Понеже за изневери заговорихте...

Все същите
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Green Light написа:Не мога да разбера какви са тия идиоти, които наемат тв екип да следи половинката им, понеже се чука с друг. Има неща които никога няма да разбера в тоя живот. Тва не е ли по- логично да е пиеска с актьори, мамка му, че американслите баби да има какво да зяпат по твто като свърши "просто мария".
Ми мадамата ти слага рога, бе аланкоолу, и как няма, като си толкова прост. Сега на бас, че ще се сдобриш понеже си и "дал урок" и тя точно утре ще е с екипа от предаването. и магаре
Ето Грийна колко праволинейно се изказва по темата :cool:
И аз съм се чудила защо го правят, има си и други начини да разбереш, защо да е пред толкова народ.
Гледала съм няколко предавания и не знам защо, но на мен винаги ми е била интересна реакцията не на сгащения (тя неговата винаги е естествена), а на поръчителя. :cool:
Изображение
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

това са пудри и бутафории бе нали и аз това първом казах

ама ха

:grin:
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Remmivs написа:това са пудри и бутафории бе нали и аз това първом казах
:grin:
И аз тъй си помислих, някак си не ми се връзва с реалността, ама знае ли човек...
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

vyara написа:
Green Light написа:Не мога да разбера какви са тия идиоти, които наемат тв екип да следи половинката им, понеже се чука с друг. Има неща които никога няма да разбера в тоя живот. Тва не е ли по- логично да е пиеска с актьори, мамка му, че американслите баби да има какво да зяпат по твто като свърши "просто мария".
Ми мадамата ти слага рога, бе аланкоолу, и как няма, като си толкова прост. Сега на бас, че ще се сдобриш понеже си и "дал урок" и тя точно утре ще е с екипа от предаването. и магаре
И аз съм се чудила защо го правят, има си и други начини да разбереш, защо да е пред толкова народ.
Гледала съм няколко предавания и не знам защо, но на мен винаги ми е била интересна реакцията не на сгащения (тя неговата винаги е естествена), а на поръчителя. :cool:

да си развее доказателството или благородството - както дойде
може да е романтика- като ония, които се обясняват в Имаш поща и Море от любов, ама наобратно

:lol:
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Semiramis написа: да си развее доказателството или благородството - както дойде
може да е романтика- като ония, които се обясняват в Имаш поща и Море от любов, ама наобратно
:lol:
Абе, да ти кажа, много съм им се чудила и на тях (гледала съм някое и друго предаване, ей така - за обща култура :rotfl24:) Не ги разбрам и това си е :(
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

4avdar4e написа: Абе, да ти кажа, много съм им се чудила и на тях (гледала съм някое и друго предаване, ей така - за обща култура :rotfl24:) Не ги разбрам и това си е :(
Абе га си се насрал яко и вече никой не ще да ти брише лйната а на теб ти смърди все пак - ходиш там. :-)
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

Абе га си се насрал яко и вече никой не ще да ти брише лйната а на теб ти смърди все пак - ходиш там. :-)[/quote]

аз гледах преди едно предаване по руската
..."жди меня"...на няколко пъти а...а да се затрогне
и мойто каменно сърце:shy:
води го един достолепен руски чичко с млада асистентка
тва на гала е сигурно някакво подобие, като се помисля ся
а за море от любов няма кво да кажа
освен, че
един път го гледах
наште като бяха на цирк
аз си прекарах по-забавно:grin:
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

