Кои сме ние?

Все същите
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Re: Страхотна тема, друже!

Мнение от bead_ »

Remmivs написа:
Да диагнозата е homo sapiens sapiens

Повтаря се сапиенс щото е сериозно заболяването... :grin:
хаха, сериозно и нелечимо
just perfect
Аватар
doktorka

Re: Кои сме ние?

Мнение от doktorka »

ELBI написа:Понякога (има периоди, когато е по-често, но има периоди, когато забравяме този въпрос) се питаме “Кои сме?”. И най-често не изниква отговор, като от пускани по форумите анкети. Вчера зърнах този въпрос и без хич да се замислям казах...и сега, като гледам какво съм казал – що пък да го не споделя?

О!
аз съм лелята от Америка...
за мен е лесно ...:blum::blum::blum:
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

esti написа:
caliostro написа:
esti написа:Абе на кой му пука кои сме :lol:
е за това мнение те уважавам мноооо

нещата ако са още по хард /4.0 версия/ още по добре ще е
Аз пък те уважавам за това че винаги знаеш цената.:winkw:
дааааааа
знам не цената а цените
е до са гледах цени и съм в шок и ужас
вероятно този свят се крепи на някаква масова простотия и идиотизъм
щото нямам друго обяснение за това което видях

има разлика м/у 45 евро , 20 евро и трима евро
баси и майката :rotfl24:
днес загубих двама часове в нета за да си търся чистачки за колата :rotfl24:
щото съм сигурен че за 45 евро ще ми изчистят предното стъкло два броя миски мокра фланелка

та за какви цени става дума?
до тук съм 45 евро вътре :rotfl24:
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

bead_ написа:хаха, сериозно и нелечимо
Бе за нелечимо чак не знам дали е, да ти кажа. Обвързано е някак си с темата за безсмъртието. В смисъл, ако направиш преход може пък и да се излекуваш (след безкрайно много време вероятно, но все пак...). А ако не направиш със сигурност ще се. :grin:
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

Remmivs написа:
bead_ написа:хаха, сериозно и нелечимо
Бе за нелечимо чак не знам дали е, да ти кажа. Обвързано е някак си с темата за безсмъртието. В смисъл, ако направиш преход може пък и да се излекуваш (след безкрайно много време вероятно, но все пак...). А ако не направиш със сигурност ще се. :grin:
това са все доста скъпи занимания :lol:
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

Remmivs написа:А ако не направиш със сигурност ще се. :grin:
аз умирачката не я приемам за синоним на излекуване. :roll: в тоя ред на мисли
just perfect
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

bead_ написа:аз умирачката не я приемам за синоним на излекуване. :roll: в тоя ред на мисли
Е как? Повтарям се знам, но окончателната диагноза я поставя патоанатома.

И ако не е излекуване, то със сигурност е прекъсване и може би дори даже вид освобождаване...:grin:
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

Remmivs написа:
И ако не е излекуване, то със сигурност е прекъсване и може би дори даже вид освобождаване...:grin:
сега ще ме вземеш за дребнава, но излекуването си е съвсем друга работа от прекъсването, освобождаването или там каквото друго решиш да наречеш ритането на камбаната! та държа си аз на терминологията. близко са нещата, но не можеш да сложиш равенство по между им.
just perfect
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

bead_ написа: прекъсването, освобождаването или там каквото друго решиш да наречеш ритането на камбаната!
гушване на букета / босилека, отпътуване към Великите ловни полета... Абе и още знам :grin:
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

bead_ написа:сега ще ме вземеш за дребнава, но излекуването си е съвсем друга работа от прекъсването, освобождаването или там каквото друго решиш да наречеш ритането на камбаната! та държа си аз на терминологията. близко са нещата, но не можеш да сложиш равенство по между им.
звучиш като да знаеш разликата персонално :blum:

не, не издребнявам, заяждам се щото съм гладен
всъщност лъжа, не съм гладен
или поне не и за храна
може би е за да прогоня налегналата ме следобедна дрямка

:grin:

очевидно спя направо
ти говориш за себе си

бе исках да кажа, че съм съгласен принципно с теб, но се замислих за изворите на убедеността ти и ревността в защитата на позицията (ти) :blum:
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

4avdar4e написа:
bead_ написа: прекъсването, освобождаването или там каквото друго решиш да наречеш ритането на камбаната!
гушване на букета / босилека, отпътуване към Великите ловни полета... Абе и още знам :grin:
Опъване на петалата (винаги съм се чудел какво са петала точно), светяване на маслото
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

4avdar4e написа:
опънал петалата
гътнал се
пукнал
just perfect
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

Remmivs написа:
бе исках да кажа, че съм съгласен принципно с теб, но се замислих за изворите на убедеността ти и ревността в защитата на позицията (ти) :blum:
елементарно, уотсън.
умрем да съм права.
май го бях споделяла преди известно време и ме анализираха във всички житейски ситуации, когато тази ми страст предполага редица неудобства, чанч и гърч:winkw:
just perfect
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Remmivs написа: Опъване на петалата (винаги съм се чудел какво са петала точно), светяване на маслото
ПЕтала /с ударение на е/ е, мисля, конска подкова /диалект/

Да хвърлиш топа :grin: /тва пък е б@си метафората :eek:

