Споко, аз по цял ден съм си така.latrevw написа: извинявам се, аз като се включа вечер и само на лигавщини ме избива...
Развод на младо семейство
ББ беше най-аргументиран и премерен (макар че аз малко към края го хванах, де..Мнемозина написа: Само да не премине и в газообразно състояние!
Остави, днес пропуснах Дебата!
Чувствам се силно виновна.
П.П. Оня ден гледах Тити при Слави, да плачеш ли, да се смееш ли:blink:
П.П.П. Тотално оспамихме темата на Туриста
Аз го слушах. Не ми беше смешно.4avdar4e написа:ББ беше най-аргументиран и премерен (макар че аз малко към края го хванах, де..Мнемозина написа: Само да не премине и в газообразно състояние!
Чувствам се силно виновна.)
Panta rhei...
- snowprincess
За Узана няма никакви места вече, отпадна като вариантsnowprincess написа:каква организация правиш? за узана ли? там нещо се дърпат и деца не искатlatrevw написа:
тука сме си... ама с теб нали се трудно се улучваме, обаче много те мисляправим организацията за НГ, нали не сте се отказали с онази 18-годишната девойка до теб
If you wish to go fast - go alone, if you wish to go far - go together.
- snowprincess
- сър Айвънхоу
Re: Аз ше се развеждам
Извинявам се... отново пропуск!Dark Lady написа:лошосър Айвънхоу написа:
Да, аз не търпя възражение, когато смятам, че мнението ми е правилно!
всичко тече, всичо се променя - днешната истина е утрешната лъжа
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
Carpe diem. Вселената е друга още сега.сър Айвънхоу написа:Извинявам се... отново пропуск!Всичко е СЕГА! Т.е. в следващия момент Вселената дори може да е друга!
Вечността е миг и мигът е вечност. Това мисля аз все повече и повече...през нищото на вечността ми.
- сър Айвънхоу
С други думи: Абе, що да не сложа аз капака на тенджерата?Remmivs написа:Carpe diem. Вселената е друга още сега.сър Айвънхоу написа:Извинявам се... отново пропуск!Всичко е СЕГА! Т.е. в следващия момент Вселената дори може да е друга!
Вечността е миг и мигът е вечност. Това мисля аз все повече и повече...през нищото на вечността ми.
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
Честно казано и аз му изтървах края нещо...Quid написа:братчед
за кво става дума в тази тема
аз нищо не разбрах
за неква екскурзия ли е тва
за турция гърция или египет е екскурзията?
Bella Ciao
Bella Ciao
е пича не е изкарал и една година4avdar4e написа:За развод, свекърви/тъщи, годишнини от сватби, купон, нова година, размяна на ..коли, ББ!! (как без него), избори.. Тоест за Вселената и всичко останалоQuid написа:братчед
за кво става дума в тази тема
аз нищо не разбрах
за неква екскурзия ли е тва
за турция гърция или египет е екскурзията?
ква годишнина кви такова кви онакова
мое и нова година да не е имало и коледа даже
направо да почерпи пича че се е отървал тънко
ще ползвам търсачката за коли и джанти в темата:blum:
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
Да. И аз винаги съм си мислела, че запазването на брака в много по-голяма степен зависи от жената.kapincho написа: И двамата трябва да създават и крепят семейството, но според мен по-важна и решаваща е ролята на жената и при избора и на подходящия съпруг, и при запазването на брака. Една свястна жена може да се справи и с по-калпав мъж, но и най-свестния мъж трудно се справя с калпава жена. Мога да развия темата с аргументи от чертите на мъжкия и женския характери и вродена природа, но ще стане много тегава темата.
Re: Развод на младо семейство
Здрасти, Туристе!turist написа:Срещнахме се за пръв път в едно заведение, където си правим
туристическите сбирки. Тя беше там случайно с нейна
приятелка. Не съм я заговарял, но взех email i ICQ от общ
приятел. Започнахме да излизаме. Тя ми каза, че няма да ме
чака 1 година за да й предложа брак и на 4ртия месец й
предложих. Тя беше мила с мен. Всички ми казваха, че е малко
особен характер, но аз си бях наумил, че трябва да видя
какво е да се живее с жена под един покрив. След
предложението ми за брак - започна да ми обръща по-малко
внимание. Аз се съгласявах с всичко, което тя предложеше. На
6тия месец започнах да казвам и своето мнение. На 8-мия месец
се оженихме. Тя е с 3 години по-малка от мен. И тя не
беше живяла с друг мъж. Заживяхме едва след брака у дома при майка ми.
