И на вас ли
И на вас ли
ви се спи? Дремя си тука, и се чудя как ще реагира шефа, ако се замъкна в морската под някое дърво...
Re: И на вас ли
ppi написа:ви се спи? Дремя си тука, и се чудя как ще реагира шефа, ако се замъкна в морската под някое дърво...
да, така ми е
обаче моят шеф избяга преди мен в някоя градинка...или май другаде
сега що да не си мързелувам под климатика?!
Аз да бях, направо се замъквам на плажа, кви паркове и градинки???ppi написа:ви се спи? Дремя си тука, и се чудя как ще реагира шефа, ако се замъкна в морската под някое дърво...
А колкото до спането, на мен хронично ми се спи, особено след ставането всяка нощ в 3, и после в 6, и после работа...
блазе ти, мен ме мързи и да ме мързи, разстлала съмSemiramis написа: сега що да не си мързелувам под климатика?!
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Странно, но на мен сега не ми се спиppi написа:ви се спи? Дремя си тука, и се чудя как ще реагира шефа, ако се замъкна в морската под някое дърво...
Няма ли опастност да Умреш в морската градина, а:blink::shocked: при тези температури:blink::shocked:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Точно днес не ми дават шанс:evil: да си помързелувам. Поне до сега, де. И при тва, шефът го няма.ppi написа:ви се спи? Дремя си тука, и се чудя как ще реагира шефа, ако се замъкна в морската под някое дърво...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Кат котката на аватара, ама той гледа много свежоppi написа:блазе ти, мен ме мързи и да ме мързи, разстлала съмSemiramis написа: сега що да не си мързелувам под климатика?!

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
погледа не мога га го докарам, увиfrisky lioness написа:Кат котката на аватара, ама той гледа много свежо
пп
Това ми е любимият котешки поглед. Просто са неустоими.frisky lioness написа:
Кат котката на аватара, ама той гледа много свежо
в тая жега на плажа кат си помисля колко бира трябва да изпия....4avdar4e написа: Аз да бях, направо се замъквам на плажа, кви паркове и градинки???![]()
Баси кви сте гадни хора във Варна!!!!!:crying::crying::crying::crying::crying:ppi написа:в тая жега на плажа кат си помисля колко бира трябва да изпия....4avdar4e написа: Аз да бях, направо се замъквам на плажа, кви паркове и градинки???![]()
ИСКААААМ ПРИ МОРЕНЦЕТОООООООО!
E какво толкова....ей на тук е...до офиса...нищо и никакво море..pocti_bezobidna написа:Баси кви сте гадни хора във Варна!!!!!:crying::crying::crying::crying::crying:ppi написа:в тая жега на плажа кат си помисля колко бира трябва да изпия....4avdar4e написа: Аз да бях, направо се замъквам на плажа, кви паркове и градинки???![]()
ИСКААААМ ПРИ МОРЕНЦЕТОООООООО!:crying::crying::crying:
Не плачи, всъщност не сме толкова гадни....по-гадни сме - като ти покажем снимките от сбирката довечера ще сме по-гадни определено, ама ще те поканим най-любезно и тебеpocti_bezobidna написа:
Баси кви сте гадни хора във Варна!!!!!:crying::crying::crying::crying::crying:
майтапяя се да знаеш, да неси помислиш нещо...за поканата само съм сериозна:-)
Ако знаеш как мирише на водорасли и ква е навалица. Снощи ми се наложи да мина по крайбрежната алея с кола и първите 10 минути се извинявах на хората, след това имах желание да минавам през тях:twisted:pocti_bezobidna написа:Баси кви сте гадни хора във Варна!!!!!:crying::crying::crying::crying::crying:ppi написа:в тая жега на плажа кат си помисля колко бира трябва да изпия....4avdar4e написа: Аз да бях, направо се замъквам на плажа, кви паркове и градинки???![]()
Яхваш се на колата и отиваш на Галата, там жива душа няма.. Уффф, кеффф само като се сетяppi написа: Ако знаеш как мирише на водорасли и ква е навалица. Снощи ми се наложи да мина по крайбрежната алея с кола и първите 10 минути се извинявах на хората, след това имах желание да минавам през тях:twisted:
или метлата4avdar4e написа: Яхваш се на колата и отиваш на Галата, там жива душа няма.. Уффф, кеффф само като се сетя
О, ще се възползвам от поканата, лошото е че това ще стане в някакво бъдеще неопределено...bibilyana написа:Не плачи, всъщност не сме толкова гадни....по-гадни сме - като ти покажем снимките от сбирката довечера ще сме по-гадни определено, ама ще те поканим най-любезно и тебеpocti_bezobidna написа:
Баси кви сте гадни хора във Варна!!!!!:crying::crying::crying::crying::crying:
майтапяя се да знаеш, да неси помислиш нещо...за поканата само съм сериозна:-)
Весел запой ви желая!