кой е със смъкнати панталони Штрунц или Уишес4avdar4e написа:....със смъкнати до коленете панталони ...Strunz написа: Престанете, че преди малко Уишес ми направи забележка да сляза от бюрото и да спра да цвиля мастурбирайки :)
какъв кеф...и като потече
Re: какъв кеф...и като потече
ppi, и с лице към стената...ppi написа:кой е със смъкнати панталони Штрунц или Уишес4avdar4e написа:....със смъкнати до коленете панталони ...Strunz написа: Престанете, че преди малко Уишес ми направи забележка да сляза от бюрото и да спра да цвиля мастурбирайки :)
ай стига, че се изтърка:)
[quote="ppi"
кой е със смъкнати панталони Штрунц или Уишес[/quote]
Бъзикам се със стария аватар на Щрунца: един със смъкнати панталони, седнал на тоалетна чиния на верандата
кой е със смъкнати панталони Штрунц или Уишес[/quote]
Бъзикам се със стария аватар на Щрунца: един със смъкнати панталони, седнал на тоалетна чиния на верандата
Strunz написа:ppi, и с лице към стената...ppi написа:кой е със смъкнати панталони Штрунц или Уишес4avdar4e написа:....със смъкнати до коленете панталони ...Strunz написа: Престанете, че преди малко Уишес ми направи забележка да сляза от бюрото и да спра да цвиля мастурбирайки :)
ай стига, че се изтърка:)
казах ти аз , че се дразниш
Бъзикам се със стария аватар на Щрунца: един със смъкнати панталони, седнал на тоалетна чиния на верандата4avdar4e написа:[quote="ppi"
кой е със смъкнати панталони Штрунц или Уишес
Малко неподмит беше и не ми ходеше на амплоато на чистофайник:)
Малко неподмит беше и не ми ходеше на амплоато на чистофайник:)[/quote]Strunz написа:Бъзикам се със стария аватар на Щрунца: един със смъкнати панталони, седнал на тоалетна чиния на верандата4avdar4e написа:[quote="ppi"
кой е със смъкнати панталони Штрунц или Уишес
Щрунц, ти ли си го писал това
http://www.e-bane.net/modules.php?name= ... 0&sid=1102
отвратително е, предупреждавам
Тва с бърсането в пердето съм го чела и в други творения НеговиSemiramis написа:
:lol::lol:
сега ако почнете дискусия на прахове за пране или други почистващи средства...4avdar4e написа:Тва с бърсането в пердето съм го чела и в други творения НеговиSemiramis написа:
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Чак пък отваратително:rotfl24::rotfl24::rotfl24:Semiramis написа:отвратително е, предупреждавам
Бих го определила като "кулинарно"

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
4avdar4e написа:Тва с бърсането в пердето съм го чела и в други творения НеговиSemiramis написа:
аз от филията се сетих
мен това ме шокира
един вид
Не, бе, направо за крема Нивеа като лубрикантELBI написа:
сега ако почнете дискусия на прахове за пране или други почистващи средства...
да, ама наистина е гадно:)Semiramis написа: Щрунц, ти ли си го писал това
Strunz написа:да, ама наистина е гадно:)Semiramis написа: Щрунц, ти ли си го писал това
хехе.. щом Фриски каза, че е просто кулинарно няма от какво да се притесняваш
пък и сме си свои хора
опознаваме се
- snowprincess
обичам твърди праскови, дето не текат по ръцетеELBI написа:и като преглъщам ммм... и бързам да свърша, а ... то
особено, ароматно, сладко, а то тече по ръцете, брадичката... не мога да пипна нищо друго от тази сочна ... праскова...