Направихме 3 месеца съвместен живот и почти една година от
запознанството ни и аз си подадох молбата за развод. Не мога
да живея само с нейните идеи каква мебел и какви чинии ще си
купим. Само вечер да се гушкаме и правим секс и всички
отношения по между ни да бъдат изпразнени от смисъл.
Ако искате ме наречете мамино синче. Човек, дето е станал на 32 и не знае кво иска и т.н.
Моята грешка според мен е, че позволих този брак да се сключи. Една седмица преди сватбата - аз й казах, че избързваме - да вземем да я отложим за по-нататък - а тя: "Хората са поканени - не може да ги вртъщаме" - и аз пак се съгласих.
Таквоз е дереджето.
Видях си смс-а миналата седмица и се сетих, просто ме беше страх да кажа нещо ако още си разсъждавал. Просто нямаше как да ти кажа Остани с нея, а не ми е работа да кажа другото. В кофти период съм нещо.
Съжалявам. Опитвам се да се извиня до тука.
И че не ти се обадих да те питам наистина ли се ожени.
Сега ще прочета, щото много сте изписали, но
НО
ти тръгна на този брак, понеже искаш да си имаш семейство. Така поставени нещата, незнам ...
Аз пък вчера утешавах цял час една позната, дето мъжът и изневерявал, бракът не върви и се чуди какво да прави.
Мнооо ми върви тези дни на драми и проблеми. А и гаден вирус някъв ме тръсна... не можах да ходя да си гледам за зимни гуми... ще остане за ноември, явно...
Мнооо ми върви тези дни на драми и проблеми. А и гаден вирус някъв ме тръсна... не можах да ходя да си гледам за зимни гуми... ще остане за ноември, явно...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
vyara написа:Да. И аз винаги съм си мислела, че запазването на брака в много по-голяма степен зависи от жената.kapincho написа: И двамата трябва да създават и крепят семейството, но според мен по-важна и решаваща е ролята на жената и при избора и на подходящия съпруг, и при запазването на брака. Една свястна жена може да се справи и с по-калпав мъж, но и най-свестния мъж трудно се справя с калпава жена. Мога да развия темата с аргументи от чертите на мъжкия и женския характери и вродена природа, но ще стане много тегава темата.
Разбира се, просто тя трябва малко да има поне за какво да се хване.
Малко.
То не става като намекваш, че има проблем, пак намекваш, още ..тънко..да не засегнеш отсрещния ... И вместо това става по-зле. По-рядко. По-резервирано. Казваш си - ще мине, пак деликатно ще кажа... пак-по-зле...
Накрая като натвърдиш - хоп - жената била недоизтърпяла. Щото не е търпелива или не е достатъчно сериозен човек. Тези работи със запазването ако ставаха толкова просто...
и още умности след малко
Ама аз не твърдя, че така става. Нищо не намекваш. Напротив, само натъртяш. Дрекно.Semiramis написа:
Разбира се, просто тя трябва малко да има поне за какво да се хване.
Малко.
То не става като намекваш, че има проблем, пак намекваш, още ..тънко..да не засегнеш отсрещния ... И вместо това става по-зле. По-рядко. По-резервирано. Казваш си - ще мине, пак деликатно ще кажа... пак-по-зле...
turist написа:
Не мога да живея само с нейните идеи каква мебел и какви чинии ще си
купим. Само вечер да се гушкаме и правим секс и всички
отношения по между ни да бъдат изпразнени от смисъл.
Таквоз е дереджето.
ето това е основния казус, както аз го разбрах
а и на нея май не и пречи много развода.
случва се
ще мине
не може па само тва да се предлага в тоя живот - се има и още.
общи интереси, общи ценности, вибрации на едни и същи честоти, стабилност и разнообразие.
трябва да може.
