Ама защо е сега тази нацупена муцунка?ЗвеневиО написа:нЪЭма тука ужас - сичко е на тема: "това е животот!"esti написа:Ужас.
Маскарад
Re: Маскарад
esti написа:Ама защо е сега тази нацупена муцунка?
отисилэгам
Ади лека нощ и да завиеш Чавето ако вече е отмъркала.ЗвеневиО написа:esti написа:Ама защо е сега тази нацупена муцунка?
отисилэгам
Предпочитам да я развия...esti написа:Ади лека нощ и да завиеш Чавето ако вече е отмъркала.ЗвеневиО написа:esti написа:Ама защо е сега тази нацупена муцунка?
отисилэгам
Ощесъдзверитука...
Значи бакпулвера действа.ЗвеневиО написа: Предпочитам да я развия...
Ощесъдзверитука...
Айде лека!:-)
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Т'ва сега какво беше?!:blink::shocked:esti написа:Търся си от много време, но не мога да намеря нищо свясно.
А?:mad:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Абе виртуозни кулинари сте с Чавето - признала съм ви!:lol:Звеневия написа:Мда! За последно пробвах преди година и 6 месеца:esti написа:Значи бакпулвера действа.
Ето какъв кекс стана
![]()
Ми няма свестни!frisky lioness написа:Т'ва сега какво беше?!:blink::shocked:esti написа:Търся си от много време, но не мога да намеря нищо свясно.
Повечето са скучни, наблъскани с модератори и всякакви измеслени правила.
Или пък с тийнове, а на мен вече ми приключи мутацията на гласа.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Все се чудя колко още лета ще трябва да миткарстваш за да ти дойде акъла, разбирай, за да разбереш, че НЯМА да намериш. Това е.esti написа:Ми няма свестни!frisky lioness написа:Т'ва сега какво беше?!:blink::shocked:esti написа:Търся си от много време, но не мога да намеря нищо свясно.
Повечето са скучни, наблъскани с модератори и всякакви измеслени правила.
Или пък с тийнове, а на мен вече ми приключи мутацията на гласа.

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аз не миткарствам много ма душко.frisky lioness написа:
Все се чудя колко още лета ще трябва да миткарстваш за да ти дойде акъла, разбирай, за да разбереш, че НЯМА да намериш. Това е.
Само понякога и с изследователска цел.
А тук понякога ми идва прекалено затворено.
в интерес на истината и аз не съм намирал често други яки клубчетаesti написа:Аз не миткарствам много ма душко.frisky lioness написа:
Все се чудя колко още лета ще трябва да миткарстваш за да ти дойде акъла, разбирай, за да разбереш, че НЯМА да намериш. Това е.
Само понякога и с изследователска цел.
А тук понякога ми идва прекалено затворено.
рускинската
Постапокалипсис
хората се готвят ей
кво знаеме ний:rotfl24:
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Аууу, преди години бях попадала на някаква страница (руска), където надълго и нашироко се обясняваха всички тези фатки и предстоящи събития. Мисля, че стигнах дотам от някакви материали и препратки за НибируКент написа:
хората се готвят ей
Абе, тази планета не трябваше ли вече да се вижда на небосклона с невъоръжено око:roll:?

тоя сайт не е философски трактатfrisky lioness написа:Аууу, преди години бях попадала на някаква страница (руска), където надълго и нашироко се обясняваха всички тези фатки и предстоящи събития. Мисля, че стигнах дотам от някакви материали и препратки за НибируКент написа:
хората се готвят ей
Абе, тази планета не трябваше ли вече да се вижда на небосклона с невъоръжено око:roll:?
а нещо като наръчник
само
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Андък, де:-)Кент написа:тоя сайт не е философски трактатfrisky lioness написа:Аууу, преди години бях попадала на някаква страница (руска), където надълго и нашироко се обясняваха всички тези фатки и предстоящи събития. Мисля, че стигнах дотам от някакви материали и препратки за НибируКент написа:
хората се готвят ей
а нещо като наръчник
само

