Ха-ха, много готино!!:lol:woman eur написа:за да се подготвим за утре, да не прецакаме Сет![]()
woman eur написа:за да се подготвим за утре, да не прецакаме Сет
Бравос, ве Ойро... картинизира мойта теза за ...Трима Дядковци, Трима агенти и един лимкаджия8)
Kent написа:Бравос, ве Ойро... картинизира мойта теза за ...Трима Дядковци, Трима агенти и един лимкаджия8)

Той вместо да се притеснява, че ще му прецакаме лова, да беше се кандидатирал, че поне да имаме за кого да гласуваме!woman eur написа:за да се подготвим за утре, да не прецакаме Сет![]()
Женооооо, ти ма фърли в големо кулибаване (тая думичка ми я е казала една майна, ама като за бургаски фолклор)esti написа:...

Ми то и аз сама са фърлих в голямо кулебаване.woman eur написа:Женооооо, ти ма фърли в големо кулибаване (тая думичка ми я е казала една майна, ама като за бургаски фолклор)esti написа:...
Кой и как !? 8) Президент, вице ... бахмамаму ...:D:D
Като ва обичам всичките, еднакво, унисексово един вид, просто незнам кво да праяяяяяяя 8)
Ще взема да продължа с готвенето - спанак на супа 8)
Още от как започнах да стоя пред витрината в магазина и да се чудя кой от седемте вида сирене да взема, признах пред себе си - по-лесно ми беше, когато влизаш и казваш: една буца сирене (защо ли пък буца му викат) и - квот дадат.esti написа: Започвам да се чудя, кое е по-мъчително - да нямаш избор или да имаш голяяяям такъв и да се чудиш КОЙ?:D
Сега като го прочетох и много иносказателно ми се видя. Направо си звучи като "кога цъфнат налъмите".Мнемозина написа:
Баба Ванга казала, че държавата ша са оправи, когато начело й застане руса жена.
Ха да ви видя какво ще кажете за блондинките сега...
Е щом трябва ще се кандидатирам.Мнемозина написа:
Баба Ванга казала, че държавата ша са оправи, когато начело й застане руса жена.
Щом ще се кандидатираш - искам постерите ти разлепени още утре навсякъде. Да ме гледаш от всеки километър на магистралата, да се усмихваш и да разказваш приказки сладки...esti написа:Е щом трябва ще се кандидатирам.Мнемозина написа:
Но вицето искам от тук да си го избера8)
Ще ми трябва екип - PR,фотографи...ELBI написа:Щом ще се кандидатираш - искам постерите ти разлепени още утре навсякъде. Да ме гледаш от всеки километър на магистралата, да се усмихваш и да разказваш приказки сладки...esti написа:Е щом трябва ще се кандидатирам.Мнемозина написа:
Може и истории с бикини 8)
Ще ми трябва екип - PR,фотографи...esti написа: Може и истории с бикини 8)
Гащите щи ги вържем с ластици за ушите, няма да падат. Гаранция ФранцияAnonymous написа:Ще ми трябва екип - PR,фотографи...esti написа: Може и истории с бикини 8)
А на вицето главната задача ще бъде да ми придържа бикините да не падат - желаещи?:P:P
Може ли аз по желание? 8)esti написа:Е щом трябва ще се кандидатирам.
Брях, каква жажда за власт....Little Joe написа:Може ли аз по желание? 8)esti написа:Е щом трябва ще се кандидатирам.
Не е за власт, не ееее... То вицето каква власт има, горкото - просто застава зад президента! А понякога и пред!esti написа:Брях, каква жажда за власт....Little Joe написа:Може ли аз по желание? 8)esti написа:Е щом трябва ще се кандидатирам.
![]()
Ама с лице към президента..плиииииз...Little Joe написа:Не е за власт, не ееее... То вицето каква власт има, горкото - просто застава зад президента! А понякога и пред!esti написа:Брях, каква жажда за власт....Little Joe написа:Може ли аз по желание? 8)esti написа:Е щом трябва ще се кандидатирам.
![]()
не въ знам кво правите....Мнемозина написа:Ей, всички размишляват усилено, никой не пише.
Мислете на глас де!
Моят интернет размишлява от вчера насам много силно и също като в онази загадка угасва-загасва-угасва-загасва.
Кажи сега, какъв доказателствен материал да представят като извинителна бележка?doktorka написа:не въ знам кво правите....Мнемозина написа:Ей, всички размишляват усилено, никой не пише.
Мислете на глас де!
Моят интернет размишлява от вчера насам много силно и също като в онази загадка угасва-загасва-угасва-загасва.
ама бива ли никой да няма!?
А?!
извинение само ,ако сте по "повече от един/една" и то на топличко под завивките....
то ще се разбере..;)Мнемозина написа:Кажи сега, какъв доказателствен материал да представят като извинителна бележка?doktorka написа:не въ знам кво правите....Мнемозина написа:Ей, всички размишляват усилено, никой не пише.
Мислете на глас де!
А?!
извинение само ,ако сте по "повече от един/една" и то на топличко под завивките....
Аз нямам бележка - ще ми извините ли оЦъствието?:DМнемозина написа:Кажи сега, какъв доказателствен материал да представят като извинителна бележка?doktorka написа:не въ знам кво правите....Мнемозина написа:Ей, всички размишляват усилено, никой не пише.
Мислете на глас де!
А?!
esti написа:...по-добре да си изберем Цезар:D, Василевс:D или Главен Друид:Dwoman eur написа:за да се подготвим за утре, да не прецакаме Сет![]()
п.п. Като глеам вънкашния свят, сънародниците гласуват, та пуши:twisted:
Kent написа:Може и магаре да си изберем. Важни са продуцентитеesti написа:...по-добре да си изберем Цезар:D, Василевс:D или Главен Друид:Dwoman eur написа:за да се подготвим за утре, да не прецакаме Сет![]()
Kent написа:Аз предлагам генерал Гривиус да си изберем!esti написа:...по-добре да си изберем Цезар:D, Василевс:D или Главен Друид:Dwoman eur написа:за да се подготвим за утре, да не прецакаме Сет![]()
Не е ли той сборен образ на всички участници в сагата...
Генерал, командир, демоничен...
Ще се разправи набързо с конкуренцията посредством четирите си меча... А е достатъчно болен и стар, та може и за нас да има шанс... да оцелеем и след него...

"Фолин ин лъв" бе:lol:Kent написа:...мърмореше...фол...фол....фолен:twisted:...тва сигурно нещо на немски:twisted:/, търпеливо подбутван от три младежки:twisted:
П.П. отивам на Пикник, ай наздраве:D
doktorka написа: а стига сте гласували...
къде сте бря?!
vyara написа:Хехе! Аз имам снимка с магареKent написа:Може и магаре да си изберем. Важни са продуцентитеesti написа:...по-добре да си изберем Цезар:D, Василевс:D или Главен Друид:Dwoman eur написа:за да се подготвим за утре, да не прецакаме Сет![]()
Ще взема да я закача на магистралата - Елби нали така каза....
Вече си я представям на всеки километър - аз, като вице на магарето.
Ще се оправим, има надежда! 8)
Само трябва да се науча как да си делим сеното
Down on the CornerSet написа:Фолин ин лъв" бе:lol: