http://www.pbase.com/ngruev/image/86118505
П.П. Тъй като той сам го е постнал в 40-50, си позволих да го препратя насам, вместо да давам линк към клуба...
Днес определено не ми е ден. Аз пак нищо не разбрах. Снимка на фонтанчета и кво? Там е имало нещо, дето вече го няма, ли4avdar4e написа:Нашият любим познайник от 40-50 Оптимиста да вземе вчера да махне паметника пред НДККеф голям, ей, на, вижте и се порадвайте:
http://www.pbase.com/ngruev/image/86118505
П.П. Тъй като той сам го е постнал в 40-50, си позволих да го препратя насам, вместо да давам линк към клуба...

Обяснявам: там има един ужасен паметник, т.нар. многоъгълен петохуйникfrisky lioness написа: Днес определено не ми е ден. Аз пак нищо не разбрах. Снимка на фонтанчета и кво? Там е имало нещо, дето вече го няма, ли
Ааа, благодаря4avdar4e написа:
Пък опти вчера го снимал поиграл си с фотошопа (вероятно) и го махнал. Ей тъй на!

Направо метай водката у фризера!Dark написа:сигурно изглеждам луда, но на мен би ми се искало да го ремонтират и да си остане4avdar4e написа: Защото е грозен и опасен..
ПП/ аз да питам нещо странично - начи муса седи, та козуначения сладкиш със сливов мус и орехи + водка? М?
мда...точно така му казвахме и... така един си спасил живота, когато попаднал заедно с японец и американец на човекоядци...kapincho написа:Само от досаден перфекционизъм - казва се Седмокрил Петохуйник:-)4avdar4e написа: Обяснявам: там има един ужасен паметник, т.нар. многоъгълен петохуйник :shy
Подариха ми миналата седмица едно дръвче. Не знам какво точно. Широколистно е. От тези готовите бонзайчета, дето се внасят от Холандия. Четох два дни разни неща от нета, но само със четене не става. Днес като дойдох на работа видях, че листенцата му са започнали да изсъхват, не да жълтеят, а да съхнат. Много ми е мъчно....Не искам да умира преди да съм му се порадвала поне малко....Имах такива планове за него...Мислех си за това как и кога ще го подрежа. Стоях и го съзерцавах с часове предишните дни...Dark написа:начи мъчехме навремето в офиса едно мини дръвче, аз го кастрех по мънинко, поливах по мънинко, от време на време му жълтееха някои листенца, но като цяло се крепеше в адската обстановка
и след една моя няколкомесечна командировка в северна България го намерих изсъхнало

Вече не знам какво да правя:( Вечер и рано сутрин е така студено...Мисля си, че ако още малко захладнее и ще си прибирам останалите китки от балконите...Dark написа:изнеси го на по-хладно, но закътано от вятър място
ще се радвам да оцелее

Хванали канибалите японец, американец и българин и вождът казал "Ако ми кажете/покажете нещо, дето го не знам ви пускам. Иначе - в казана"kapincho написа:ПрипомнИ ми го този виц, щото беше готин, пък съм забравил подробностите.ELBI написа:мда...точно така му казвахме и... така един си спасил живота, когато попаднал заедно с японец и американец на човекоядци...kapincho написа:Само от досаден перфекционизъм - казва се Седмокрил Петохуйник:-)4avdar4e написа: Обяснявам: там има един ужасен паметник, т.нар. многоъгълен петохуйник :shy
Абе - пари... А къде да дене "честта, майко, юнашка"?!4avdar4e написа:
Ако е честен, ще каже че така е по-хубаво. И най-сетне ще бъде направено нещоНали си е взел парите, кво иска???