защо, бе? аз нещо пак съм изтървалаRemmivs написа:Тя и самата ВА никак не е малка. Аз още съм им сърдит обаче. Пък.Баба Яга написа:Като гледам великото преселение което се получава между Варна и София в летния сезон определено ще намеря мнозина от вас по тукашните места:blum:
Добре дошла на Баба Яга
- snowprincess
Re: :)))

убеден съм че софиянци ще изберат гърция и турция пред бг черноморието през сезон 2008Баба Яга написа:Като гледам великото преселение което се получава между Варна и София в летния сезон определено ще намеря мнозина от вас по тукашните места
нищо лично
но икономически не е обосновано каквото и да е пътуване до бг морето имайки предвид цени-услуги и кво ли не още
нови дестинации ще има:-)
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
Re: Защо?:)
Дискриминация! На бял, образован, хетеросексуален мъж. За Гаспода се събраха де що има ВА, а мен кучета ме яли. Добре, че Лейди Латрев, Лейди Сноу, Лейди Бибиляна, Уишес и Инж, не са толкова надменни, за което им благодаря отново.Баба Яга написа:Какво се е случило с теб по тези прекалено "цивилизовани"места?:-)
PS
И Кент и Кентовица забравих, простете.
- snowprincess
хубу поне, че сте вий, като додите да се сберем, иначе виждаш колко сме "организирани"Remmivs написа:Дискриминация! На бял, образован, хетеросексуален мъж. За Гаспода се събраха де що има ВА, а мен кучета ме яли. Добре, че Лейди Латрев, Лейди Сноу, Лейди Бибиляна, Уишес и Инж, не са толкова надменни, за което им благодаря отново.Баба Яга написа:Какво се е случило с теб по тези прекалено "цивилизовани"места?:-)
PS
И Кент и Кентовица забравих, простете.

Златни ти Устаубеден съм че софиянци ще изберат гърция и турция пред бг черноморието през сезон 2008
нищо лично
За СА вилкомен, обаче:-)
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
За съжаление...
... си прав, не разбирам защо е тази дискриминация и този вид отношение, но аз му намерих колая ( както казваше баба), избягах по към горските места около Варна и когато видя нови хора не ме интересува от къде са а само това дали са "ХОРА".Другото е някаква безсмислица.
Ако съдиш хората, няма да ти остане време да ги обичаш.
....като децата на лейтенант Шмит:rotfl24:хубу поне, че сте вий, като додите да се сберем, иначе виждаш колко сме "организирани"
Последно промяна от Kent на 09.11.07, 14:22, променено общо 1 път.
Re: За съжаление...
за кои места около варна става дума?Баба Яга написа:... си прав, не разбирам защо е тази дискриминация и този вид отношение, но аз му намерих колая ( както казваше баба), избягах по към горските места около Варна и когато видя нови хора не ме интересува от къде са а само това дали са "ХОРА".Другото е някаква безсмислица.
Махни, махни.... един групов не можем да си организираме с вас. Купон.snowprincess написа:хубу поне, че сте вий, като додите да се сберем, иначе виждаш колко сме "организирани"
Всъщност, аз се майтапех, но съм им сърдит де.Баба Яга написа:... си прав, не разбирам защо е тази дискриминация и този вид отношение, но аз му намерих колая ( както казваше баба), избягах по към горските места около Варна и когато видя нови хора не ме интересува от къде са а само това дали са "ХОРА".Другото е някаква безсмислица.
Има една мидена ферма в Дълбоки.... Ммммммм......Quid написа:за кои места около варна става дума?Баба Яга написа:... си прав, не разбирам защо е тази дискриминация и този вид отношение, но аз му намерих колая ( както казваше баба), избягах по към горските места около Варна и когато видя нови хора не ме интересува от къде са а само това дали са "ХОРА".Другото е някаква безсмислица.
тогава следващия пътВсъщност, аз се майтапех, но съм им сърдит де.
две седмици на нудистския
на "Родни балкани"
на макаронена диета
без тинтири-минтири
без бира
и без гащи дори:twisted:
:))
Изнесох се в едно селце и сега си имам и гора и море.
Виж сега, друже. Амиго мио.Кент написа: тогава следващия път
две седмици на нудистския
на "Родни балкани"
на макаронена диета
без тинтири-минтири
без бира
и без гащи дори:twisted:
Съгласен съм с всичко, но не и с макароните.
Егати, все още поне на кремвирши го докарваме.
Или дори на някоя и друга щафета.
Пък и знаеш за въглехидратите...
Re: :))
е, ха, кажи го туй селце, де, като ни писне утре от безводието тук, да се поразходим къмто васБаба Яга написа:Изнесох се в едно селце и сега си имам и гора и море.
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
- Глас в пустиня
Подгорица, ама е малце далечко от морето.Баба Яга написа:Изнесох се в едно селце и сега си имам и гора и море.
- snowprincess
след аспарухово, към галата има гориQuid написа:за кои места около варна става дума?Баба Яга написа:... си прав, не разбирам защо е тази дискриминация и този вид отношение, но аз му намерих колая ( както казваше баба), избягах по към горските места около Варна и когато видя нови хора не ме интересува от къде са а само това дали са "ХОРА".Другото е някаква безсмислица.

тва е в сърбия начиБоЕВ написа:Подгорица, ама е малце далечко от морето.Баба Яга написа:Изнесох се в едно селце и сега си имам и гора и море.
и е град
Ами ние тук станахме като Индия, превърнаха ни в английска колония, Константиново, Аврен, Зорница се напълниха с англичани и ако някой види как се разговаря по улиците има доста да се смее.Жестомимичният език е на особена почит.
Чакай бе, Сърбия не беше ли на запад? Или пък Варна не е на изток?Quid написа:тва е в сърбия начи
и е град
ами ще се образова по-бързо населението значиБаба Яга написа:Ами ние тук станахме като Индия, превърнаха ни в английска колония, Константиново, Аврен, Зорница се напълниха с англичани и ако някой види как се разговаря по улиците има доста да се смее.Жестомимичният език е на особена почит.
абе, в Константиново не гледате ли канал вместо море
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
е голяма работаRemmivs написа:Чакай бе, Сърбия не беше ли на запад? Или пък Варна не е на изток?Quid написа:тва е в сърбия начи
и е град![]()
накъдето и да погледнеш все има подгорица
голяма работа са накъде е
ако вкарате и слонове ще стане якоБаба Яга написа:Ами ние тук станахме като Индия, превърнаха ни в английска колония, Константиново, Аврен, Зорница се напълниха с англичани и ако някой види как се разговаря по улиците има доста да се смее.Жестомимичният език е на особена почит.
как не се е сетил някой сега се чудя
100 - 200 слона слончета и слоници и глей кво стааааа:-)
- Глас в пустиня
Град е щото ние сме още мъненки.Quid написа:тва е в сърбия начиБоЕВ написа:Подгорица, ама е малце далечко от морето.Баба Яга написа:Изнесох се в едно селце и сега си имам и гора и море.
и е град
- Глас в пустиня
Земята е кръгла друже, дали ще тръгнеш на запад, или на изток, рано или късно ще стигнеш където трябва, има малка разлика в километража само.Remmivs написа:Чакай бе, Сърбия не беше ли на запад? Или пък Варна не е на изток?Quid написа:тва е в сърбия начи
и е град![]()
Както казва едно английско семейство наскоро заземило се тук:"Вашето море е много интересно, име невероятен сиво-зелено-кафяв цвят.От водораслите ли е?":lol:Пропуснах обяснението.
ми така еБоЕВ написа:Град е щото ние сме още мъненки.Quid написа:тва е в сърбия начиБоЕВ написа:Подгорица, ама е малце далечко от морето.Баба Яга написа:Изнесох се в едно селце и сега си имам и гора и море.
и е град
направо е са си гениии
мъненки сме и то доста мъненки
- Глас в пустиня
Ше слушкаме, ше папкаме и ше пораснем.Quid написа:ми така еБоЕВ написа:Град е щото ние сме още мъненки.Quid написа:тва е в сърбия начиБоЕВ написа:Подгорица, ама е малце далечко от морето.Баба Яга написа:Изнесох се в едно селце и сега си имам и гора и море.
и е град
направо е са си гениии
мъненки сме и то доста мъненки
може и да са еднакво разстояниеБоЕВ написа:Земята е кръгла друже, дали ще тръгнеш на запад, или на изток, рано или късно ще стигнеш където трябва, има малка разлика в километража само.Remmivs написа:Чакай бе, Сърбия не беше ли на запад? Или пък Варна не е на изток?Quid написа:тва е в сърбия начи
и е град![]()
баси и симетрията
баси и чудото:-)
- Глас в пустиня
Куье тва?:lol:Quid написа:може и да са еднакво разстояниеБоЕВ написа:Земята е кръгла друже, дали ще тръгнеш на запад, или на изток, рано или късно ще стигнеш където трябва, има малка разлика в километража само.Remmivs написа:Чакай бе, Сърбия не беше ли на запад? Или пък Варна не е на изток?Quid написа:тва е в сърбия начи
и е град![]()
баси и симетрията
баси и чудото:-)
- snowprincess
как не сме се сетили още да направим зелени карти за пребиваване на чужденци в страната ниБаба Яга написа:Ами ние тук станахме като Индия, превърнаха ни в английска колония, Константиново, Аврен, Зорница се напълниха с англичани и ако някой види как се разговаря по улиците има доста да се смее.Жестомимичният език е на особена почит.