Абе, според вас....
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
Абе, според вас....
Ставийски ще го пратят ли в затвора, или ще намерят начин да го пратят да се състезава? Много ме вълнува тоз въпрос. Според мен - трябва да си плати за убийството, но може да го направи по начин, който да от полза на повече хора.....
Ако се разболееш и до два месеца не умреш, значи ще живееш.
Re: Абе, според вас....
Аз затова съм "за" пробацията.... И, да, мисля, че ще го осъдят, ама при сиганите в затвора... не!Пенчо Заека написа:Ставийски ще го пратят ли в затвора, или ще намерят начин да го пратят да се състезава? Много ме вълнува тоз въпрос. Според мен - трябва да си плати за убийството, но може да го направи по начин, който да от полза на повече хора.....
- frisky lioness
- Обратна връзка:
И как точно?Пенчо Заека написа:Ставийски ще го пратят ли в затвора, или ще намерят начин да го пратят да се състезава? Много ме вълнува тоз въпрос. Според мен - трябва да си плати за убийството, но може да го направи по начин, който да от полза на повече хора.....
Малко ми е мъчно за него:(
Мисля, че все пак ще го осъдят и така би било редно да е.

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
ще го пратятПенчо Заека написа:Ставийски ще го пратят ли в затвора, или ще намерят начин да го пратят да се състезава? Много ме вълнува тоз въпрос. Според мен - трябва да си плати за убийството, но може да го направи по начин, който да от полза на повече хора.....
в затвора
и това ще е от полза за повечето хора
трезви и невинни пешеходци и шофьори
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Ако е окован с белезници, няма да може да пази равновесие на леда!Пенчо Заека написа: който да от полза на повече хора.....
Иначе пробация, без лед, къв е смисъла?
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Той и не заслужава това4avdar4e написа:ама при сиганите в затвора... не!

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
Прав си, трябва да си плати. Да му забранят да кара доживот, и да го пратят на каторга на леда.Кент написа: ще го пратят
в затвора
и това ще е от полза за повечето хора
трезви и невинни пешеходци и шофьори
Ако се разболееш и до два месеца не умреш, значи ще живееш.
забелязъл съм, че хората задаватПрав си, трябва да си плати. Да му забранят да кара доживот, и да го пратят на каторга на леда.
този вечен въпрос ... ей тъй просто го задават....
"трябва ли някой да си плати или не"
когато не ги касае лично
ако ги касае ОБАЧЕ
ревът като заклани
познай, кво ревът
п.п. и това не е ли полза - секи ден по тв-тата кадри с максим
и коментар:
"ей тоя беше клечка, ама пи, шофира и уби човек
и сега е бобов дол
искате ли и вие
пийте тогава
после шофирайте
Последно промяна от Kent на 11.10.07, 16:35, променено общо 1 път.
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
И аз това си мислех.Кент написа: забелязъл съм, че хората задават
този вечен въпрос ... ей тъй просто го задават....
"трябва ли някой да си плати или не"
когато не ги касае лично
ако ги касае ОБАЧЕ
ревът като заклани
познай, кво ревът
Така, че нямам точен отговор.
Не ми идва отвътре да съдя. За жалост.
Кенте, НИКАКВА полза няма да има. Нали знаеш, че всички си мислим, че това баш пък на нас не може да ни се случи... Полза ще има само от огромни глоби и други санкции. Чекай ти нещо да въздейства на морала, възпитанието и принципите български ...Кент написа: п.п. и това не е ли полза - секи ден по тв-тата кадри с максим
и коментар:
и сега е бобов дол
искате ли и вие
пийте тогава
после шофирайте"
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Точно това и аз си мисля..Всеки ден стават подобни неща, понякога и с повече жертви, но не се говори толкова, защото хората са никому неизвестни...Бас ловя, че случката с онзи шофьор на камиона, дето загинаха 5-6 човека ще се забрави по-бързо.. Никой не е застрахован. Стават такива неща и то дори с хора, които не са и близнали алкохол...4avdar4e написа:Кенте, НИКАКВА полза няма да има. Нали знаеш, че всички си мислим, че това баш пък на нас не може да ни се случи... Полза ще има само от огромни глоби и други санкции. Чекай ти нещо да въздейства на морала, възпитанието и принципите български ...Кент написа: п.п. и това не е ли полза - секи ден по тв-тата кадри с максим
и коментар:
и сега е бобов дол
искате ли и вие
пийте тогава
после шофирайте"

Ще го пратят за малко, колкото да покажат, че няма недосегаеми от закона...Уж...Пенчо Заека написа:Ставийски ще го пратят ли в затвора, или ще намерят начин да го пратят да се състезава? Много ме вълнува тоз въпрос. Според мен - трябва да си плати за убийството, но може да го направи по начин, който да от полза на повече хора.....
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!