съвсем отчаяна - хелп
съвсем отчаяна - хелп
търся младо и усмихнато девойче, мах 25 г.
с малко английски, чевръсто и да помни задачката мин 5 минути
давам 450 bgn чисто. осемчасов работен ден. вода и кафе - на корем, безплатно:winkw:
колеги - супер симпатяги. шеф - не. за да има баланс.
моля, ако имате позната с такива характеристики - дайте я насам!
давам 450 bgn чисто. осемчасов работен ден. вода и кафе - на корем, безплатно:winkw:
just perfect
Re: съвсем отчаяна - хелп
пусни обяви по интернет и вестници. Не си разваляй отношенията с някой клубар/клубарка за едното по-мързеливо назначение...bead_ написа:търся младо и усмихнато девойче, мах 25 г.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
До там ли я ...bead_ написа:търся младо и усмихнато девойче, мах 25 г.
що мислиш, че вече един месец не го правя това?!?!? ни-що!ELBI написа:
пусни обяви по интернет и вестници. Не си разваляй отношенията с някой клубар/клубарка за едното по-мързеливо назначение...
just perfect
bead_ написа:търся младо и усмихнато девойче, мах 25 г.
ако вдигнеш заплатата, възръстовото ограничение и ..май само това ... ей сега идвам
в коя част според теб не са ок условията?!Remmivs написа:смени условията
а да си намирала с немски междувременно?
п.п. не, но имам купища семестриално завършили философия, още по-големи купища дами, прехвърлили 40-те, и най-големи купища студентки от провинцията, които искат нещо да бачкат, ама ако може в дните, когато не са на лекции, не са на маникюр и/или не са с махмурлийки...
just perfect
bead_ написа:в коя част според теб не са ок условията?!Remmivs написа:смени условията
а да си намирала с немски междувременно?
п.п. не, но имам купища семестриално завършили философия, още по-големи купища дами, прехвърлили 40-те, и най-големи купища студентки от провинцията, които искат нещо да бачкат, ама ако може в дните, когато не са на лекции, не са на маникюр и/или не са с махмурлийки...
махни "девойче"
сигурно там е проблемът
Кинтите са малко, но пък всъщност на теб ти и трябва малко де. Но все пак са малко.bead_ написа:в коя част според теб не са ок условията?!
Жалко.
което си е странно. щото човек с много дипломи, квалификации, акъл, опит и т.н. и т.н. взима едно чисто 450 ...bead_ написа:що мислиш, че вече един месец не го правя това?!?!? ни-що!ELBI написа:
пусни обяви по интернет и вестници. Не си разваляй отношенията с някой клубар/клубарка за едното по-мързеливо назначение...
както и да е - съветът на бащата на един приятел е - от приятел по препоръка: Не взимай човек на работа, не се запознавай с жена/мъж (сватосване) и не отивай да живееш под наем.
Такива ми ти работи.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
я обясни защо точно не щеш някоя 40 годишна? (надхвърлила ги)bead_ написа:...п.п. не, но имам купища семестриално завършили философия, още по-големи купища дами, прехвърлили 40-те, и най-големи купища студентки от провинцията, които искат нещо да бачкат, ама ако може в дните, когато не са на лекции, не са на маникюр и/или не са с махмурлийки...
намали заплатата и ще си намериш човек
и ако бачка добре му дай тази заплата
пари сега за консултанска дейност няма ти взема.

заплатата се намалява ,намали и годините до 22-23 и човека ще се появи:-)
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
21 годишна за 367 лева заплатаQuid написа:намали заплатата и ще си намериш човек
Тя, Перличка, още миналата седмица каза: трябва ми студентка (тоест човек без някакви специални умения), да вдига телефона, да лепи марки на мейловетеRemmivs написа: Кинтите са малко, но пък всъщност на теб ти и трябва малко де. Но все пак са малко.
Жалко.
защо не.ELBI написа:21 годишна за 367 лева заплатаQuid написа:намали заплатата и ще си намериш човек
може даже и 365 лв:-)
Затова и не намира. Търси нещо дето го няма. А дори и да го намери ще отлети твърде бързо. Аз казвам да заложи на по-високо ниво. Това е то.4avdar4e написа:Тя, Перличка, още миналата седмица каза: трябва ми студентка (тоест човек без някакви специални умения), да вдига телефона, да лепи марки на мейловетеи да се усмихва. Е не са чак толкова малко кинтите за някой съвсем начинаещ, от когото не се иска кой-знае-какво (при това парите са чисти!)
