kapincho написа:И мисли четеш значи.ppi написа:kapincho написа:
На тенис по го докарвами аз кат златнта рибка вместо "т" "п"
умерено
kapincho написа:И мисли четеш значи.ppi написа:kapincho написа:
На тенис по го докарвами аз кат златнта рибка вместо "т" "п"
Ти сега искаш да направиш проучване дали да си изпросиш от мъжа си един вибратор ли?snowprincess написа:
момчета, бихте ли купили такъв подарък на жените/гаджетата си?
момичета, ще се обидите ли ако приятелки или мъжете ви ви подарят?
не ми се пуска темата като анкета, можете да спамите на воля
Такива неща не се изпросват!сър Айвънхоу написа:Ти сега искаш да направиш проучване дали да си изпросиш от мъжа си един вибратор ли?snowprincess написа:
Звеневия написа:Такива неща не се изпросват!сър Айвънхоу написа:Ти сега искаш да направиш проучване дали да си изпросиш от мъжа си един вибратор ли?snowprincess написа:
Те просто се подаряват!
мчи кУо!!!!?????сър Айвънхоу написа:Звеневия написа:Такива неща не се изпросват!сър Айвънхоу написа:Ти сега искаш да направиш проучване дали да си изпросиш от мъжа си един вибратор ли?snowprincess написа:
Те просто се подаряват!Искаш да кажеш, ТЯ даподари на мъжа си вибрато ли?
Ами радвай се, нали не съм жена ти:-)kapincho написа:
Щото ми стига дето жената ми чете мислите:roll:

Ох, как беше оня лаф - Гледам - нищо. Пак гледам - пак нищо. Викам си, тука има нещооо!kapincho написа:Тя твоята стана малко "Рекох да му река, ама не му рекох, па си рекох, я да му река, че ще си рече "Рече да ми рече, па не ми рече"":lol:vyara написа:По тази тема ще си замълча и то не за друго, ами щото имам какво да кажа. Ама така е то.
Като ме видите да се изказвам, значи нищо не разбирам. Като ме видите да мълча, разбрахте, нали?
Казва там един човечец, че човек можел да научи другите само на онова, на което сам той искрено желае да се научи.
Кво казах пак, нищо ли? Ми така е то.
Пцилютно! Къде е Киро на кирия... Некво... абе, сладък, ти си знаеш..Звеневия написа:мчи кУо!!!!?????
O! Да! Всичко от по-горе изброените. ДА!suaganyogo написа:какво е белезнизи?pocti_bezobidna написа: подарявала съм белезнизи например.
нещо, което оставя белези
нещо за близане
или просто белезници?
имаше някаква връзка между писането и секса
май бше - изпускне/расместавне на букви = недостатчно сеск май
.. и аз, и аз ...Житената Питка написа:O! Да! Всичко от по-горе изброените. ДА!suaganyogo написа:какво е белезнизи?pocti_bezobidna написа: подарявала съм белезнизи например.
нещо за близане
или просто белезници?
О! ДА! ДА! О! ДА!
ММММ!
Такоа! МММММ!
вундабАААААААААААААААААА4avdar4e написа:.. и аз, и аз ...Житената Питка написа:O! Да! Всичко от по-горе изброените. ДА!suaganyogo написа:какво е белезнизи?pocti_bezobidna написа: подарявала съм белезнизи например.
нещо за близане
или просто белезници?
О! ДА! ДА! О! ДА!
ММММ!
Такоа! МММММ!:shy:
Мнемозина написа:Има само входове тук.vyara написа:Абе много телевизия гледате, бе хора. Имам чувството, че през рекламния блок се напълва и после се опразва форума. Не е хубаво така, да знаете!
Къде ми е вратата, Господи!
Няма дисциплина, Верчеее, няма.vyara написа:Мнемозина написа:Има само входове тук.vyara написа:Абе много телевизия гледате, бе хора. Имам чувството, че през рекламния блок се напълва и после се опразва форума. Не е хубаво така, да знаете!
Къде ми е вратата, Господи!и понеже си по редовете, не трябва да се излиза през тях.
Ми да ги намерят, бе. Те само телевизия ми гледат.
Аха, подарявали са ти, значи...vyara написа:По тази тема ще си замълча и то не за друго, ами щото имам какво да кажа. Ама така е то.
Като ме видите да се изказвам, значи нищо не разбирам. Като ме видите да мълча, разбрахте, нали?
Казва там един човечец, че човек можел да научи другите само на онова, на което сам той искрено желае да се научи.
Само веднъж, преди доста време.Mila написа:Аха, подарявали са ти, значи...vyara написа:По тази тема ще си замълча и то не за друго, ами щото имам какво да кажа. Ама така е то.
Знаех си. Тази участ я пое мъжа ми тази вечер. И преди малко ми вика: Какви бяха тези 15 минути пред компютъра, не мога да разбера. Щото аз го прекъснах да записва една игра уж за толкова4avdar4e написа:Альоу, слагах (карах се/нареждах/обяснявах) две от децата да си лягат.vyara написа: Те само телевизия ми гледат.
Но - факт - в момента има реклами
Не бе, оня с китарата.4avdar4e написа:Кой беше пък тоя?? Оня, дето има излъчването на д-р Хаус ли???:winkw:Мнемозина написа:Чарли