Какво е това???Quid написа: става вълче ехо:-)
вибратор
айде сега
има съществени разлики (вибратор/дилдо) ама не ми се чете цялата тема, пък и нямам време
дано някой да ги е обяснил
ако не четете кака си Вики
по темата
не виждам причина да не купя (пак)
и още по по темата
броим ли пръстените?
с тях пророческите думи на Мъжжж са вече действителност - мъж-вибратор
има съществени разлики (вибратор/дилдо) ама не ми се чете цялата тема, пък и нямам време
по темата
и още по по темата
броим ли пръстените?
аз ,аз ,може ли!Remmivs написа:айде сега
по темата
и още по по темата
броим ли пръстените?
вече започнах и да довърша!?
вибраторът е с батерии...
силикон или латекс-(по мекичък..).
дилдото е без батерии,разлчни размери,различни материали ( вкл и стъкло -най ми харесват)
по-твърди са,по-големи размери от вибраторите
обикновено се използват от двама ,3,4 и пр...
това,за което сноу говори е "butt plug" и е само един вид дилдо
отличничка ли съм?
ти пък сега няколко вида, чакай да свикнем с този, дето нашумя сега тукdoktorka написа: зависи..;)
има няколко вида...освен това...ако се използва в комбинация с....
ама айди ши трая...
и хич не си трай, обмяна на опит е нужна
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
- сър Айвънхоу
Личи си, обаче, че знанията ти са изцяло емперични, а не теоретични, бееееееdoktorka написа:![]()
ма ква съм умнааа беееееее....
:rotfl24::rotfl24:
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
Я разясни за тези, които не са ровили за "терминология" - дилди, недилди, али, бали...4avdar4e написа:Влез в 21 век, беееееsnowprincess написа: как ли пък не, искам подарък, аз презервативи сама не си купувам, шъ умръ от срамСичку има в нетя, че и с дискретни доставки. Не, бе, тва само за сверка
Бъзикам се аз, ама преди време превеждах такъв сайт, та доста рових за "терминология"
Кат гледам интересен диалог със съвсем неясен край за вибраторите и гумените кукли.
Всъщност е съвсем логично да подариш гумена кукла на мъжа си, ако той тръгне да ти подарява вибратор
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
верно - некви важни теми ги подминават, освен ако няма някакво персонално сблъскване, но тази ... разбуни мисли, желания и мечти ..latrevw написа:каква е тая тема, бе
като чуете вибратор и за нула време сте изписали 4 страници, егати
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
ето това се казва благородник...сър Айвънхоу написа:Личи си, обаче, че знанията ти са изцяло емперични, а не теоретични, бееееееdoktorka написа:![]()
ма ква съм умнааа беееееее....
:rotfl24:
виде ме че ми се срива реномето ( кат' на една дама)....
и реши веднагически да ме прикриеш съвсем галантно...
Не, бе, тука щото има адски мощна рекламна кампания на Дюрекс, че и в 20,30 я пускат таз рекламаdoktorka написа: зависи..;)
ама айди ши трая...
Пък ти не си трай, дигай ръчичка, отговаряй за още една шестица
- сър Айвънхоу
За Вас, мадам, всичко и на момента правя!doktorka написа:ето това се казва благородник...
виде ме че ми се срива реномето ( кат' на една дама)....
и реши веднагически да ме прикриеш съвсем галантно...
![]()
П.П. Виж ми подписа!
Bella Ciao
Bella Ciao
ма не,верно има различни и за различни цели...4avdar4e написа:Не, бе, тука щото има адски мощна рекламна кампания на Дюрекс, че и в 20,30 я пускат таз рекламаdoktorka написа: зависи..;)
ама айди ши трая...
(както го обсъждахме със Семирамис), та си мислех, че си мислим за едно и също нещо
Пък ти не си трай, дигай ръчичка, отговаряй за още една шестица
а за да работи пръстена( без допълнения) трябва д аможе да се регулира диаметъра му ( а оттам и един друг диаметър)...
ма не го знам тоз на Дурекс д аму се не види ( ти щеще да ми го показваш май)
видеоЗвеневия написа:doktorka написа:( ти щеще да ми го показваш май)
с това нищо не става...
дори не си харчете парите...
съвсем ама съвсеееем измислено...
хихи
и колко струва?
- сър Айвънхоу
Не противоречи на опита и мъдростта!latrevw написа:ти па! кат не си пробвала как разбра, че не става, ама ха:-)doktorka написа:
хихи
и колко струва?
Bella Ciao
Bella Ciao
бе този 1/3-та от времето гледа, върти и разопакова... бърбори на гръцки с познания по английски. И накрая иска да каже, че може да ползвате и самобръсначкатаdoktorka написа:видеоЗвеневия написа:doktorka написа:( ти щеще да ми го показваш май)
с това нищо не става...
дори не си харчете парите...
хихи
и колко струва?
ами по същия начин както и другите - брой символи, преведениimaranta написа:Във връзка с тоя ти пост искам да те питам какви са цените за превод на сайтове, форуми и други такива, в смисъл как се определят.4avdar4e написа: Бъзикам се аз, ама преди време превеждах такъв сайт, та доста рових за "терминология"
Мерси предварително.
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
- Nejimaki-dori
Мерси, аз тва исках да го пратя като съобщения, ама се пообърках.latrevw написа:ами по същия начин както и другите - брой символи, преведениimaranta написа:Във връзка с тоя ти пост искам да те питам какви са цените за превод на сайтове, форуми и други такива, в смисъл как се определят.4avdar4e написа: Бъзикам се аз, ама преди време превеждах такъв сайт, та доста рових за "терминология"
Мерси предварително.
"As soon as you concern yourself with the 'good' and 'bad' of your fellows, you create an opening in your heart for maliciousness to enter. Testing, competing with, and criticizing others weaken and defeat you." Morihei Ueshiba