Има дни, има дни,

Все същите
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Re: Има дни, има дни,

Мнение от frisky lioness »

Мнемозина написа:
frisky lioness написа:
Мнемозина написа:Аааааааа, не ща да работя, искам да се свия на кълбо под одеалото и да си чета нещо. :twisted:
И аз :( :mad: :x :evil: М@мка му. Как само завиждам на котарака.....Ама ние парно немаме още, пък и като доде....с него ще потекат едни сметкиииии :mad: :x
Недей пищя! И да го има, и да го няма, сметките все си вървят, гледам.
Поне малко да се скърши въздухът вкъщи, пък после ще го намаля пак.
Ти остави тва, ами и климатикът в офиса е развален и дано не става много студено, преди да сме хванали масторът за врата, та белкем накрая го оправи.....
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

frisky lioness написа:Жив и здрав да си :) Ш'ти мине като на куче :D И аз бера дертища тези дни с болести :(

А замислял ли си се, че може по време на избори да не ти върви, щоту не искаш да гласувах :lol: :lol: :lol: :wink:
Канис фамилиарис викаш... :)

В интерес на истината миналите 2 (два) пъти гласувах. Даже с гипс. Този път смятам да не. И нямам гипс. Изводите оставям на теб. :harhar:

бързо оправяне и на теб, Фриски.
Последно промяна от Remmivs на 17.10.06, 12:20, променено общо 1 път.
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Мнемозина написа: И аз зъзнах цяла сутрин (пък и последните няколко дни). Обаче сега ни пуснаха парното и стана по-зле - хвана ме огромен мързел.
Аааааааа, не ща да работя, искам да се свия на кълбо под одеалото и да си чета нещо. :twisted:
Мъррр, ние си имаме от няколко дни :lol: През деня го пускам, колкото да загрее стаите (щото хола се топли само от тръбите, които минават), и да ми е гот да си работя без вълнени чорапи, ръкавички и поларена фанела :D Само още малко да загрее и го спираме. Тук е двойна тухла и двойни прозорци и веднъж като се стопли, пускаме само при голяма студ.
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

frisky lioness написа: И аз съм младичка :D :wink: Мъж ми додет тренира аз го наблюдавам и таааайничко му завиждам на ....волята/ината. Аз така не мога, пък после се гледам в охледалото и ахкам и охкам...Ахка, охкам, пък зема най-накрая да се успокоя с това, че ни мож излъга времето :D :wink:

П.П. Снощи тъ сънувах ма, жено. Беше дошла в Пловдив и чавето беше с теб, и още някой, мъ не помня, май Рема-спортиста :lol: :lol: И аз си мислех, как сега никой няма да остане в клуба и да пише, та да мога аз, дето в последно време липсвам, да смогвам да чета :D 8)
Тая па :lol: Ти пък за кво се бориш??? :lol: Аз тука съм си уредила среща с едни гирички от две седмици, ама май по-често им се любувам :oops:

П.П. Искаааам, найш колко.. Току ме стопли някой хубав спомен от лятото...
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Re: Горкият!

Мнение от Remmivs »

ave написа:Съболезнования, братко!
Но поне ще си починеш малко.

Или продължаваш да ходиш на работа?

Наздраве!
Шегуваш ли се? Аз и с гипс ходех на работа. Какво остава само с глезен като пъпеш. :D

Мислех си как Мърфи е уникално прав. Можеше да си остана у дома и да си ползвам ВПН-а, ама заради джамовете съм си резнал кабела, а и бюрото още е покрито с найлон заради "обръщането"... :D
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

4avdar4e написа:
Мнемозина написа: И аз зъзнах цяла сутрин (пък и последните няколко дни). Обаче сега ни пуснаха парното и стана по-зле - хвана ме огромен мързел.
Аааааааа, не ща да работя, искам да се свия на кълбо под одеалото и да си чета нещо. :twisted:
Мъррр, ние си имаме от няколко дни :lol: През деня го пускам, колкото да загрее стаите (щото хола се топли само от тръбите, които минават), и да ми е гот да си работя без вълнени чорапи, ръкавички и поларена фанела :D Само още малко да загрее и го спираме. Тук е двойна тухла и двойни прозорци и веднъж като се стопли, пускаме само при голяма студ.
То и в околните блокове отдавна е пуснато, но в нашия имало някакъв ремонт, та чак сега...
Най-много ми е мъчно са сина ми, който не стига че по тъмно тръгва на училище, ами и ставаше в студеното. :( То няма да умре от това де, обаче е неуютно така.
Panta rhei...
АВе
Обратна връзка:

Re: Горкият!

Мнение от АВе »

Remmivs написа:
ave написа:Съболезнования, братко!
Но поне ще си починеш малко.

Или продължаваш да ходиш на работа?

Наздраве!
Шегуваш ли се? Аз и с гипс ходех на работа. Какво остава само с глезен като пъпеш. :D

Мислех си как Мърфи е уникално прав. Можеше да си остана у дома и да си ползвам ВПН-а, ама заради джамовете съм си резнал кабела, а и бюрото още е покрито с найлон заради "обръщането"... :D
Да, познат режим на работно натоварване. Че и с температура над 38 гр. ходех на работа, че и със схванат кръст - специално си купих бастун за това.
Гадост!

Нейсе. Включи си ГСМа. Трябва да те питам нещо.
Трудните неща ги правя с лекота, невъзможните малко ме забавят.
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Remmivs написа:
бързо оправяне и на теб, Фриски.
Мерси. Аз съм си добре (куче марка), ама малкият нещо...... :(
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

4avdar4e написа:
П.П. Искаааам, найш колко.. Току ме стопли някой хубав спомен от лятото...
Айди дееееее. Днес като минавах покрай Панаира и четях рекмалите за изложенията, дето ще бъдат към края на месеца и така ми се прииска да дойдеш... :(
Изображение

Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Remmivs написа:.

.... И само 10-на дена ще "скатая" от фитнеса :(
Споко, бе, па ти! Всяко зло за добро! Аз, сега при тва положение, тия десет дена ще сътворя чудеса от щанги, и като се върнеш ще има да ми дишаш прахта. Изведнъж ми щукна(странно как му идват на човек такива страхотни идеи в главата) да звънна във фитнеса, да ги питам не може ли да мина на двуразова тренировка: сутрин и вечер. Може да включим и скачане на въже.

П.П. Мислехме да ви каниме тия дни на разходка, ама много кофти, че е станало така.... викам да ти оставиме децата и да излеземе, а? Аз, мойта жена и твойта.
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Green Light написа: П.П. Мислехме да ви каниме тия дни на разходка, ама много кофти, че е станало така.... викам да ти оставиме децата и да излеземе, а? Аз, мойта жена и твойта.
Какъв истински приятел!! Как само се грижи не само за физическото, но дори за психичното здраве на ближния :lol:
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

Green Light написа:

Споко, бе, па ти! Всяко зло за добро! Аз, сега при тва положение, тия десет дена ще сътворя чудеса от щанги, и като се върнеш ще има да ми дишаш прахта. Изведнъж ми щукна(странно как му идват на човек такива страхотни идеи в главата) да звънна във фитнеса, да ги питам не може ли да мина на двуразова тренировка: сутрин и вечер. Може да включим и скачане на въже.

П.П. Мислехме да ви каниме тия дни на разходка, ама много кофти, че е станало така.... викам да ти оставиме децата и да излеземе, а? Аз, мойта жена и твойта.
Засрамете се бе ей

Самосиндикално ще си ходите, начи

Я организирайте една сБирка набързо, вместо да се цепите от колектива...

Че нали знаете - който се цепи от колектива... просо сънува :D
Никой от нас не е толкова глупав колкото всички нас взети заедно.

А аз не съм това, което съм :)
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

4avdar4e написа:
Green Light написа: П.П. Мислехме да ви каниме тия дни на разходка, ама много кофти, че е станало така.... викам да ти оставиме децата и да излеземе, а? Аз, мойта жена и твойта.
Какъв истински приятел!! Как само се грижи не само за физическото, но дори за психичното здраве на ближния :lol:
Ма моля ти се. Дето викаше един приятел на едни мадоженци. - От днес завинаги, по всяко време може да разчитате на мене. За съвети
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Гаспод написа: Засрамете се бе ей

Аз пък реших, че и ти си кандидат да оставиш дяцата не Рема :lol:
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Гаспод написа:
Green Light написа:

Засрамете се бе ей

Ей, верно, бе! Хем и ти може да оставиш твойте малчовци при Ремиус и да си бием камчика на някъде. Той, наш колко обича деца.
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

4avdar4e написа:Аз пък реших, че и ти си кандидат да оставиш дяцата не Рема :lol:
Ма това не е изключено като гледам. На мен детската градина да ми скачат по крака, а те в бара или където там. Просто истински бойни другари!
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Green Light написа:Споко, бе, па ти! Всяко зло за добро! Аз, сега при тва положение, тия десет дена ще сътворя чудеса от щанги, и като се върнеш ще има да ми дишаш прахта. Изведнъж ми щукна(странно как му идват на човек такива страхотни идеи в главата) да звънна във фитнеса, да ги питам не може ли да мина на двуразова тренировка: сутрин и вечер. Може да включим и скачане на въже.

Аре бе! Гледай да се не презориш нещо. Аз теб и след месец лежане ще те бия на "момиченце" :harhar: :harhar: :harhar:

PS
Давай ги и бегайте. Пък после ти ще гледаш и децата и жените пък аз ще си вея... байряка дет ми душа сака. :P
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Remmivs написа: Аре бе! Гледай да се не презориш нещо. Аз теб и след месец лежане ще те бия на "момиченце" :harhar: :harhar: :harhar:
Чччч! Имаш си работа с шоп. Ако е за надъъприказване и Майки Тайсън на фльонга го връзвам, та неква щанга. Има- нема 100 кила. Ей така шси я подфърлям
Remmivs написа: PS
Давай ги и бегайте. Пък после ти ще гледаш и децата и жените пък аз ще си вея... байряка дет ми душа сака. :P
Сетих се че тая събота заминавам командирОФка, та ти се разминава. Обаче, споко, имам десет дена
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Green Light написа:Чччч! Имаш си работа с шоп. Ако е за надъъприказване и Майки Тайсън на фльонга го връзвам, та неква щанга. Има- нема 100 кила. Ей така шси я подфърлям
Сетих се че тая събота заминавам командирОФка, та ти се разминава. Обаче, споко, имам десет дена
Хахахаха!