И аз го гледах при Славчо. До сега не го бях виждАла Тренера - от спорт не се интересувам особено, не ми е фаворит за изборите, не съм се интересувала от него.Мнемозина написа:Аз го слушах. Не ми беше смешно.4avdar4e написа:ББ беше най-аргументиран и премерен (макар че аз малко към края го хванах, де..Мнемозина написа: Само да не премине и в газообразно състояние!
Чувствам се силно виновна.)
Ма той винаги ли е така?
Човекот май не е съвсем в час, а?
Ти защо се ожени всъшност? Много скоро бе - четири месеца след запознанството,turist написа:Срещнахме се за пръв път в едно заведение, където си правим
туристическите сбирки.
пък и не сте живели заедно преди... Е, имаш време де, следващият път внимавай какво избираш.
ПП. Разказа ти ми напомня сюжет за бърза литература, да знаеш. И като стилистика също.
Виж какво сега, от тая работа може и да спечелиш. Смени собственото жилище с квартира, майката със съквартирантка (от студентските години), съпругата я направи много ревнива, пусни малко еротични искри да прелитат между тримата, ендът - разбира се - хепи. И всичко това го пращай на някое мъжко списание. И не повече от две страници печатен текст.
ПП2. И ако го вземат - дължиш им 15% от хонорара!
Оздравявай бързо, че имаме план-програма да изпълняваме егати! Какъв вирус бе? Да не е от утешенията нещо?ELBI написа:Аз пък вчера утешавах цял час една позната, дето мъжът и изневерявал, бракът не върви и се чуди какво да прави.
Не е. И оная дето щяла като стане кметица да си пуска космите да растат на воля - алеле. Не са истина просто! Вземи единия, удари другия - като че ли за работа в цирк кандидатстват, а не за кметовеpocti_bezobidna написа: И аз го гледах при Славчо. До сега не го бях виждАла Тренера - от спорт не се интересувам особено, не ми е фаворит за изборите, не съм се интересувала от него.
Ма той винаги ли е така?
Човекот май не е съвсем в час, а?
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Нещо в събота се разсъхнаха нещата...сигурно много леко облечен съм бил излизал...Утешенията бяха в неделя, когато вече не ставах за нищо друго ...Remmivs написа:Оздравявай бързо, че имаме план-програма да изпълняваме егати! Какъв вирус бе? Да не е от утешенията нещо?ELBI написа:Аз пък вчера утешавах цял час една позната, дето мъжът и изневерявал, бракът не върви и се чуди какво да прави.
Мнооо ми върви тези дни на драми и проблеми. А и гаден вирус някъв ме тръсна... не можах да ходя да си гледам за зимни гуми... ще остане за ноември, явно...Аз пък си обух още в събота зимните галоши, мда.
Програмата ще я изпълним. Плана - ще видим
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
На Фадромите съм чувал, че им се вика - Челен товарач. Те май не дълбаят , а само насипват.МЪЖжжж написа:А моята... с "КаматZu" или Фадрома..turist написа: Какъв ти памук
тая дълбаеше с 10-ти номер мотика!!!![]()
а с "KamatZu" - марка на какво имаш предвид - багер, булдозер, челен товарач? :)
ПП: Гледам, че другите спамят - ио аз да не остана назад :)
Здравей Мила ми СемирамискеSemiramis написа:Здрасти, Туристе!turist написа:Срещнахме се за пръв път в едно заведение, където си правим
туристическите сбирки. Тя беше там случайно с нейна
приятелка. Не съм я заговарял, но взех email i ICQ от общ
приятел. ..........................
Моята грешка според мен е, че позволих този брак да се сключи. Една седмица преди сватбата - аз й казах, че избързваме - да вземем да я отложим за по-нататък - а тя: "Хората са поканени - не може да ги вртъщаме" - и аз пак се съгласих.
Таквоз е дереджето.
Видях си смс-а миналата седмица и се сетих, просто ме беше страх да кажа нещо ако още си разсъждавал. Просто нямаше как да ти кажа Остани с нея, а не ми е работа да кажа другото. В кофти период съм нещо.
Съжалявам. Опитвам се да се извиня до тука.
И че не ти се обадих да те питам наистина ли се ожени.