vyara написа:
Тва е долна инсинуация. Не се сещам за точната дума затва за по- лесно ще употребяваме долна инсинуация, понеже тва никой не знае какво е. Никой да не слуша Вяра! Какво значи "Грийна се е изказал праволинейно"? Някой, който и да е, да е чел от мене нещо, което да граничи макар и далеч с неправолинейъъността? Дори да е чул, че някой казва, че е чел нещо такова? Или чул? Нима някога по някакъв начин нещичко съм казал неправолинейно? Позор! Не ми отговаряйте, това е риторичен въпрос, един риторичен въпрос не може да познаете!
Как може, бе?!
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Green Light написа:
Тва е долна инсинуация. Не се сещам за точната дума затва за по- лесно ще употребяваме долна инсинуация, понеже тва никой не знае какво е. Никой да не слуша Вяра! Какво значи "Грийна се е изказал праволинейно"? Някой, който и да е, да е чел от мене нещо, което да граничи макар и далеч с неправолинейъъността? Дори да е чул, че някой казва, че е чел нещо такова? Или чул? Нима някога по някакъв начин нещичко съм казал неправолинейно? Позор! Не ми отговаряйте, това е риторичен въпрос, един риторичен въпрос не може да познаете!
Как може, бе?!
Е, щом не искаш, няма да ти отговарям. :grin::blum:
Изображение
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Green Light написа: Тва е долна инсинуация. Не се сещам за точната дума затва за по- лесно ще употребяваме долна инсинуация, понеже тва никой не знае какво е.
Само за протокола: аз знам.
Подла уйдурма. :grin:
Panta rhei...
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Мнемозина написа:
Green Light написа: Тва е долна инсинуация. Не се сещам за точната дума затва за по- лесно ще употребяваме долна инсинуация, понеже тва никой не знае какво е.
Само за протокола: аз знам.
Подла уйдурма. :grin:
Караш ме да ровя за таз уйдурма, ама виж какво намерих:

ЗАСВИРИЛИ ДВА ОВЧАРЯ

Засвирили два овчара,
Видо ле, момни ле, колади ле,
два овчара, два другара,
край Видино равно дори,
с два кавала, с два уйдурма,
дано излези хубава Вида.
Ни излези хубава Вида,
най излези Видина буля
да погледа гори-долу,
чи си видя два овчара
как си свират с два кавала,
пък се назад повърнала:
- Я излез навън, калино Виду,
да погледаш два овчара,
два овчара, два другара,
как си свират с два кавала,
край нашито равно дори. -
Чи си излези хубава Вида,
по поли и ситнити звезди,
на гърди и ясното слънци
на плищи и ясния месец,
да ограло зимя, нибе,
зимя, нибе, гора, уда,
три планини сиу стадо,
овчарити под чърдъци,
иргените по ливади,
млади булки по чикъми,
малки моми под кръхчета,
стари баби по буклуци,
стари ора по кръчмити.
- Туй наздрави в тази къща,
от бога ти млого здрави.

И тука начи излиза, че това е кавал. :grin:
Изображение
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

vyara написа: Караш ме да ровя за таз уйдурма, ама виж какво намерих:

Така излиза, да. :dunno:

Когато думите говорят...
Panta rhei...
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Мнемозина написа:
vyara написа: Караш ме да ровя за таз уйдурма, ама виж какво намерих:

Така излиза, да. :dunno:

Когато думите говорят...
Рових още и май е нещо нагласено, натъкмено. Затова казват уйдурдисал. Явно аз съм в грешка. :cool:
Изображение
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

vyara написа: Рових още и май е нещо нагласено, натъкмено. Затова казват уйдурдисал. Явно аз съм в грешка. :cool:
Не, не, лъжа (клевета) е от турски, ама аз реших, че се гъбарате с Мнемото :grin:
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

vyara написа:
Рових още и май е нещо нагласено, натъкмено. Затова казват уйдурдисал. Явно аз съм в грешка. :cool:
Да, но може и да не си. Може просто да не е записано точно. Пък и има немалко възможни тълукания, при които кавал да е равно на уйдурма.

Сети се за "Кавалът му свири, свири и говори" и нататък връзката е ясна.
Panta rhei...
Аватар
Stranniche
Обратна връзка:

Мнение от Stranniche »

Кент написа: аз гледах преди едно предаване по руската
..."жди меня"...на няколко пъти а...а да се затрогне
и мойто каменно сърце:shy:
В Япония има едно предаване - изкушават ти половинката и я снимат със скрита камера.
Като гледам реакциите на "жертвите", мисля че не са актьори.
Обаче не мога да разбера тези, които се обръщат към това предаване и поръчват "проверка" пред толкова хора!
Не мога да си представя също, ако някой ме подложи на подобен театър, как бих продължила да бъда с него...
Публикувай отговор