...........

Все същите
Аватар
Niya

Мнение от Niya »

[unknown] написа:
hizoku написа:
[unknown] написа: Съгласен, съгласен, прав си.
ти пък що така бързо се съгласи? :lol:
Ами защото и аз съм си мислил, че причината е в мен. За този негативизъм и тези настроеня... Харесва ми, че прописа. Истински. :-)
И сега кво, аз пак трябва да кажа: И на мен ми хареса.:grin:

Що ли толкова често ми се налага да повтарям " и на мен, и аз, съгласна на 100 процента".:blum: Всъщност най-често не казвам нищо. ЩОТО ВЕЧЕ ВСИЧКО СТЕ КАЗАЛИ.:lol:
Дядо Капинчо

Re: Разхвърляно

Мнение от Дядо Капинчо »

...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 18.12.08, 23:06, променено общо 1 път.
Аватар
Глас в пустиня

Мнение от Глас в пустиня »

Мнемозина написа:
БоЕВ написа:
За едни диваци, за други боговеееее...
А богините?
Богини...връзвам с монокини, не че боготворените диваци не си вземат манакенки/моделки за жени...ама нали нямаше да говоря на такива двусмислени теми.:cool:
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

БоЕВ написа:
не че боготворените диваци не си вземат манакенки/моделки за жени...ама нали нямаше да говоря на такива двусмислени теми.:cool:
Тва е щото не искат жената да е по- умна от тях, затва. :lol:
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Изображение
Аватар
Глас в пустиня

Мнение от Глас в пустиня »

[unknown] написа:
БоЕВ написа:
не че боготворените диваци не си вземат манакенки/моделки за жени...ама нали нямаше да говоря на такива двусмислени теми.:cool:
Тва е щото не искат жената да е по- умна от тях, затва. :lol:
Напротив - избират ги, както се избира часовник да речем. Като нещо дето да се покаже пред хора без да се срамуват - костюм, вратовръзка...някакъв накит. И колкото е по-богат дивака, толкова изборът му е по изобилен...ама на това психолозите му викат, че не е свързано с най-древната професия, а с някакъв майчински инстинкт, с грижа за подсигуряване на поколението нещо...:cool:
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

БоЕВ написа:
Напротив - избират ги, както се избира часовник да речем. Като нещо дето да се покаже пред хора без да се срамуват - костюм, вратовръзка...някакъв накит. И колкото е по-богат дивака, толкова изборът му е по изобилен...
Да бе, знам. Нали и аз точно това казвам- не ги интересува същността, а опаковката само. Луксозно опакована стока за пред хората. А какво е вътре- няма значение. :lol:

Изображение
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

БоЕВ написа:...ама на това психолозите му викат, че не е свързано с най-древната професия, а с някакъв майчински инстинкт, с грижа за подсигуряване на поколението нещо...:cool:
да, това и аз го чух наскоро и бях възмутена, то бива глупости да се ръсят наляво и надясно, улива се народа обаче
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

latrevw написа:
БоЕВ написа:...ама на това психолозите му викат, че не е свързано с най-древната професия, а с някакъв майчински инстинкт, с грижа за подсигуряване на поколението нещо...:cool:
да, това и аз го чух наскоро и бях възмутена, то бива глупости да се ръсят наляво и надясно, улива се народа обаче
Стига, бе! Ама тва сериозно ли? Аз мислих, че Боев се майтапи нещо. :lol:

Изображение
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

Niya написа:
hizoku написа:
[unknown] написа: Съгласен, съгласен, прав си.
ти пък що така бързо се съгласи? :lol:
:rotfl24::rotfl24: Сигурно, защото ти е много .... чаровен :?: аватарът.:lol:
Ха-ха-ха... :lol: Не се бях замислил за това, може и да ми е въздействало подсъзнателно, кой знае. :lol: Макар че аз не си падам по руси. :blum: :lol:

Изображение
Публикувай отговор