Сега ще прочета, щото много сте изписали, но
НО
ти тръгна на този брак, понеже искаш да си имаш семейство. Така поставени нещата, незнам ...
Радвам се да "видя" че си жива и здрава ;) Чатех с Гимли наскоро - питах го за теб, а той "ми вдигна рамене". Ни мои мълча тъй бре човек...
Дали точно тръгнах да правя семейство.
Обич в сързето ми към нея имаше, но имаше и желание от моя страна да видя кво е да се живее с жена, която не ми е майка под един покрив. Май загърбих онова, което винаги съм си казвал:
"Не се жени преди да си живял една година с нея"
"Нека Тя да бъде планинарка и такава , дето си пада по окултно, езотерично и само с един поглед да се разбирате"
Мдаа, аз съм си виновен да се докарам до тук.
Ама пусто кат си падам по сини очи и май беше първата толкова млада от съзнателния ми любовен живот, че и неженена, неразведена... :)
Нищо - ще порастна ;)
Ми сигурно съм взел пример от големите Звезди-артисти... Тя искаше всичко да е законно по между ни и тогава да дойде да живее у дома. А сега законно ще бъде разведена...pocti_bezobidna написа:Ти защо се ожени всъшност? Много скоро бе - четири месеца след запознанството,turist написа:Срещнахме се за пръв път в едно заведение, където си правим
туристическите сбирки.
пък и не сте живели заедно преди... Е, имаш време де, следващият път внимавай какво избираш.
ПП. Разказа ти ми напомня сюжет за бърза литература, да знаеш. И като стилистика също.
Виж какво сега, от тая работа може и да спечелиш. Смени собственото жилище с квартира, майката със съквартирантка (от студентските години), съпругата я направи много ревнива, пусни малко еротични искри да прелитат между тримата, ендът - разбира се - хепи. И всичко това го пращай на някое мъжко списание. И не повече от две страници печатен текст.
ПП2. И ако го вземат - дължиш им 15% от хонорара!
Това за сюжета за бърза литература и излизане на квартира, дето ми предлагаш - не е лоша идея. Само , дето трябва да изперкам още съвсем мъничко да го реализирам. Аз си падам по експериментите - без значение, че може и да са за моя сметка... Хм, спомням си че в един сатанистки форум се оплаквах, че все другите имат проблеми, а мен някак ме заобикалт. И там модератора ми каза да се радвам, че съм
галеник на съдбата...
Е, доста неща по принцип взимам навътре, ама... бе кво да ви разправям...
Те само ИЗНАСЯТ. Но "длабат" на откритите минни находища... А от моето по-открито...дали има..turist написа: На Фадромите съм чувал, че им се вика - Челен товарач. Те май не дълбаят , а само насипват.
живял съм и с 'помощници' и без да познавам никого в радиус от 10 000 км. за мен живеят ли две поколения под един покрив има проблем, колкото и да се 'разбират'. мойта майка, колкото и да си я обичам, успяваше да създаде напрежение дори и от завидна дистанция. мъжът трябва да избере и да каже 'баста' или 'шът ъп' или каквото му дойде ако държи на жената до него, защото иначе я губи. толкоз (малко) мозък от мен 
Не прочетох цялата тема, но зад това мнение заставам с три ръце и колкото имам кракаsuaganyogo написа:живял съм и с 'помощници' и без да познавам никого в радиус от 10 000 км. за мен живеят ли две поколения под един покрив има проблем, колкото и да се 'разбират'. мойта майка, колкото и да си я обичам, успяваше да създаде напрежение дори и от завидна дистанция. мъжът трябва да избере и да каже 'баста' или 'шът ъп' или каквото му дойде ако държи на жената до него, защото иначе я губи. толкоз (малко) мозък от мен
ПП. Същото важи и за жената, обаче...
Верно?turist написа: Тя искаше всичко да е законно по между ни и тогава да дойде да живее у дома.
Не искаше да живее с теб без да сте женени?
