Петнайсе....
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
Петнайсе....
Ама как отлетяха...днес моичкият става на 15. И ми вика "Леле, кога и аз одъртях", и щото депресиран, не ще да празнува в голяма компания, не ще торти и свещи....аз пък напук му взех. А, и не ще подарък, а пари. Е, викам, кво ще ги правиш тез пари? А той - ми кво, ще ги изпия с приятели като стана пълнолетен. Лъжец! 
Ако се разболееш и до два месеца не умреш, значи ще живееш.
Re: Петнайсе....
жив и здрав и доволен и голям....Пенчо Заека написа:Ама как отлетяха...днес моичкият става на 15. И ми вика "Леле, кога и аз одъртях", и щото депресиран, не ще да празнува в голяма компания, не ще торти и свещи....аз пък напук му взех. А, и не ще подарък, а пари. Е, викам, кво ще ги правиш тез пари? А той - ми кво, ще ги изпия с приятели като стана пълнолетен. Лъжец!
а мама усмихната и горда
(спокойна няма как да си..сорри)
Честито да ви е и на двамцата.Пенчо Заека написа:Ама как отлетяха...днес моичкият става на 15. И ми вика "Леле, кога и аз одъртях", и щото депресиран, не ще да празнува в голяма компания, не ще торти и свещи....аз пък напук му взех. А, и не ще подарък, а пари. Е, викам, кво ще ги правиш тез пари? А той - ми кво, ще ги изпия с приятели като стана пълнолетен. Лъжец!
Ако съдиш хората, няма да ти остане време да ги обичаш.
...като стана пълнолетен... - сладурПенчо Заека написа:Ама как отлетяха...днес моичкият става на 15. И ми вика "Леле, кога и аз одъртях", и щото депресиран, не ще да празнува в голяма компания, не ще торти и свещи....аз пък напук му взех. А, и не ще подарък, а пари. Е, викам, кво ще ги правиш тез пари? А той - ми кво, ще ги изпия с приятели като стана пълнолетен. Лъжец!
Да е жив и здрав!
Пенчо Заека написа:Ама как отлетяха...днес моичкият става на 15. И ми вика "Леле, кога и аз одъртях", и щото депресиран, не ще да празнува в голяма компания, не ще торти и свещи....аз пък напук му взех. А, и не ще подарък, а пари. Е, викам, кво ще ги правиш тез пари? А той - ми кво, ще ги изпия с приятели като стана пълнолетен. Лъжец!
Жесток! Пенчо, да ти е жив и здрав!
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
- Dark Angel
- Piqndurnik
- Green Light
-
Дядо Капинчо
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
По своему го тресе. Здраво. Ше му мине. Няма да ти спрат тока. Мерси за пожеланиятаGreen Light написа:Честито, да сте живи и здрави и той и ти. И всички, де!
15. Tресе ли го хормона? Мене много ме е страх от тоя момент при Терминаторите, като се знам какъв бях. Ще ми спрат тока некой ден
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
Нема снаха. Малък бил. Викам - нали остаря, бре? А той - аааа, за тва съм млад. И всяка свободна секунда - пред копма, на wow. Така е то.Капинчо написа: Викни снахата да помага в утешаването
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
- snowprincess
жив и здрав да ви е и да продължавате да се гордеете с него!
голямата ми ги приказва още от тази година (на 11г.) същите неща и не искаше много деца на рд
голямата ми ги приказва още от тази година (на 11г.) същите неща и не искаше много деца на рд

Да ти е жив и здрав, Пенчо!

- frisky lioness
- Обратна връзка:
СладурПенчо Заека написа: А той - ми кво, ще ги изпия с приятели като стана пълнолетен. Лъжец!
Пенчо, живо и здраво да ти е детенцето!
Внуци да дочакаш и правнуци...
Да те радва и да те слуша (доколкото това е възможно:winkw:)
Много щастие и късмет му желая!

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- Stranniche
- Обратна връзка:
Да е жив и здрав сина! Ще израстне свестен момък, след като има такива настроения, не се безпокой!
Само му бъди приятел и го обичай както само ти си можеш - това му е достатъчно
Много целувки на мамката, да те радва и да те кара да се гордееш с него
Само му бъди приятел и го обичай както само ти си можеш - това му е достатъчно
Много целувки на мамката, да те радва и да те кара да се гордееш с него
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
- Глас в пустиня
- Nejimaki-dori
- Пенчо Заека
- Обратна връзка: