За някои - идеализъм, за други - реализъмELBI написа: Брак наситен с разнообразен секс.
Баси идеализма...
Обичат ли наистина жените
Re: Обичат ли наистина жените
ELBI написа:Брак наситен с разнообразен секс.Semiramis написа:...Предбрачни вериги? Ако има и такива, последващия брак като какъв ли точно вид каторга/заточение ще може да бъде описан?...
като наситен с разнообразен секс..примерно...
или да кажем, че ще доскучае..
хехе..просто съм си представила още нещо освен белезници. какво толкова
Баси идеализма...
1/10000000000000 да е шанса какво пречи да е при мен?
не те разбирам нещо
и тва го има по широкия свят. питай шейха на катар:winkw:ELBI написа:
Брак наситен с разнообразен секс.
Баси идеализма...
just perfect
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Утопия:rotfl24::rotfl24::rotfl24:ELBI написа:Брак наситен с разнообразен секс.Semiramis написа:...Предбрачни вериги? Ако има и такива, последващия брак като какъв ли точно вид каторга/заточение ще може да бъде описан?...
Баси идеализма...

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
добре де... да не уточняваме или да минаваме в дефиниции на "разнообразие"4avdar4e написа:За някои - идеализъм, за други - реализъмELBI написа: Брак наситен с разнообразен секс.
Баси идеализма...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
нищо не пречи. Учил съм и теория на грешките... средно квадратични, други такива...Semiramis написа:ELBI написа:Брак наситен с разнообразен секс.Semiramis написа:...Предбрачни вериги? Ако има и такива, последващия брак като какъв ли точно вид каторга/заточение ще може да бъде описан?...
Баси идеализма...
не те разбирам нещо
Говорехме за mainstream...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
frisky lioness написа:Утопия:rotfl24::rotfl24::rotfl24:ELBI написа:Брак наситен с разнообразен секс.Semiramis написа:...Предбрачни вериги? Ако има и такива, последващия брак като какъв ли точно вид каторга/заточение ще може да бъде описан?...
Баси идеализма...
прав си де..не ми харесва да си прав..измъквам се през където могаELBI написа:нищо не пречи. Учил съм и теория на грешките... средно квадратични, други такива...Semiramis написа:ELBI написа:Брак наситен с разнообразен секс.Semiramis написа:...Предбрачни вериги? Ако има и такива, последващия брак като какъв ли точно вид каторга/заточение ще може да бъде описан?...
Баси идеализма...
не те разбирам нещо
Говорехме за mainstream...
не че и аз не съм
4avdar4e написа:За някои - идеализъм, за други - реализъмELBI написа: Брак наситен с разнообразен секс.
Баси идеализма...
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
то е - закон за необходимото разнообразиеELBI написа:добре де... да не уточняваме или да минаваме в дефиниции на "разнообразие"4avdar4e написа:За някои - идеализъм, за други - реализъмELBI написа: Брак наситен с разнообразен секс.
Баси идеализма...
и този закон е от кибернетиката
за да се каже нещо дали е разнообразно или не, то трябва да има и база за сравнение
или
с други думи една затворена система трябва да се подлага на изпитание от външни фактори и т.н.
научно си е обяснено всичко.
забрави за фундаменталния 2 закон на термодинамиката...caliostro написа:то е - закон за необходимото разнообразиеELBI написа:добре де... да не уточняваме или да минаваме в дефиниции на "разнообразие"4avdar4e написа:За някои - идеализъм, за други - реализъмELBI написа: Брак наситен с разнообразен секс.
Баси идеализма...
и този закон е от кибернетиката![]()
за да се каже нещо дали е разнообразно или не, то трябва да има и база за сравнение
или
с други думи една затворена система трябва да се подлага на изпитание от външни фактори и т.н.
Научно казано - "нищо не трябва да се подлага...", но за учените е интересно какво, когато
да се върнем на мастиката и зимните гуми, че като чуя за наука се хващам за кобура (както е казал в сходен контекст другаря ти Гьоринг...ако се не лъжа)...
- сър Айвънхоу
Като каза закон, та се сетих за втория закон на Архимед:caliostro написа:
то е - закон за необходимото разнообразие
или
Всяка течност, поставена в тяло, най-късно след 8 години тръгва на училище!
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
сър Айвънхоу написа:Като каза закон, та се сетих за втория закон на Архимед:caliostro написа:
то е - закон за необходимото разнообразие
или
Всяка течност, поставена в тяло, най-късно след 8 години тръгва на училище!
мастиката и зимните гуми са част от еволюцията на дарвин.ELBI написа:забрави за фундаменталния 2 закон на термодинамиката...caliostro написа:то е - закон за необходимото разнообразиеELBI написа:добре де... да не уточняваме или да минаваме в дефиниции на "разнообразие"4avdar4e написа:За някои - идеализъм, за други - реализъмELBI написа: Брак наситен с разнообразен секс.
Баси идеализма...
или
Научно казано - "нищо не трябва да се подлага...", но за учените е интересно какво, когато
да се върнем на мастиката и зимните гуми, че като чуя за наука се хващам за кобура (както е казал в сходен контекст другаря ти Гьоринг...ако се не лъжа)...
подхода винаги трябва да е научен.
тоест да си го е научил човек
- Dark Angel
Разбира се, че обичат лошите.
По-скоро дивите мъже.
Гледат си значи един мъж, самец...див и сам.
И всичкото самки точи лиги и други лубриканти по него.
Преборва се една за него.
Мили очички.
И после почва процеса на опитомяване.
Ако не направи това или онова...нея ще я заболи глава, мигрена...а като има мигрена - няма секс:)
И той се опитомява.
И боклука хвърля.
А тя седи замечтана на балкона и като се върне почва да му пили, че не е такъв див като преди...
Жени...пфф
По-скоро дивите мъже.
Мили очички.
Ако не направи това или онова...нея ще я заболи глава, мигрена...а като има мигрена - няма секс:)
И той се опитомява.
И боклука хвърля.
А тя седи замечтана на балкона и като се върне почва да му пили, че не е такъв див като преди...
Жени...пфф
- Dark Angel
да бе даStrunz написа:Разбира се, че обичат лошите.
По-скоро дивите мъже.
Мили очички.
И той се опитомява.
И боклука хвърля.
Жени...пфф
просто не си представям как някой Мъж бива изюркан .....
некак си не се връзва да ти омекват колената като седи до теб и същевременно да го помолиш да хвърли боклука
така де, кога да изтупа килима? преди да те докара до разтърсващ оргазъм или след това?
опитомяване - тц, истински дивите нямат опитомяване

