12 часа
- Nejimaki-dori
Re: 12 часа
Звеневия написа: Ще успеем ли да направим равносметка?
Кой
Кого
Защо
Какво спечелихте,
Какво загубихте
Кого намерихте
Струваше ли си да се отделим?
Има ли повод за празненство?
Наздраве!
Наздаве!
Харесвам една снимка, на която с Чавето сме като близначки
ти за това ме харесваш, знаех си
разрешавам да стоят още 1 час и после ще говоря с Админите
- Dark Angel
Re: 12 часа
аз да питам, Вие уговорихте ли се предварително за облеклото? м?Semiramis написа:
Наздаве!
Харесвам една снимка, на която с Чавето сме като близначки
ти за това ме харесваш, знаех си
разрешавам да стоят още 1 час и после ще говоря с Админите
:lol::lol:

- Green Light
- Green Light
Re: 24 часа
Нали знаеш, покрай всички възможни деления и разграничавания, хората се делят на интересни и такива дето ти се сливат с околните...esti написа:Гледам те и ти се радвам.МЪЖжжж написа: Hello
И се чудя.....абе как може да се съхрани човек толкова, че да си запази детското излъчване.
Детско не в смисъл на инфантилно, а на чисто и непокварено от тъпия гаден живот.
Хелоу Слънчо!
Ако споделиш мейл адрес ще ги видиш тук, след като те поканя...Green Light написа:Снимки не мога да видя, обаче нямам и нужда. Затварям очи. Представям си ви: Ма, може ли такова нещо?! Голяма излагация, възрастни хора, в края на краищата...
Аз го казАх!pocti_bezobidna написа:искаше да кажеш "много и евтина", нали?Звеневия написа:ДАй мейл!pocti_bezobidna написа:Е хайде, разкажете де!
Да не искате да кажете, че никой не помни?!
То бива, бива, ама...
По снимките някаква възстановка не можете ли направи?
Щото Водката беше много, ама много евтина!![]()
![]()
Повня всяка секунда!Звеневия написа:Аз го казАх!pocti_bezobidna написа:искаше да кажеш "много и евтина", нали?Звеневия написа:ДАй мейл!pocti_bezobidna написа:Е хайде, разкажете де!
То бива, бива, ама...
Щото Водката беше много, ама много евтина!![]()
![]()
А някои ме подстрекаваха, че ще "умра" към 20/00!
- сър Айвънхоу
А всъщност те окапаха преди теб!!!Звеневия написа: Повня всяка секунда!
А някои ме подстрекаваха, че ще "умра" към 20/00!![]()
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
Мястото е разкошно (и хотела, и природата), децата се надивяха, както и родителите имpocti_bezobidna написа:Е хайде, разкажете де!
То бива, бива, ама...
Това вкратце, щото почивката понеделнишки ми излиза през носа
МЪЖжжж написа:Купона беше много готин. Малко хора се събраха обаче.13.. /Тайната вечеря
/.
Благодаря на организаторите на хепънинга и на всички клубари.Най-вече на лейди Семирамида дето ни заведе с Айвънхоу накрая по зигзагообразно кръстосан маршрут до последното заведение, за да не можем да се ориентираме къде е обратният път до автогарата
Явно толкова ни е харесала, че искаше да поостанем
Имаше торта /благодаря Ния!- изядоха я гадовете
и само от нейното парченце беше поостанало
за да може и аз неориентирания да опитам/ със свещи 3о4о, които Рем старателно облиза като ги махна от тортата. Клипчето с тоста му няма да го публикуват, ама ако има любопитни...ще го прожектираме на следващата годишнина
![]()
Мястото е мноу готино, изключая студената вода в басейна, къто ми остана /почти/ цялото мъжко достойнство
Чакам снимки с нетърпение. От ВТ така и не съм ги видял още.
Тази част е много добра като отчет.
Грийн, предполагам питаш на мен дали ми харесаха?
Мъжжж ми дойде много съблечен, Айвънхоу - много забавен, а Уишис - много зает
Съжалявам, че в последния момент обстоятелства възпрепятстваха една част от очакваните, но пък тогава се включиха други. Можехме да сместим още някой ...
ПП
Много исках да останат, наистина, но ..приоритети явно
Последно промяна от Semiramis на 24.09.07, 16:45, променено общо 1 път.
- Green Light
Звеневи, аз понеже малко съм разсейка тия дни, мен, та щракнах на линка и разгледах все без да разбера, че мейл трябва да ти давам...Звеневия написа:Ако споделиш мейл адрес ще ги видиш тук, след като те поканя...Green Light написа:Снимки не мога да видя, обаче нямам и нужда. Затварям очи. Представям си ви: Ма, може ли такова нещо?! Голяма излагация, възрастни хора, в края на краищата...
Добре че са били децата да ви отсрамят. Що не сте се къпали, бе?
- сър Айвънхоу
Green Light написа:Звеневи, аз понеже малко съм разсейка тия дни, мен, та щракнах на линка и разгледах все без да разбера, че мейл трябва да ти давам...Звеневия написа:Ако споделиш мейл адрес ще ги видиш тук, след като те поканя...Green Light написа:Снимки не мога да видя, обаче нямам и нужда. Затварям очи. Представям си ви: Ма, може ли такова нещо?! Голяма излагация, възрастни хора, в края на краищата...
Добре че са били децата да ви отсрамят. Що не сте се къпали, бе?
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao