Гледай телевизия:lol::lol::lol:4avdar4e написа:Тъй, де, пак говорим за едно и също с различни думи.maggot написа:
И тебе да питам, че Мнемо не я интересувало било, нещо за градините да си чула?
Аз пък кво съ обаждам:shy:
Гледай телевизия:lol::lol::lol:4avdar4e написа:Тъй, де, пак говорим за едно и също с различни думи.maggot написа:
И тебе да питам, че Мнемо не я интересувало било, нещо за градините да си чула?

Милата... съчувствам ти с тоз дивак неръкотворен, ама нищо - знам че и те ще стачкуват докато не се стигне до споразумение.4avdar4e написа: И тебе да питам, че Мнемо не я интересувало било, нещо за градините да си чула?
Кой бе??? Мачинг Чешингс ли???4avdar4e написа: П.П. В тоя ред на имисли... Пък нашия го даваха в "Сблъсък" и разни приятели даже са дърпали от интернет предаването да видят телевизионната звезда:rotfl24:
ми той е токова чаровен!4avdar4e написа:По цял ден я "гледам", Диема Фемили, Картуун Нетуърк и други подобниfrisky lioness написа:
Гледай телевизия:lol::lol::lol::crying:
П.П. В тоя ред на имисли... Пък нашия го даваха в "Сблъсък" и разни приятели даже са дърпали от интернет предаването да видят телевизионната звезда:rotfl24:
Той, той, ама аз бях забравила, че са ги снимали. Събуждам се в неделя нощеска от кашлица, ставам да изпия един татунсър Айвънхоу написа: Кой бе??? Мачинг Чешингс ли???И не си свиркалА!!!
Ауууу, аз съм възмутЕн, огорчен и обиден!
Дай некъф линк тогава де!!!4avdar4e написа: Той, той, ама аз бях забравила, че са ги снимали. Събуждам се в неделя нощеска от кашлица, ставам да изпия един татуни кво да видя в телевизора: мойто гардже..
А то повторение от сутринта...
Така че, не се сърди
Не знам откъде са го дърпали..сър Айвънхоу написа: Дай некъф линк тогава де!!!