Искаше див мъж - дадох ти, сега пак недоволнаesti написа:И с какво един Тарзан трябва да ме привлича, егати?!:shocked:Wishes написа:Тарзанesti написа:Кой ще ми даде описание на див мъж, плс?
Нищо привлекателно няма в пощенето.
If you wish to go fast - go alone, if you wish to go far - go together.
- сър Айвънхоу
Че тя ако е доволна, няма да е жена бре!Wishes написа:Искаше див мъж - дадох ти, сега пак недоволнаesti написа:И с какво един Тарзан трябва да ме привлича, егати?!:shocked:Wishes написа:Тарзанesti написа:Кой ще ми даде описание на див мъж, плс?
Нищо привлекателно няма в пощенето.
Bella Ciao
Bella Ciao
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Да, обаче като се спомена Тарзан и веднага ми светна онзи от рода Грейстоук. Боже, какви очи имаше. Този Кристоф Ламбер е голям мъжesti написа:Исках Описание на див мъж.Wishes написа:
Искаше див мъж - дадох ти, сега пак недоволна
Благодаря, че ми го даде.
А недоволството ми е насочено към тези, които твърдят, че жените обичат диваци.
Настръхвам всеки път като го видя

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- snowprincess
не каза какви са ти наблюденията - обичат ли или не обичатМЪЖжжж написа:"лоши момчета"
Аз имам някакви изолирани наблюдения естествено... но днес се слъсках с 2 коренно противоположни мнения. Едното беше практическо мнение от живота, другото..желание /май/. Изключвам уникалните случаи.Няма да казвам кое е от живота, кое е ... желание.
За сега резултата е в полза на "лошите".![]()
п.п. Аре ся...не е анкета бре.Искам да се ориентирам в живота след 20 години изолация
![]()
във форума явно не обичат лоши момчета, или са спряли да обичат, или ги харесват само на филм

Във форума просто сме попораснали, както се казаsnowprincess написа: не каза какви са ти наблюденията - обичат ли или не обичат
във форума явно не обичат лоши момчета, или са спряли да обичат, или ги харесват само на филм
- frisky lioness
- Обратна връзка:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Много смешно, много смешно....Звеневия написа:Хехе - ти си постоянно настръхнала, как разбираш кога е от мъж?frisky lioness написа:Настръхвам всеки път като го видя

- сър Айвънхоу
Явно не ти раздвижват често кръвта, затова ти е студено!frisky lioness написа: Много смешно, много смешно....Щот не снаеш кво е да ти е студено. Питай Чавето!
П.П. Извод: намери си див мъж, за да те "сгрява" по-често!
Bella Ciao
Bella Ciao
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Ха-ха-ха:rotfl24::rotfl24::rotfl24:ppi написа:По посоката.Звеневия написа:Хехе - ти си постоянно настръхнала, как разбираш кога е от мъж?frisky lioness написа:Настръхвам всеки път като го видя
Как ги мислиш такива, бе:lol::lol::lol:

От вкочанените ми пръстчета ще да е:cold:frisky lioness написа:Ха-ха-ха:rotfl24::rotfl24::rotfl24:ppi написа:По посоката.Звеневия написа:Хехе - ти си постоянно настръхнала, как разбираш кога е от мъж?frisky lioness написа:Настръхвам всеки път като го видя
Как ги мислиш такива, бе:lol::lol::lol:
То другото настръхване сгрява:lol: