Влюбихте ли се? Или беше брак по сметка?
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Re: Влюбихте ли се? Или беше брак по сметка?
Стига с тия анкети, беЗвеневия написа:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
къде прочете анкета?frisky lioness написа:Стига с тия анкети, беЗвеневия написа:![]()
- сър Айвънхоу
Абе, нямаше ли в една от анкетите отговор относно 22.09. и твоите пръстета???Звеневия написа:
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
Това си е въпрос на гледна точка! Аз лично се ожених навремето по любов, а се каза, че жена ми сеомъжила по сметка.Звеневия написа:
Но накрая стана като във вица:
Една прясно омъжена споделя с прителките си:
- Аз мислех, че се омъжвам по сметка, но след сватбата се оказа, че било по гола любов.
Bella Ciao
Bella Ciao
Звеневия написа:
хахахаха
отг: ДА
Ей големи сте скумрии, значи!Звеневия написа:
Като е за сех - недо***л се,
Като е за пари - меркантилен
Като е за сирене - простак
Като е за сладко от сливи - фукльо...
Ми за кво да си говорим, от 14 до 18, когато 90% от ВАС изчезват.
Аз си обичам жената, ожених се по сметка, щото си направих сметката, че ще ми роди здрави и красиви деца. Тя ми роди децата и затва много я уважам, освен че я обичам.
Е, хубу, каза си.Звеневия написа:Ей големи сте скумрии, значи!Звеневия написа:
Като е за сех - недо***л се,
Като е за пари - меркантилен
Като е за сирене - простак
Като е за сладко от сливи - фукльо...
Ми за кво да си говорим, от 14 до 18, когато 90% от ВАС изчезват.
Аз си обичам жената, ожених се по сметка, щото си направих сметката, че ще ми роди здрави и красиви деца. Тя ми роди децата и затва много я уважам, освен че я обичам.
И ся квоооо????
- сър Айвънхоу
А, стига се мазни на Чавето, бре! Тя и така явно си та аресва!Звеневия написа:Аз си обичам жената, ожених се по сметка, щото си направих сметката, че ще ми роди здрави и красиви деца. Тя ми роди децата и затва много я уважам, освен че я обичам.
Bella Ciao
Bella Ciao
Не ме карай да повтарямvyara написа:Е, хубу, каза си.
И ся квоооо????
- сър Айвънхоу
Има и трети вариант - по принуда! 
Нещо като във вица:
Едно дете пита татко си:
- Тате, ти момченце или момиченце искаше да се родя?
- Не, сине, просто исках да се позабавлявам малко - отговорил бащата.
Нещо като във вица:
Едно дете пита татко си:
Bella Ciao
Bella Ciao
по принуда - може и по голяма нуждасър Айвънхоу написа:Има и трети вариант - по принуда!
Нещо като във вица:
Едно дете пита татко си:
щото имай и други варианти
са като гледам младите не ебават да се женят мноооо мнооо
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Не съм прочела. На такова ми приличаЗвеневия написа:къде прочете анкета?frisky lioness написа:Стига с тия анкети, беЗвеневия написа:![]()

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
frisky lioness написа:На такова ми прилича:winkw:

Зациклихме.
Отивам за кафе.
Отивам за кафе.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Единственото, което мога да кажа по темата е, че на днешния ден преди 13 г. взех решение, за което не съм съжалила и за момент. Мисля, че тогава говореше разума, но сърцето ми каза, че няма да ме подведе:-):winkw:Звеневия написа:

- сър Айвънхоу
На това му казват "проверка на времето"...frisky lioness написа:
Единственото, което мога да кажа по темата е, че на днешния ден преди 13 г. взех решение, за което не съм съжалила и за момент. Мисля, че тогава говореше разума, но сърцето ми каза, че няма да ме подведе:-):winkw:
Чак да ти завиди човек!
Bella Ciao
Bella Ciao
На това му викам "добър повод" за вечеря на свещи!сър Айвънхоу написа:На това му казват "проверка на времето"...frisky lioness написа:
Единственото, което мога да кажа по темата е, че на днешния ден преди 13 г. взех решение, за което не съм съжалила и за момент. Мисля, че тогава говореше разума, но сърцето ми каза, че няма да ме подведе:-):winkw:
Чак да ти завиди човек!
Честито!
предлагамммммfrisky lioness написа:Единственото, което мога да кажа по темата е, че на днешния ден преди 13 г. взех решение, за което не съм съжалила и за момент. Мисля, че тогава говореше разума, но сърцето ми каза, че няма да ме подведе:-):winkw:Звеневия написа:
всички които не съжаляват да вземат да почерпят
- сър Айвънхоу
Не разбрах... ти сега... самопокани ли се на тая среща или само им даде идея да си я спретнат?Звеневия написа:
На това му викам "добър повод" за вечеря на свещи!![]()
Честито!
Bella Ciao
Bella Ciao
Дали няма почти гладни и жадни да си тръгнем а...caliostro написа:
предлагаммммм
всички които не съжаляват да вземат да почерпят
Лъже, бе, лъже кат дръта циганка Чаветатасър Айвънхоу написа: А, стига се мазни на Чавето, бре! Тя и така явно си та аресва!
Мислеше си, че съм богата наследница, затуй... Ама сега друго говори, откак си имам точилка
- сър Айвънхоу
То не е късно да станеш богата наследница! Ако тъща му например придобие страстта да играе тото и вземе, че спечели джакпота...4avdar4e написа: Лъже, бе, лъже кат дръта циганка Чаветата
Мислеше си, че съм богата наследница, затуй... Ама сега друго говори, откак си имам точилка
Освен точилката му окачи и три камъка, та да не мое да мърда много, докато го налагаш с точилката...
Bella Ciao
Bella Ciao
Значи - по сметка.frisky lioness написа:Единственото, което мога да кажа по темата е, че на днешния ден преди 13 г. взех решение, за което не съм съжалила и за момент. Мисля, че тогава говореше разума, но сърцето ми каза, че няма да ме подведе:-):winkw:Звеневия написа:
Дай та цунаfrisky lioness написа: Единственото, което мога да кажа по темата е, че на днешния ден преди 13 г. взех решение, за което не съм съжалила и за момент. Мисля, че тогава говореше разума, но сърцето ми каза, че няма да ме подведе:-):winkw:

Мноооо брутално, бе, Айвънесър Айвънхоу написа: Освен точилката му окачи и три камъка, та да не мое да мърда много, докато го налагаш с точилката...
- сър Айвънхоу
Ама той пък много страхлив бил, бре! Не си го била още и само от сянката се плаши... Не ми прилича на такъв!4avdar4e написа: Мноооо брутално, бе, АйвънеТя точилата само си стои така, на видно място, като червена възклицателна в тетрадка на средношколник
Bella Ciao
Bella Ciao
frisky lioness написа:Единственото, което мога да кажа по темата е, че на днешния ден преди 13 г. взех решение, за което не съм съжалила и за момент. Мисля, че тогава говореше разума, но сърцето ми каза, че няма да ме подведе:-):winkw:Звеневия написа:
хехе..ти си от тези, които са излезли "на сметка"
Честито и още 100 години така!
Не, бееее, не е страх туй. Така се поддържа пламъкът на любовтасър Айвънхоу написа: Ама той пък много страхлив бил, бре! Не си го била още и само от сянката се плаши... Не ми прилича на такъв!
П.П. Малий, утекохме към бой, сръбска музика и ...