Тази идея мен ме кефи. Прегръщам я отсякъде. Само кажете денят и часът хМнемозина написа: Да вземем да се съберем някой път тук и всички, ама всички да си променим ници, аватари, подписи... всичко. Едновременно. (Ама и рождените дни в профила ще трябва.)
И да пишем известно време така - да видим кой кого как ще разпознае и като си мислим, че сме неразпознаваеми, какви ще ги вършим.
Всички ще си лъснат със старите доспехи.
Освен ако няма някой тук, дет тренира актьорско майсторство (ама кат не мож разбра добре ли прави фасоните и чупките...) или е внедрен агент на ... ама пък за какво им е на агентите зочо?
Най-забавното е, когато видиш форумник за първи път. Щото от писаниците все (много малко или повечко) си изграждаш някаква бегла представа... и на живо най-често е така различно.
Такива ми ти работи.
Освен ако няма някой тук, дет тренира актьорско майсторство (ама кат не мож разбра добре ли прави фасоните и чупките...) или е внедрен агент на ... ама пък за какво им е на агентите зочо?
Най-забавното е, когато видиш форумник за първи път. Щото от писаниците все (много малко или повечко) си изграждаш някаква бегла представа... и на живо най-често е така различно.
Такива ми ти работи.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
ни мое така. Все едно някой да се връща с вида на мъж ти и ти да не знаеш кой е точно ....vyara написа:Ооооо, не! Сетих се гениална идея с минимум усилия и максимум ужасна обърквация!
Начи всеки си сменя паролата да му стане като ника. И всеки да си влиза с който ник му кефне и да дращи на другите без да знае кой кой е.
А?:blink:
тръгваме май по някакви съвсем разгулни и неморални пътеки... ще изпуснем морала на форума...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- snowprincess
харесва ми идеята, но да е ограничена в някакво време (например един-два дни)Мнемозина написа: Да вземем да се съберем някой път тук и всички, ама всички да си променим ници, аватари, подписи... всичко. Едновременно. (Ама и рождените дни в профила ще трябва.)
И да пишем известно време така - да видим кой кого как ще разпознае и като си мислим, че сме неразпознаваеми, какви ще ги вършим.
само заради играта да се измислят 30-40 ника с една и съща парола за всички, първите ще имат най-голям избор

- frisky lioness
- Обратна връзка:
- snowprincess
- snowprincess
- snowprincess
тц, целта е забавление, не отмъщениеvyara написа:Сега се сетих още нещо. Вземаме идеята на тиери анри и създаваме един ник - човека с маска или по-скоро без маска. Ако на някой му се иска да каже нещо на даден човек, но поради автоцензура не смее, ползва този ник.Quid написа:аз не схващам идеята нещо:-)
А?

Мда.ELBI написа:Всички ще си лъснат със старите доспехи.
Всъщност това си и мислех още като пусках темата, пък тя виж накъде заби...
Panta rhei...
аз щот директно отговорих и не видях по между какво беше - та - секс, пиене и кинти ли се обсъждаха?Мнемозина написа:Мда.ELBI написа:Всички ще си лъснат със старите доспехи.
Ъъъ, кинти май нямаше.ELBI написа:аз щот директно отговорих и не видях по между какво беше - та - секс, пиене и кинти ли се обсъждаха?Мнемозина написа:Мда.ELBI написа:Всички ще си лъснат със старите доспехи.
И за пиене не се сещам... поне докато я следях.
Panta rhei...
ми ти къде искаш да забие тематаМнемозина написа:Мда.ELBI написа:Всички ще си лъснат със старите доспехи.
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
Сега като ме попита, та доста се зачудих наистина къде съм искала да забие. Но действително очаквах повече досада и реплики от рода на "веднага ще ви разпозная вичките."Quid написа:ми ти къде искаш да забие тематаМнемозина написа: Мда.
:blum:
Обаче то пък това е хубавото, че не можеш да знаеш какво да очакваш тук.
Голям смях!
Последно промяна от Мнемозина на 15.01.08, 16:29, променено общо 1 път.
Panta rhei...
Мда..нормално е хора, които познаваш от години да са малко или повече предсказуеми.Мнемозина написа:
Сега като ме попита, та доста се зачудих наистина къде съм искал да забие. Но действително очаквах повече досада и реплики от рода на "веднага ще ви разпозная вичките."
Обаче то пък това е хубавото, че не можеш да знаеш какво да очакваш тук.
Голям смях!
А тук май не се получава т.е. освен долни пияници и извратеняци, явно сме и долни лицемери и театрали.
Не може да ни фане образите човек.