Remmivs написа:
Мога да говоря само и единствено за себе си, но няма деление за мен на вас и нас. Нито в нищо. Нито в радостта за/към който и да е, нито в радостта от споделянето на всеки от нас, нито в чувството на принадлежност към едно живо и жизнерадостно малко, но и някак голямо семейство тук. Ние (всички), според мен, сме като едно малко селце в дебрите на нета. Знаем се, имаме ме си селските идиоти (ще се пиша тука да не подскочи някой), имаме си дрязгите, имаме си пиенето в хоремага, имаме си клюките на чаршията, кой какво видял в града и т.н., имаме си селските хубавици и хубавци, имаме си и реването за туй и онуй, за каручката и магаренцето, за делвите с мед, за безплатното сиренце в мишия капан, имаме си всичко. Не разбирам, наистина, защо това, че не е предимно място за споделяне на болежки и разочарования да прави форума изкуствено идеален. Много по изкуствено идеални ми се струват офисните отношения например. Бе сигурно аз не съм в час, то пък кога ли съм и бил, но за мен тук е като един ученически клас. И лично на мен това ми харесва. И лично аз смятам, че има чар и някаква особена привлекателност, нещо което докосва всеки от нас тук. Пък нека и да изглежда изкуствено, мамка му. Пука ми. За мен тук е истинско и живо място. Наше.
Всъщност линии на деление има.
Обаче във всяка тема са различни и клубът прилича на калейдоскоп така - все по нов начин се подрежда.
Ето виж сега:
пушачи-непушачи
върли патриоти-невърли патриоти-върли непатриоти
спортуващи и мързелуващи
циници и епикурейци
снимащи и гледащи
пиещи и непиещи (ей това последното никой не си го признава)
любители на Слави и нелюбители на Слави. Или любители на неСлави.
и още мноооого, вече съм ги забравила.

Пък по зодии ако започнем, пак до никъде няма да стигнем.