И специално за Дарки.
САМО ДЕВЕТ СА ЖЕНСКИТЕ ХАРАКТЕРИ
- Dark Angel
Що бе, четири от девет не е толкова много.4avdar4e написа:Тоест: ти си изначалната Жена, събрала в себе с всичките характериМнемозина написа:Освен това съм и съмняваща се.
И донякъде и в някои отношения трагико-каква беше там.
Е, стига ви толкоз.
П.П. Пък аз ква праволинейна излязооооох
Може и още да се желае.
Panta rhei...
дрън-дрън, та пляс
я сега да ми се строите в 9 колонки щом са само 9
виж при нас е лесна работата
всички сме лесбийци
Или поне 90% от нас де. То другите 10% не са и мъже де.
Та даже и мъжки индивиди не са...
виж при нас е лесна работата
всички сме лесбийци
Или поне 90% от нас де. То другите 10% не са и мъже де.
Re: дрън-дрън, та пляс
Е сега вече се видях в чудо!Remmivs написа:я сега да ми се строите в 9 колонки щом са само 9
Да разберете защо не трябва да се показва изцяло човек по клубовете.
Panta rhei...
Глей къв си ся, да остана малко без работа (но в изчакване) и да се забавлявам, а ти да ми разваляш играта.Remmivs написа:я сега да ми се строите в 9 колонки щом са само 9
Нананана нананана4avdar4e написа:Глей къв си ся, да остана малко без работа (но в изчакване) и да се забавлявам, а ти да ми разваляш играта.Мъж с мъж такъв!!!
КъФ мъж виде па ти?4avdar4e написа: ...Мъж с мъж такъв!!!
Сам си каза, че не е мъж.
Пък и мъж да си виждала да се навре в женска тема?
П.П. Викам, по пример на ДИРника да напраим и тук идин Женски и идин мъЖки клуб. И който се навре у съседния, ша моем да го плюваме, плювамеееее, ехееее....
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ти сега като жабата от вица искаш да се разкъсамеRemmivs написа:я сега да ми се строите в 9 колонки щом са само 9
Съгласна, и ще си пишем теми от рода на: С коя ръка се бършете? Използвате ли тоалетна хартия или се подмивате? Имате ли биде? Спите ли отделно (щото Мъжът хърка)? и т.н., и т.д. Ехаааа, какъв живот ще настанеmaggot написа: П.П. Викам, по пример на ДИРника да напраим и тук идин Женски и идин мъЖки клуб. И който се навре у съседния, ша моем да го плюваме, плювамеееее, ехееее....
П.П. Темите не съм ги измислила аз, фантазията ми е бедна да роди такова творчество, реални са
Аз се чудя кой по ще се вре. Дали мъжете в женския или обратно. В женския в дира съм влизала, там коджа мъже пишат, но в мъжки не съм надзъртала и не знамmaggot написа:КъФ мъж виде па ти?4avdar4e написа: ...Мъж с мъж такъв!!!
П.П. Викам, по пример на ДИРника да напраим и тук идин Женски и идин мъЖки клуб. И който се навре у съседния, ша моем да го плюваме, плювамеееее, ехееее....
Не го знам този, но не знам защо аз жабите ги свързвам с бири, пардон с целувки. Айде, ако е много голяма магията на принца, някоя девойка може и до опера на Моцарт да го докара.vyara написа:Ти сега като жабата от вица искаш да се разкъсаме
Аз теми от мамата веднага ще ви намеря. Женски теми, хубави. Само за уйдурми.4avdar4e написа:Съгласна, и ще си пишем теми от рода на: С коя ръка се бършете? Използвате ли тоалетна хартия или се подмивате? Имате ли биде? Спите ли отделно (щото Мъжът хърка)? и т.н., и т.д. Ехаааа, какъв живот ще настанеmaggot написа: П.П. Викам, по пример на ДИРника да напраим и тук идин Женски и идин мъЖки клуб. И който се навре у съседния, ша моем да го плюваме, плювамеееее, ехееее....:rotfl24:
П.П. Темите не съм ги измислила аз, фантазията ми е бедна да роди такова творчество, реални са
Бе аз даже и теста почнах да чета да видя каква жена ще излезе, че съм, обаче много бързо ми омръзна още на педантката и го за..ах... бих казал типично по ъ-ъ мъжки или женски се чудя...maggot написа:КъФ мъж виде па ти?
Бе как може ти да не знаеш вица?Remmivs написа:Не го знам този, но не знам защо аз жабите ги свързвам с бири, пардон с целувки. Айде, ако е много голяма магията на принца, някоя девойка може и до опера на Моцарт да го докара.vyara написа:Ти сега като жабата от вица искаш да се разкъсаме
Там дето лъва в една гора казал: От днес искам ред да има тука (нали цар). Айде сега всички животни да ми се подредите - умните на една страна, красивите на другата. И всички се подредили, само жабата се куми и се озърта.
Ко чакаш, ма, попитал я лъвът.
Ми аз на две ли да се разкъсам.
Егати! Знаех си, че и аз съм принц! Т.е. жабок! Знаех си!vyara написа:Бе как може ти да не знаеш вица?
Там дето лъва в една гора казал: От днес искам ред да има тука (нали цар). Айде сега всички животни да ми се подредите - умните на една страна, красивите на другата. И всички се подредили, само жабата се куми и се озърта.
Ко чакаш, ма, попитал я лъвът.
Ми аз на две ли да се разкъсам.
PS
Всъщност го знам, но не се сетих. Деменцията си казва тежката дума вече, уви!
Не е от старост.Remmivs написа:
PS
Всъщност го знам, но не се сетих. Деменцията си казва тежката дума вече, уви!
Забравил си го просто защото не са те строявали скоро в две редици.
Спокойно.
Panta rhei...
Благодаря.vyara написа:Искаш да кажеш "свободно"Мнемозина написа: Спокойно.
И аз си имам говорител вече...
Panta rhei...
- Dark Angel
Почеши коня! (Автентична команда от българската кавалерия)vyara написа:Искаш да кажеш "свободно"
- Dark Angel
начи условна подялба4avdar4e написа:Тва по футболните критерии ли? Щото там май има и "В" - аматьориDark написа:а мъжете са лесни - група "А" и група "Б"
група "А" - стават, т.нар. "Мъж от всякъде"
група "Б" - т.нар "Абе става"
останалото не си струва да се хаби човек за него щото живота е кратък
такава някаква класификация
То ако е така винаги ще има само една редица - тия, дето се мислим за "А", а жените ни дават "Б с особено мнение"Dark написа: начи условна подялба
група "А" - стават, т.нар. "Мъж от всякъде"
група "Б" - т.нар "Абе става"
останалото не си струва да се хаби човек за него щото живота е кратък
такава някаква класификация
ПП. Здрасти, Дарки, и уелкъм бек
- Dark Angel