05.45 - събуждам се т.к. усещам някакъв звуков дискомфорт
05.50 - проумявам чи дис-комфорт-ът представлява свирня на акАрдеон и писня на гайда....доста фалшиво:shocked: някъде от долу се чуват /живея на 7-мия етаж/
05.52 - ставам, излизам на балкона да видя кво е, секунда преди това сичко е утихнало само местния пияница се прибира от "ловните си полета" тананикайки си нещо сякаш в ухото ми....ранна варненска утринна тишина:-)
05.55 - бе да не съм прекалил вчера с бирата:shocked:, сигурно съм сънувал турнето на някой цигански ансамбъл

05.57 - лягам си пак

06.10 - свирнята избухва пак... двукратна по децибели, прибави ли са и женски пискливи крясъци "ииих...ииииииху....иииииихуй..я....па..."
/нещо като атакуващи ирокези в Канадско преди около 200 лазарника/
06.11 - скачам като ужилен от комар-вивисектор, грабвам фотоапарата в ената ръка и една пиратка от нова година в другата..... не мо повярвам .... пред съседния ход хора играят хоро, викат, крещят:shocked:.... местния пияница седи на бордюра с увиснало чене и си търка очите:crying:.....после се появяват булка и младоженяк, товарят се на колите и отпрашват с мръсна газ....надуват и клаксоните:shocked:, преди тва прая снимка и пак си лягам. от далече се чува как бухват две пиратки....мойта си е целеничка, ня някой комшу обаче май не са му издържали нервите:twisted:...

п.п. бахти сватбата сутрешна, кога отвярят обредните домове ве, да не станаха и те денонощни:shocked: