Шесто чувство (по препоръка на Мнемо)
-
Дядо Капинчо
-
Дядо Капинчо
kapincho написа: А иначе шестото чувство ми говори, че си с права тъмна коса до раменете или малко повече и не си я изрусявала досега ????
Как можа, бе, Капинчо, чедо, една от малкото истински блондинки туканка (поне тя така твърди, не съм проверявала!!!:winkw:), ти да й го речеш това??
Ама Чаве, аз съм истинско блонди ама само по акъл, не по произход.4avdar4e написа:kapincho написа: А иначе шестото чувство ми говори, че си с права тъмна коса до раменете или малко повече и не си я изрусявала досега ????:rotfl24: Просто ще припадна от смях!!
Как можа, бе, Капинчо, чедо, една от малкото истински блондинки туканка (поне тя така твърди, не съм проверявала!!!:winkw:), ти да й го речеш това??
Иначе в натюр ми е кестенява косата с леки нюанси на русо но само лятото.
Поне такъв спомен имам....
Била съм с всички възможни цветове коса.
-
Дядо Капинчо
-
Дядо Капинчо
-
Дядо Капинчо
- Dark Angel
А, това, драги ми Капинчо, е много сбъркано от твоя страна. И какво спечели, да те питам аз. Щото вече си на възраст да можеш да си направиш една равносмешка, равносметка да кажа. Не е хубаво така. Имаш време да се промениш, казвам ти!kapincho написа: Ами не знаеш ли, че рибите предпочитат да се минат само и само да не се изложат.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
- Dark Angel
-
Дядо Капинчо
-
Дядо Капинчо
Аз за акъла не знам, но цикъл и по-късно може да ти дойде.kapincho написа:Верче, както е казал поетът: "Акъл и цикъл не ти ли дойдат навреме, хич не ги чакай!", та и мойта е ясна.vyara написа:А, това, драги ми Капинчо, е много сбъркано от твоя страна. И какво спечели, да те питам аз. Щото вече си на възраст да можеш да си направиш една равносмешка, равносметка да кажа. Не е хубаво така. Имаш време да се промениш, казвам ти!kapincho написа: Ами не знаеш ли, че рибите предпочитат да се минат само и само да не се изложат.
- snowprincess
Извинете ме, Милорд, грешката е моя.Remmivs написа:Не съм чел темата. Спирам да остроумнича.Мнемозина написа:Ами, ами, нямаш.
Просто слушаш Логоса и готово.
Или почти де (то магаре може ли да се спре като реши да се запъне).
Обяснявам:
Просто на твой гръб (т.е. на този на подписа ти
И чак после се сетих, че всъщност това си е някакво мое виждане за интуицията и че то може изобщо да не е вярно.
Като посмея да изчета линка на Калиостро, ще разбера права ли съм била.
Panta rhei...