Не ти казвам да реализираш сюжета, а да го напишеш.turist написа:Това за сюжета за бърза литература и излизане на квартира, дето ми предлагаш - не е лоша идея. Само , дето трябва да изперкам още съвсем мъничко да го реализирам. Аз си падам по експериментите - без значение, че може и да са за моя сметка... Хм, спомням си че в един сатанистки форум се оплаквах, че все другите имат проблеми, а мен някак ме заобикалт. И там модератора ми каза да се радвам, че съм
галеник на съдбата...
Е, доста неща по принцип взимам навътре, ама... бе кво да ви разправям...
Ясно, искаш да си спестиш 15те процента. Скръндза!
Абе, тя била странна, пък ти ходиш по сатанински форуми...
А, и да прибавя нещо към модератора оттам - внимавай какво си пожелаваш, че току виж се сбъднало...
успех ти желая!
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Като гледам тази тема доста Отекла....turist написа:
Таквоз е дереджето.
и ти се появи
най
сетне
Не искам да те нравоуча, но мога да кажа само едно
бях много изненадана когато разбрах, че си се оженил. Не те познавам, дори изобщо въобще, но бог ми е свидетел, че това беше първата ми реакция от тази новина....
Сега разбирам от разказа ти съвсем малко повече от това, което съм чела от постовете ти преди време...
Това, което мога да добавя е:
Случват се и такива неща и никой не е застрахован, дори и след десетки години
дори в твоя случай е като че по-добре
Късмет!

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- Глас в пустиня
Пич, докато се начудя какво да ти пиша, дали да те наругая или да погледна философски...темата отлетела.
Бъди рахат! Нищо не е зависело и не зависи от теб. Прочетох въпроса ти в "Инфо" и ми светнА. Всеки майстор си има майстор - е намерил си си майстора! Всичко на тоя свят се връща тъпкано барабар с лихвите.
"Тя" е твоето наказание и изкупление.
Бъди рахат! Нищо не е зависело и не зависи от теб. Прочетох въпроса ти в "Инфо" и ми светнА. Всеки майстор си има майстор - е намерил си си майстора! Всичко на тоя свят се връща тъпкано барабар с лихвите.
"Тя" е твоето наказание и изкупление.
turist написа:
Здравей Мила ми Семирамиске
Радвам се да "видя" че си жива и здрава ;) Чатех с Гимли наскоро - питах го за теб, а той "ми вдигна рамене". Ни мои мълча тъй бре човек...
Дали точно тръгнах да правя семейство.
Обич в сързето ми към нея имаше, но имаше и желание от моя страна да видя кво е да се живее с жена, която не ми е майка под един покрив. Май загърбих онова, което винаги съм си казвал:
"Не се жени преди да си живял една година с нея"
"Нека Тя да бъде планинарка и такава , дето си пада по окултно, езотерично и само с един поглед да се разбирате"
Мдаа, аз съм си виновен да се докарам до тук.
Ама пусто кат си падам по сини очи и май беше първата толкова млада от съзнателния ми любовен живот, че и неженена, неразведена... :)
Нищо - ще порастна ;)
ти - също, както виждам
знаеш къде съм - да беше минал да видиш как съм
ко можеше и специално да дойдеш, не щото днес точно се отворила възможност
понеже кой знае кога ще се видим да взема тук да ти кажа:
тази булка не помня да съм я одобрявала
казах ли да си търсиш планинарка, ама спокойна, не толкоз екстремна - казах
на другите колкото искаш разправяй това за майка ти, не се познаваме от вчера и много добре знаем, че не е проблема в това, че не можеш да се отделиш от майка си.
ми да - искаш да правиш семейство.
за тва си почнал и да бягаш от модела на който налиташ.
няма нищо лошо да е разведена и с деца, ти обичаш, както си избирал до сега. не ти пречи тва на избора, а друго.
sharing the same dreams ...
е щото в тоя стил говоря, та е по-добре да мълча
разбира се тва нагоре си е моето мнение, не са съвети или нещо, щото живея сама, да не забравяме.
казвах - спокойно, напред има още.
Много неща си му изписала.Semiramis написа:.....
А аз ще кажа, че половинчати работи не стават. "Тая" работа е за двама. И всяко разминаване с теоремата ...е на свой собствен риск. А това дали/или си личи в първите няколко секунди още. Другото е пепел и плява.. при първия вятър