Какво значи чисти - прани ли са?
изпитах огромна жажда за бърза консумация... само се чудя дали като десерт или в началото със сиренцето...bead_ написа:generation gap. останалата част от екипа е под 28 години. с изключение на мен, което ме прави да се чувствам като отлежало токайско между младо божолеELBI написа:
я обясни защо точно не щеш някоя 40 годишна? (надхвърлила ги)
сложи готини изрази като "възможности за растеж и увеличаване на заплатата","млад,динамичен и проспериращ колектив" ... изобщо - запълни празните пространства на мах...bead_ написа:ще опитам по твоята схема. пари няма да ти дам за консултацията, но ще ти взема, ако не ми свърши работа адвайса:blum:Quid написа:
защо не.
може даже и 365 лв:-)
А защо трябвада е мацка?bead_ написа:колко е добре? мога да дам до... примерно... 550 чисто.Remmivs написа:
Кинтите са малко, но пък всъщност на теб ти и трябва малко де. Но все пак са малко.
Жалко.
ще стигне ли? така или иначе не се е появила мацката, която да харесам. т.е. не стои въпросът с парите
ЗА нещата, които формулират трудовата характеристика, макар и да е в разрез с твойте старомодни понятия, един кандидат студентин, седма поредна година, шти лепне. И марките на мейлове със сигурност по-усърдно ще плюнчи!
ELBI написа:
изпитах огромна жажда за бърза консумация... само се чудя дали като десерт или в началото със сиренцето...
еее, божолето си е за сиренце... токайското квот е лепкаво - за десерт. обаче човек като почне с божоле няма да му е до токайско, дори и до десерт... самозаписвам се в графата "отписани"
наздраве.
п.п. божолето всъщност хич не ми харесва... много слабо вино с много яка реклама...
just perfect
мда. явно разбираш и от вина...bead_ написа:ELBI написа:
изпитах огромна жажда за бърза консумация... само се чудя дали като десерт или в началото със сиренцето...
еее, божолето си е за сиренце... токайското квот е лепкаво - за десерт. обаче човек като почне с божоле няма да му е до токайско, дори и до десерт... самозаписвам се в графата "отписани"
наздраве.
п.п. божолето всъщност хич не ми харесва... много слабо вино с много яка реклама...
в пакетната услуга е добра идея да влезнеш и ти.ELBI написа:айде сега - и пакетните услуги ли ще си ги меримQuid написа:имам и пакетна услуга
психолог, астролог......
активно участват при подбор на кадри за фирми
нема лабаво:blum:
при тест драйва на кандидатките въпроси от рода на
карате ли ски
какво червено вини предпочитате и др са задължителни и важно да има експерти на ниво:-)
е после кажи че не мисля позитивно
Ти вече си го казал, май.ELBI написа:
което си е странно. щото човек с много дипломи, квалификации, акъл, опит и т.н. и т.н. взима едно чисто 450 ...
Напоследък само ми идва да ходя и да се подписвам под мненията ти навсякъде.
Пробвала ли си с обява в университета, примерно, там има едни такива табла с обяви за работа? Обаче трябва да е задочник или последен курс.. Ние едно време така взехме последен курс студентка - обадих се на мой бивш колега, който е преподавател там, и той си пита студентите.. (кво стана после обаче не питай
)
Идеи неккви се пъна да давам
Идеи неккви се пъна да давам
Е, не говоря за цените на имотите, например. Сметки, храна, такива цени.Remmivs написа:Не знам за кои цени говориш точно, Вяра. Но, де факто, това не са много пари.vyara написа:Вие в София май наистина живеете с други стандарти. И все пак цените ви са същите. Аз и толкова не взимам. И далеч не варя кафе.
Както и да е.
цените тук са утвърдени вече, та...vyara написа:Ти вече си го казал, май.ELBI написа:
което си е странно. щото човек с много дипломи, квалификации, акъл, опит и т.н. и т.н. взима едно чисто 450 ...
Напоследък само ми идва да ходя и да се подписвам под мненията ти навсякъде.