Течни нямаше ли да е по добре? Ти кво, да не си взела за целите 6 месеца хапове? Пробвай като свършат тези с течната форма. Товага вече можеш да действаш със спринцовка....esti написа:Ама те мен питаха как предпочитам лекарствата - течни, на хапове, или в друга форма.ELBI написа:стискам палци бързо да се оправи...
най-добри съвети според мен може да имаш от вет-ве. Те имат доста опит. Питай още 2-3 вет-а
Избрах таблетки, защото до сега само с таблетките се оправяме сравнително бързо и лесно.
Абе ще видим зор, но трябва да се справим.
Нямаме голям избор.
До коткарите
- frisky lioness
- Обратна връзка:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
не ,с хапчета е по-добреfrisky lioness написа:Течни нямаше ли да е по добре? Ти кво, да не си взела за целите 6 месеца хапове? Пробвай като свършат тези с течната форма. Товага вече можеш да действаш със спринцовка....esti написа:Ама те мен питаха как предпочитам лекарствата - течни, на хапове, или в друга форма.ELBI написа:стискам палци бързо да се оправи...
най-добри съвети според мен може да имаш от вет-ве. Те имат доста опит. Питай още 2-3 вет-а
Избрах таблетки, защото до сега само с таблетките се оправяме сравнително бързо и лесно.
Абе ще видим зор, но трябва да се справим.
Нямаме голям избор.
с течността не знаеш колко си разлял и колко си дал...;)
Re: До коткарите
Операция даване на хапове приключи, смея да твърдя успешно.
Издухах всички лекарства в гърлото и, тя се разпени малко, но сега се крие зад един диван и само преглъща на сухо - отказа вода. Успях само леко с ръка да и намокря муцуната, че да се оближе и да не се дави много с праховете.
А тези гадни хапове може и да са горчиви, като са стрити...
Странно защо, но сега на мен ми е горчиво в гърлото.
Съвсем изтрещях мамка му!
Благодаря на всички за съветите и подкрепата.
Издухах всички лекарства в гърлото и, тя се разпени малко, но сега се крие зад един диван и само преглъща на сухо - отказа вода. Успях само леко с ръка да и намокря муцуната, че да се оближе и да не се дави много с праховете.
А тези гадни хапове може и да са горчиви, като са стрити...
Странно защо, но сега на мен ми е горчиво в гърлото.
Съвсем изтрещях мамка му!
Благодаря на всички за съветите и подкрепата.
Да не съм луда да ги взема всички!?frisky lioness написа:Ти кво, да не си взела за целите 6 месеца хапове?
Те и сега за 2 седмици ми струват над 90 лв.
Да ти кажа ли как реагира мъжо, като чу цената?:lol:
"Ба мааму, аз за мене си никога не съм купувал лекарства за 90 кинта, а за котката ще ги дам!"
АЗ: Голям си ахмак бе, радвай се, че не ти се е налагало да даваш пари за лекарства за теб.
Абе, не можа много да се зарадва, но поне навръщане бълваше змии и гущери срещу ветовте - това го успокои.
Ще свикнеш - първите пъти неизбежно вдишваш и ти от струята флуиди!esti написа: Странно защо, но сега на мен ми е горчиво в гърлото.
Съвсем изтрещях мамка му!![]()
НомерОт е дълбоко вдишване (далеч от тръбата) и изстрелване на ...
Ако ще ставам жената-котка, значи трябва да свиквам с техните лекарства.Звеневия написа:
Ще свикнеш - първите пъти неизбежно вдишваш и ти от струята флуиди!![]()
НомерОт е дълбоко вдишване (далеч от тръбата) и изстрелване на ...
Дори сега си мисля за обяд да хапна малко уискас.
Требе да си пуснеш и малко косми - да има кво да си ближеш!esti написа:Дори сега си мисля за обяд да хапна малко уискас.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Ами кво сега, да го оставиш хайвана да умре ли....То си е член на семейстовото.....esti написа:Да не съм луда да ги взема всички!?frisky lioness написа:Ти кво, да не си взела за целите 6 месеца хапове?
Те и сега за 2 седмици ми струват над 90 лв.
Да ти кажа ли как реагира мъжо, като чу цената?:lol:
"Ба мааму, аз за мене си никога не съм купувал лекарства за 90 кинта, а за котката ще ги дам!"
АЗ: Голям си ахмак бе, радвай се, че не ти се е налагало да даваш пари за лекарства за теб.
Абе, не можа много да се зарадва, но поне навръщане бълваше змии и гущери срещу ветовте - това го успокои.
Ох, да не му се налага на човек....
Мамка му..Още ми е гадно за котката ти

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
След хаповете лапите и пак се подуха.frisky lioness написа:
Мамка му..Още ми е гадно за котката ти
Сега остава само да се надяваме, че лечението ще има бърз ефект и сърцето и ще заякне, за да може да продължим с хаповете.
Уф, айде стига по темата, че покрай мен и вие ще психясате.
Ще се справим.
Тя е силна котка.
А аз покрай всички други дертове, които имам това ми идва, като завършващата доза гадости, която да ме направи корава като скала.
Няма се даваме я!
Абе как ти идва на ума такива!:rotfl24:Звеневия написа:Требе да си пуснеш и малко косми - да има кво да си ближеш!esti написа:Дори сега си мисля за обяд да хапна малко уискас.
Отивам да си изхвърля епилатора.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Сакън - нИдей - на мъжете около теб ще им липсва!esti написа:Отивам да си изхвърля епилатора.
-
Дядо Капинчо
А, с кучето тактиката ми е друга - начупвам хапа на четвъртинки и ги напъхвам в някакво саламче - за пердпочитане нещо еФтинко. И парченце по парченце - докато го изяде всичкото без да знае какво му пробутвам...kapincho написа:Само трябва да внимаваш котката да не духне първа.Звеневия написа:esti написа:Дайте акъл милички, споделете вие как давате хапове, за да опитам ако има някакъв по-щадящ начин.
Навива се тръбичка от хартия и цялата инсталация се издухва право и дълбоко в гърлото.
Сори за майтапа, ама не се сдържах. С нашето куче нямахма проблеми - немска овчарка, жената си пъхаше ръката до китката и му ги буташе в гърлото да не може да ги изплюе. Ама с котка това няма да работи.
що? И ти ли го ползвашЗвеневия написа:Сакън - нИдей - на мъжете около теб ще им липсва!esti написа:Отивам да си изхвърля епилатора.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.