
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
Аз съм "за"! Съюзът на разсеяните ще е най-голямата неполитическа организация в света.Stranniche написа:Бих членувала в Съюза на разсеяните:-), но са забравили да го учредят. А и да го направят, сигурно бих забравила да се запиша...
Направо съм се записал немедленно, right now, веднага и тутакси за член. Ако не забравя.
Басси колко забравям напоследък, не е истина! Искам почивка-а-а! Искам море-е-е! И смотаните чуждестранни бармани да ми разбират само имената на коктейлите, които поръчва-а-ам!
Наздраве!
Трудните неща ги правя с лекота, невъзможните малко ме забавят.
Законът за държавния служител нещо е против профсъюзите, макар че аз агитирам яко колегите- Пироговци в единия край на Борис ІІІ, ние - на другия да легнем ,белким ни увеличат заплатите! Инак изпускаме назрялата революционна обстановка, както би каза другарят Ленин: "Вчера было рано, завтра будет поздно!" Обаче колегите ги е страх, па други ми обясниха,че то ако имало пари досега щели да ни ги увеличат заплатите! Ма нямало още ПМС!Звеневия написа:Членуват в профсъюз, съсловна организация, браншово обединение?
А аз все се питам и отговор не получавам: Що за пенсионерите винаги се намират с 5 лв. да им дигнат пенсиите, що който блокира транспорта, успява да си пробута исканията, що?..що?....и още много Що?