Стачка - изтр.
- Green Light
Стачка - изтр.
Остаря вече няма смисъл да виси
Последно промяна от Green Light на 27.02.14, 08:26, променено общо 5 пъти.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Re: Стачка
Чак сега успях да го прочета:-)
Свежо, макар и с горчив привкус
:winkw:
Свежо, макар и с горчив привкус

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- Green Light
Аз4avdar4e написа:Стига па ти бе! Кой ти гледа грешки при такова съдържаниеGreen Light написа:Само да нямаше толкова грешки. Поправям тук там, квото видя. Срам.
Ама вие да ме хвалите!
Ама не се обаждам, щото нали е във форума...
Но това са си изкривявания, по-силно е от мен, както казваше един стар познат
- сър Айвънхоу
Re: Стачка
Браво, батка! Супер! Винаги съм се кефил на писанията ти!

Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- Dark Angel
Е, прочетох си го най-накрая за добро утро!
Грийне, да ти имам погледа върху нещата!
Благодаря!
Трогна ме елегантното вплитане на мотива със зимните гуми, придава една особена актуалност...
Оубаче някой някъде (Бог, ББ, правителство, не знам) е чул вопъла ти и половината от учащите в моето семейство продължават да стачкуват.
Имам подозрения и за другата половина, но ще се разбере към обяд. 
Благодаря!

Трогна ме елегантното вплитане на мотива със зимните гуми, придава една особена актуалност...
Оубаче някой някъде (Бог, ББ, правителство, не знам) е чул вопъла ти и половината от учащите в моето семейство продължават да стачкуват.
Panta rhei...
Мнемозина написа:Е, прочетох си го най-накрая за добро утро!
Благодаря!
Оубаче някой някъде (Бог, ББ, правителство, не знам) е чул вопъла ти и половината от учащите в моето семейство продължават да стачкуват.Имам подозрения и за другата половина, но ще се разбере към обяд.
е то основното е тва
ЗГ
другото е само еци беци
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
последната дума ми е крайно непозната ама няма да питам кво значи за да не взема да изпростеяМнемозина написа:Ма моля ти се!Quid написа: е то основното е твабре
ЗГ
другото е само еци беци
Винаги можеш да разчиташ, че ще извлека квинтесенцията!
Quasi Universal Intergalactic Denomination
Не питай, че и аз не знам.Quid написа:последната дума ми е крайно непозната ама няма да питам кво значи за да не взема да изпростеяМнемозина написа:Ма моля ти се!Quid написа: е то основното е твабре
ЗГ
другото е само еци беци
Винаги можеш да разчиташ, че ще извлека квинтесенцията!
Но нещо като концентрат си представям.
Panta rhei...
МУАААХАХААААХАААА!
:rotfl24::rotfl24:
Свалям шапка!
Така живописно си обрисувал всичко, че чак си представих моята Малинка как вие на задната седалка
:lol::lol:
Свалям шапка!
Така живописно си обрисувал всичко, че чак си представих моята Малинка как вие на задната седалка
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
- Green Light
- Green Light
Правилно. Прототипите трябва да са само загатнати и да са ясни за отбран кръг.Green Light написа:Бе аз за малко да напиша, че на Пецата жена му работи в къщи, като преводач, да вкарам във фабулата съсадмин, а бойното поле да е банка, ама викам- аре да не прекаляваме.Мнемозина написа: Трогна ме елегантното вплитане на мотива със зимните гуми, придава една особена актуалност...![]()
Panta rhei...
Е не става. Трябва да можеш да псуваш на гръцкиGreen Light написа: Бе аз за малко да напиша, че на Пецата жена му работи в къщи, като преводач, да вкарам във фабулата съсадмин, а бойното поле да е банка, ама викам- аре да не прекаляваме.
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...