Ами... вземи децата с теб тогава. Аз ще гледам жените. Или по-скоро те мене... М? :P
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Remmivs написа:
Green Light написа:Чччч! Имаш си работа с шоп. Ако е за надъъприказване и Майки Тайсън на фльонга го връзвам, та неква щанга. Има- нема 100 кила. Ей така шси я подфърлям
Хахахаха!

Ами... вземи децата с теб тогава. Аз ще гледам жените. Или по-скоро те мене... М? :P
С мойте камъни, а?
Брей аман от хора в болнични, начи, само по форумите висят и си губят времето. Аз съм зает човек. Не мога да ти отговарям тука, рзирш за взимане на деца. Нямам време даже да прочета какво си написал. Бързам, бързаам
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Green Light написа:С мойте камъни, а?
Брей аман от хора в болнични, начи, само по форумите висят и си губят времето. Аз съм зает човек. Не мога да ти отговарям тука, рзирш за взимане на деца. Нямам време даже да прочета какво си написал. Бързам, бързаам
Глей къф лош човек начи. На една разходка не иска да изведе децата. С два здрави крака. Егоист. :P
Аватар
Stranniche
Обратна връзка:

Мнение от Stranniche »

Remmivs написа: Черпя де! Че не е счупен! И само 10-на дена ще "скатая" от фитнеса :(

Наздраве!

:D
Наздраве, че не е счупен! Знам колкото и да е досадно да лежиш или да подскачаш на един крак, но и това ще мине. Гледай да го щадиш максимално, за да се възстанови по-бързо. :D

А фитнесът ти няма да избяга - досега като си ходил по улицата да е профучавал покрай теб някой фитнес? :wink: :lol:

Сега ти е паднало да се поглезиш малко! :oops:
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

Remmivs написа:
Green Light написа:С мойте камъни, а?
Глей къф лош човек начи. На една разходка не иска да изведе децата. С два здрави крака. Егоист. :P
като уточните кой е добрия човек, дали бих могла да мина да му оставя ордата?? м?

пък ние ще пием по 1, 2, 3 за негово здраве :wink:
Аватар
doktorka

Мнение от doktorka »

Remmivs написа:
vyara написа:Опорите може да си ги правиш с опрени на земята колене (по женски:wink: ), пак има смисъл.
Така е. Ама по-добре да си ходя във фитнеса и да не товаря краката.
е как,Сър...
опори...
здравият крак на земята..."болият" върху него...и двата изпънати.
Натоварват се глутеусите...
;)
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

Remmivs написа:в които не върви.

Трябва да забранят президентските избори със закон! Минат, не минат 5 години и си навяхвам глезена. Предишните два пъти до гипсиране се стигаше. Разгеле, този път съм без "железен" чорап. Добър завършек на ден с грешно измерена дограма, 1:30 ч. задръстване в рамките на 4 км и за капак навяхване при изнасянето на старите джамове и забавление 2 часа из Пирогов.

Черпя де! Че не е счупен! И само 10-на дена ще "скатая" от фитнеса :(

Наздраве!

:D
Бре Камарад, тъй да се скопосаш :eek: Навяхнатия глезен, мно боли знам аз...Ма счупения още повече....Тъй че си плюй в пазвата и си пей и си пий :D Ай, Наздраве :beer:
Аватар
Set
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Set »

Абе Ремов, ко прайш за крака?

Клякане с щанга?

Ако да - заеби го това упражнение и отивай на уредите.
Memento mori.
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Set написа:Абе Ремов, ко прайш за крака?

Клякане с щанга?

Squats, да ама поне две седмици нэма да го бъде. Нито напади. Не знам за full contact twist-Ъ, нито за cable push-pull-a. В пондрелник тренера ще обади.

Ти за кои уроди говориш? :D
Аватар
Set
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Set »

Remmivs написа:
Set написа:Абе Ремов, ко прайш за крака?

Клякане с щанга?

Squats, да ама поне две седмици нэма да го бъде. Нито напади. Не знам за full contact twist-Ъ, нито за cable push-pull-a. В пондрелник тренера ще обади.

Ти за кои уроди говориш? :D
Крачните :wink:

Абе пази кръста па другото...

И не вервай много много на "тренери" :lol: . Ного лапешори се навъдиха.
Memento mori.
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Set написа:Крачните :wink:

Абе пази кръста па другото...

И не вервай много много на "тренери" :lol: . Ного лапешори се навъдиха.
Кви крач бе, батко? Наеш какъв пъпеш имам долу дясно? :D Ааааа.... Ооооооо..... Да не говориш за......

Пазя се. Знам. Но тези не са.
Публикувай отговор