Зелено...

Все същите
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

frisky lioness написа: Аз пък вече ядох грозде няколко пъти:blink::shocked: Не го знам какво беше, квото предлагаха на пазара, но ми приличаше на нашенско:-):winkw:

Чакам включване като приключиш с опитите си по сладко и ракийоваренето:-) Нали и дегустатори са нужни:grin::winkw:
Селото е доста нависоко, може би затова по-късно узрява. Народил се е страхотно много плод, обаче всичко друго е изгоряло от зверската суша :crying:
Аватар
Житената Питка
BOFH

Мнение от Житената Питка »

frisky lioness написа:Ей, тази роза много художествена:-)

Страшно ми хареса.

Обичам обработени фотографии :good:
Благодаря! Радвам се, че ти харесва.
Да, пипана е - играх си с нея, но нещо крайния резултат не ме радва кой знае колко.
Имай предвид, че направих 10-ина снимки на розата (дето си беше за москитото) и тази беше най-добрата.
Явно не е било ден. :-)
(\__/)
(='.'=)
(")_(") Помогнете на Зайо да влезе в политиката!
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Мнение от frisky lioness »

Житената Питка написа:
frisky lioness написа:Ей, тази роза много художествена:-)

Страшно ми хареса.

Обичам обработени фотографии :good:
Благодаря! Радвам се, че ти харесва.
Да, пипана е - играх си с нея, но нещо крайния резултат не ме радва кой знае колко.
Имай предвид, че направих 10-ина снимки на розата (дето си беше за москитото) и тази беше най-добрата.
Явно не е било ден. :-)
Е, потрудил си се:-) това е по-важното:winkw:

Аз в момента се опитвам да махна един надпис от физиономията на Нефертити:-):lol::lol::winkw:
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

kapincho написа:Миии... те близките и съседите са на море. Нека вие да сте приятелите. Да ви е сладко!:lol:
Благодаря!

И наздраве!

За сбъднатите желания!
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

frisky lioness написа:Е, потрудил си се:-) това е по-важното:winkw:

Аз в момента се опитвам да махна един надпис от физиономията на Нефертити:-):lol::lol::winkw:
Нефертити означавало - пристигна хубавата жена. От известно време се чудя на твоя аватар. Пробвах се да го разгадая, но май ще прибягна до услугите на съседчето, което е наполовина ливанка.
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Remmivs написа:От известно време се чудя на твоя аватар. Пробвах се да го разгадая, но май ще прибягна до услугите на съседчето, което е наполовина ливанка.
The most sacred symbol in Hindu dharma. Aum (OM) is the sound of the infinite.
Aum is said to be the essence of all mantras, the highest of all matras or divine word (shabda), brahman (ultimate reality) itself. Aum is said to be the essence of the Vedas.

By sound and form, AUM symbolizes the infinite Brahman (ultimate reality) and the entire universe.

A stands for Creation

U stands for Preservation

M stands for Destruction or dissolution

This is representative of the Trinity of God in Hindu dharma (Brahma, Vishnu and Shiva)

The three portions of AUM relate to the states of waking, dream and deep sleep and the three gunas (rajas, satva, tamas)

The three letters also indicates three planes of existence, heaven (swarga), earth (martya) and netherworld (patala)

All the words produced by the human vocal organ can be represented by AUM. A is produced by the throat, U & M by the lips

In the Vedas, AUM is the sound of the Sun, the sound of Light. It is the sound of assent (affirmation) and ascent (it has an upwards movement and uplifts the soul, as the sound of the divine eagle or falcon.

и още

http://ariom.ru/forum/p198818.html

http://www.forum.centr.ru/index.php?showtopic=231

:-)

Да не говорим, че според някои наблюдатели прилича на 3о4о:grin::winkw:
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

ОМ!

Как не се сетих!

Практикувал съм взиране в пъпа и ОООООООММММММММММММ!

Усещането е ... трябва да се изпита, не подлежи на обяснения рационални...

Благодаря, лъвице! :cool:
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Remmivs написа:ОМ!

Как не се сетих!

Практикувал съм взиране в пъпа и ОООООООММММММММММММ!

Усещането е ... трябва да се изпита, не подлежи на обяснения рационални...

