По-важното е те да ме разбират менеesti написа:Нищо не разбираш от мъже.vyara написа: Нали бе! На мен ми е любимец Джони Деп.
Филмова музика
Затрудняваш ме. Ако ще е за актьори, аз филми толкова рядко гледам, че абсурд да се сетя за име.suaganyogo написа:абе то и от излучването на ядрен реактор ще ти омекнат не само коленетеesti написа: Абе няма значение, дали е Квазимодо - излъчването гледам аз. Ако ми омекнат коленете - харесвам го.
та, кой викаш?
А ако е за реални хора и да ти кажа - ти няма да се сетиш.
Така че...
Абе я си пусни снимката да те видя?:blum::lol:
напредвам с френскияvyara написа:...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Re: Я
Аз още го свалям:(4avdar4e написа:Вече го глеееедаааамfrisky lioness написа:И аз4avdar4e написа:Ей сега го дърпам, щото не съм го гледала! Благодарско!!Да не видя нещо:lol::lol::blum::winkw:
![]()
И кво?

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Страхотен!!frisky lioness написа: И кво?
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Е, тук вече тоталише се раминАхме:blink::shocked::mad:esti написа: Музиката е хубава, но Деп има рядко неприятна физиономия.
Пу, ама и аз, къде рано рано точно това пуснах.
Сега трябва да си търся, някой готин пич да видя, че да ми се оправи погледа.
Как неприятна, ма?! Ти снощи кво си сънувала? или яла? Б@си, да не си си ударила главата някъде или ти е влезнал пясък в очите:blink::shocked:
Деп ако има някаква физиономия освен хубава, щот тва за един мъж ми звучи малко странно, то това е ИНТЕРЕСНА:-)
Айде, прощавам ти, щот много тъ обичам и щот еоще много рано

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Аз пък тоя ни го кльопамvyara написа:Сега като гледах клипа с "Английския пациент", се сетих, че и Ралф Файнс много харесвам. Не случайно все любовник го играе.suaganyogo написа:я кажи кой харесваш да му таковаме родата на бързоesti написа: Нищо не разбираш от мъже.

Ми не ми харесва ма.frisky lioness написа:
Е, тук вече тоталише се раминАхме:blink::shocked::mad:
Как неприятна, ма?! Ти снощи кво си сънувала? или яла? Б@си, да не си си ударила главата някъде или ти е влезнал пясък в очите:blink::shocked:
Деп ако има някаква физиономия освен хубава, щот тва за един мъж ми звучи малко странно, то това е ИНТЕРЕСНА:-)Страхотни очи (не знам защо толкова много ме впечатляват хорските очи
) И като актьор го харесвам. Има си и той своята харизма:-)
Айде, прощавам ти, щот много тъ обичам и щот еоще много рано:winkw:
Има някакво депресарско излъчване.
Макар, че веднъж в един филм го харесах как си изигра ролята, ама убий ме не помня заглавието.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Чудесно. Сега трябва да се заредя с търпение. Пуснах го късно снощи да го свалям в офиса и естествено когато тръгвах имаше бастър копче. Сега поднових работата по филма, но.........в момента сме на мижавите 22%:?4avdar4e написа:Страхотен!!frisky lioness написа: И кво?
Да знаеш да чакаш, да можеш да чакаш:-)

- frisky lioness
- Обратна връзка:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Абсилютноbibilyana написа:аз пък много харесвам Джони - невероятен е....
честичко наистина ролите му са малко тежки и психо, но ги играе брилянтно и това го прави още по-чаровен
Друг един титан в киното, който често играе откачалки е Джак Никълсън-велик, велик

- frisky lioness
- Обратна връзка:
Да не би да е Взвод или Защо тъгува Гилбърт Грейп, или Едуард ножиците -този е емблематичен за Джони. В Новия Дох Дуан също беше много добърesti написа:Сигурно не е той, защото го гледах отдавна, пък и нямаше май пирати.
или може би Дони Браско....?

Нищо не ми говорят тези филми.frisky lioness написа:Да не би да е Взвод или Защо тъгува Гилбърт Грейп, или Едуард ножиците -този е емблематичен за Джони. В Новия Дох Дуан също беше много добърesti написа:Сигурно не е той, защото го гледах отдавна, пък и нямаше май пирати.![]()
Бени и Джун - пак шантав и романтичен. Как си печаха филийки с ютията...frisky lioness написа:Да не би да е Взвод или Защо тъгува Гилбърт Грейп, или Едуард ножиците -този е емблематичен за Джони. В Новия Дох Дуан също беше много добърesti написа:Сигурно не е той, защото го гледах отдавна, пък и нямаше май пирати.![]()
гласувам с две ръце!vyara написа:Бени и Джун - пак шантав и романтичен. Как си печаха филийки с ютията...frisky lioness написа:Да не би да е Взвод или Защо тъгува Гилбърт Грейп, или Едуард ножиците -този е емблематичен за Джони. В Новия Дох Дуан също беше много добърesti написа:Сигурно не е той, защото го гледах отдавна, пък и нямаше май пирати.![]()
или може би Дони Браско....?Абе навсякъде го харесвам. Невероятен е.
в Шоколад беше убийствен...
толкова любов...аууууу