П.П. И на мен ми се дреме.....:shy:
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

bead_ написа:елементарно, уотсън.
умрем да съм права.
май го бях споделяла преди известно време и ме анализираха във всички житейски ситуации, когато тази ми страст предполага редица неудобства, чанч и гърч:winkw:
ти си направо комплектна на ББ или оня пич от Глазгоу
с неудобствата не моа та мисля
който си има правота си има и ъ-ъ гръб да си я носи :grin:
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

4avdar4e написа:
като отвори дума за дрямката - да заспи вечния си сън
just perfect
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

4avdar4e написа:ПЕтала /с ударение на е/ е, мисля, конска подкова /диалект/

Да хвърлиш топа :grin: /тва пък е б@си метафората :eek:

Да опънеш подковите ми звучи направо свръхирелевантно ма нейсе, мерсидаря!
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

caliostro написа:всички до един сме в шаблона независимо от виртуалните светове които си изграждаме или не

може и на бас да се хванеме на възрзано за това
както казва един мой близък - от двама, които се хващат на бас единият е глупак, а другия - мошеник ... :blum:
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

bead_ написа:
caliostro написа:
шаблоните са том и джери :rotfl24:
пак добре, че не са отело и дездемона:lol:
Не е добре - и те са един (два) шаблон... :cool:
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

esti написа:Абе на кой му пука кои сме :lol:
На никой - това е повече от ясно, ести. Но една личност се бе размечтала, бе в някакво объркване... а може би и аз за мъничко реших да вляза в положение, да утеша... и ги написах едни.

Инак си права, ама права, ама права като за хамак, както казва лейди Бийд... :blum:
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Remmivs написа:Казвал ли съм ти го и друг път. Това, че имаме духовен хмммм не е дисонанс определено, но и резонанс не звучи много на място. Но все едно, сигурен съм, че ме разбра.

Кои сме ние. Ние сме тези, които сме. Въпросът е кои можем да бъдем? Кои искаме да бъдем? Кои обичаме да бъдем? Въпросът е не толкова в осъзнаването на доброто и лошото в теб, колкото до желанието, силата, умението да поемеш неуловимото здраво в ръцете си - собственото си аз. Да се опиташ поне да не допускаш негативните ти компоненти да те обладават по-често отколкото позитивните. Да се научиш да бъдеш себе си и да се научиш, че този себе си е доброто, което можеш да дариш, усмивките, които можеш да посееш, смеха, който можеш да пожънеш и радостта и щастието, които можеш да изпечеш като пита хляб в пещта на мислите, думите, делата и страстите си. Въпреки всички бури, наводнения, суши и други бедствия, които се стоварват върху ти по твоя или нечия друга вина или пък просто защото Съдбата има перверзно чувство за хумор. Да бъдеш себе си означава не да си безукорно добър или безкрайно лош, а по-скоро да се научиш да губиш. Себе си. И да се научиш да ставаш. Себе си. Същият и не съвсем. Но преди всичко, лично за мен, да бъдеш себе си е да бъдеш доброто в теб, винаги и колкото можеш. И да си даваш сметка, че не си идеален, но това да не те спира да опитваш. Отново и отново. И отново. До прехода. Или каквото там ни чака.
Хубу де... повтаряш ми/доразвиваш ми мислите/тезата.
Малко по-други думи, малко по-друг акцент ...

Мерсаж, за което.
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

ELBI написа:
caliostro написа:всички до един сме в шаблона независимо от виртуалните светове които си изграждаме или не

както казва един мой близък - от двама, които се хващат на бас единият е глупак, а другия - мошеник ... :blum:
е а го тествай този твой близък дали поема за басове
и ако не отнесе плувката зад шамандурите е те па на :lol:
Аватар
ELBI

Re: Кои сме ние?

Мнение от ELBI »

Green Light написа:...
Бе, ЕЛБИ, наш колко пъти си трия мненията по твойте теми, не знам що така. Тва тука също нищо не казАх, ма понеже ме търпите та - воала
не винаги е необходимо да кажеш нещо съществено или гениално. Невероятното усещане е нещичко да те е докоснало, нещичко да те е разтърсило (може да е 44 волта, а не 440 000), нещичко да се е чопнало в тебе...

Хубави дни, пич и много усмивки. А онова писание ми бе за оня ден. Днес съм на друга вълна, ама не знам дали ще се пусна да сърфирам по нея :cool:
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

caliostro написа:
ELBI написа:

е а го тествай този твой близък дали поема за басове
и ако не отнесе плувката зад шамандурите е те па на :lol:
него специално съм го пуснал да си плува по теченията... отнася плувки той, но щот е с голямо самочувствие и се мисли като много други за непогрешими и ни мое се спори с него, хич няма да го тествам.

Да ти споделя :cool:

сега изстудявам бира...

че ми е едно чоглаво. Бих раз... гла... на 10-тина гадни субекта, макар да съм бил винаги против насилието... Ала сега съм като Дай Хард 4 в последните сцени...
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Topper Harley написа:
bead_ написа:моят, обаче, галената ... и така нататък...
Я! Това ме заинтригува! :-) Да има вакантно място за галещ в последно време? :-) :shy: :grin:
тоя тарикат (с добър вкус) пак ме изпревари... моята заявка сега ще чака до следващите избори... :blum:
Публикувай отговор