Благодаря, лъвице! :cool:
Зависи в чий пъп си се взирал:lol::lol::grin:

Имам някаква идея какво може да е усещането, но в крайна сметка при всеки е различно:grin::winkw:

За нищо:kiss:
Изображение

Аватар
Глас в пустиня

Мнение от Глас в пустиня »

doktorka написа:калибър. Не всичко което снимам пускам.:-)
а може ли ....
аз да си поискам една две снимки на грозденцата....
Жаби,гущери,змии и прочие гадини си имам в изобилие...
ама я виж как е зазряло гроздето и ластуните вече са заизсъхвали.....
като узрее искам снимка следобед,когато тъкмо е напълнено с топлина...и ухае...
аууууу....[/quote]

Пожелахте да видите :winkw:

Изображение

Изображение

Съжалявям само, че днес беше дъждовно и слънцето отсъстваше, а не се знае, ако се задържи дъждовно гроздето се напуква и губи от качествата си.:(
Аватар
Глас в пустиня

bibilyana написа:
БоЕВ написа:
bibilyana написа:Не знам ти що не си пусна една фотка на жабчето, ама виж аз ко костенурче си намерих -бебе
бебето е на 4 години, а толкоз мъничко, но имайки предвид,че ще живее към 200 явно какво ли са 4 години...:lol
Внимавай с тая гад, ако я намерят у вяс те грози глоба от 5000лв и затвор до три години.:grin:
Рядък и изчезващ вид са, поради гастрономическите им качества. Тая година срещнах няколко, различен вид и калибър. Не всичко което снимам пускам.:-)
Ама ние си имаме 3 такива - майката на тоя малкия и още един Гошо, който също е дърт, не знаех, че е незаконно да си ги гледаш и кво да ги правиш като са там, да ги трепеш ли трябва или ко? те ако ги пуснем някъде ще умрат вероятно-по-скоро някой ще ги убие

Те всъщност са една голяма весела компания от три костенурки и 5 котки - ядат всичките от една паничка като ги видиш може да ревнеш от смях има една котешка храна дето само костенурките я предпочитат....

ето и част от котешката част
Шегичка! Едва ли някой ще тръгне да проверява от къща в къща. :lol:
Аватар
Глас в пустиня

Re: Зелено...

Кент написа:Яка е жабата, зелена и блестяща като незряла джанка:grin:
повърхността на Меркурий
през моя телескоп:grin:
Чудесни! А, у дома повръхността на Меркурий я приготвят от ягоди, малини и сметана.:cool:
Аватар
Глас в пустиня

Re: Зелено...

frisky lioness написа:
БоЕВ написа:Намерих си жабче!:lol:
Боев, жабата е много красива. Ти ме изумяваш отсЕкъде с твоята флора и фауна:-):winkw:
А това е само една малка част от това което срещам, но неуспявам да снимам.:lol:
Аватар
Глас в пустиня

kapincho написа:
doktorka написа:калибър. Не всичко което снимам пускам.:-)
а може ли ....
аз да си поискам една две снимки на грозденцата....
като узрее искам снимка следобед,когато тъкмо е напълнено с топлина...и ухае...
аууууу....
Може ли и аз от саксийната лоза?:shy:

Преди обед са снимани и то миналата година, ама нямам пресни снимки. Тази година закъсняват с две седмици. Другата седмица заповядай на гроздобер!:lol:[/quote]

Чудесно грозде! Имах подобен сорт "Сторгозия", бяло, десертно и много вкусно.:-)
Аватар
Глас в пустиня

Житената Питка написа:Айде и малко червено.

Изображение
От всичкото червено, това ми е любимото.:cool:
Аватар
Глас в пустиня

4avdar4e написа:
frisky lioness написа: Твоето грозде ме подсети, че днес 6 август е Преображение Господне. На днешния ден се бере първото грозде за годината и след като се прекади се раздава на близки, съседи и приятели. Освен това се вярва, че тази нощ небето се разтваря и всички желания се сбъдват:-)
Е как така, като вчера на село сичкуту грозде беше зелено??? :eek:А колко сливи и ябълки са се родили, не е истина, другия месец ще се уча да варя ракия и сладко :grin: :bdance:
В планината всичко става по-късно. Успех в усвояването на дестилацията!:lol:
Публикувай отговор