Тя едва ли ще може да погледне в тези дни, обаче много искам да й пожелая, да й пожелаем... кой каквото иска.
От мен - да е здрава и щастлива и да намери това, което търси (тя си знае какво е).

ЧРД, милаМнемозина написа:Днес - Странниче!
Тя едва ли ще може да погледне в тези дни, обаче много искам да й пожелая, да й пожелаем... кой каквото иска.
От мен - да е здрава и щастлива и да намери това, което търси (тя си знае какво е).

ЧРД и от мене - да си ми жива и здрава, все така усмихната и миличка!Мнемозина написа:Днес - Странниче!
Лек път и скорошно завръщанеStranniche написа:Благодаря на всички!!!
![]()
![]()
![]()
Много съм щастлива, че ви има!!!
Ще ви отговоря лично по-късно, че след 3 минути ваучерът ми за Интернет изтича
Целувки! Трогнахте ме много!

Благодаря ти много, че си се сетила и за пожеланията!Мнемозина написа:Днес - Странниче!
Благодаря!maggot написа:Уууу, колко девчонки начиииии
Да си много здрава, много влюбена, много щастлива и много късметлийка!
(то, че си късметлийка е видно - след като списваш тук)
Благодаря ти много!!! Целуффффффффффки и на теб! /Впрочем за малко да ти стана съседка и да ти ги дам лично, но се размина.../doktorka написа:много усмихната ...ама мно-го!
може ли да споделя как ...ахм.... ме предупредиха да внимавам като се видя със Странниче,да не съм много гръмогласна и... ( ко беше друго?!)...защото тя била много нежна...
и вярно е изключително женствена и нежна...
като истинска жена...
и да си все така!
целуфффффффки
Благодаря! Значи и ЗоЧовците да са живи и здрави!bead_ написа:чрд, странниче. жива и здрава - ти и всички, които обичаш.
Благодаря ти много! Ей това е най-хубавото пожелание...esti написа:ЧРД Странниче!
Бъди здрава, щастлива и да отгледаш още по-щастливи деца и внуци.
[/quote]Благодаря!сър Айвънхоу написа:ЧРД! Да си ни жива и здрава и по-честичко навестяваща БГ-то!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Благодаря! Целувки и на теб!ELBI написа:
ЧРД и от мене - да си ми жива и здрава, все така усмихната и миличка!
Целувки, разбира се и ... НАЗДРАВЕ!!!
Благодаря, мила!snowprincess написа:Честито, миличка! От все сърце ти желая много щастие!

А представяш ли си колко щеше да е скучен светът, ако не беше шантав!Dark написа:идея нямам, може би като с оня разказStranniche написа: Впрочем как улучи - точно такава хризантема в момента ми седи сега на прозореца!
чекай че сега се умислих - теб от далеч те чувствам като дъщеря, това малко така шантаво звучи...
ама какво пък, да си кажа