Ако такива прогнози (като втората) носеха по-голям коефицент и аз щях това да предположа. Наистина се колебаех.zmeu написа:Швейцария- Турция - X
Чехия - Португалия - 1
трябва да се търси изненада
крайно време е
Европейско първенство
Re: 11.06
Да не се напишка? Бягай да си провериш простата и после кажи как е масажа с х/2 откъм години...Green Light написа:Боже! Боже!
най-много печелиш от 1х2 щото е сигурноvyara написа:Тогава печелиш ли точка?
И ако печелиш, другите що са такива будали, че не правят по две предположения?
Или половин точка печелиш?
Благодаря за търпението.
- Green Light
Прраилно. Половин точка ще е отсега нататък. Така си е справедливоvyara написа: Тогава печелиш ли точка?
Благодаря за търпението.
Remmivs написа:Да не се напишка? Бягай да си провериш простата и после кажи как е масажа с х/2 откъм години...Green Light написа:Боже! Боже!
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
latrevw написа::rotfl24::rotfl24: стига бе две думи не мога да кажа от хилеж, а сега и си оплюх клавиатурата с чай заради тебе
Виж сега, мен ако питаш Грийна с тези точки само ни баламосва - кинти няма да даде!vyara написа: Тогава печелиш ли точка?
Благодаря за търпението.
Затова може и прогноза 1х2 да дадеш.
- Green Light
Тцъ! Не носят, носят това че пишеш точка, пък другите цъкат.esti написа:Ако такива прогнози (като втората) носеха по-голям коефицент и аз щях това да предположа. Наистина се колебаех.zmeu написа:Швейцария- Турция - X
Чехия - Португалия - 1
трябва да се търси изненада
крайно време е
Не съм се напишкал, но определено вече започвам да пикая
аз благодаря на Грийна, че ме подсети да се изпишкам и аз... щото тук се оляхте, направоRemmivs написа:Да не се напишка? Бягай да си провериш простата и после кажи как е масажа с х/2 откъм години...Green Light написа:Боже! Боже!
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Глей сега, аз се опитвам да понауча нещо, че да си говорим, а виеRemmivs написа:най-много печелиш от 1х2 щото е сигурноvyara написа:Тогава печелиш ли точка?
Благодаря за търпението.:rotfl24::rotfl24::rotfl24:
Че го няма и мъжа ми, а пък не си представям да седна и да гледам мач сама. Иначе и на него задавам тъпи въпроси. От съпричастност, де, докато му нося бирата.
В еврофутбола дават!Green Light написа:
Тцъ! Не носят, носят това че пишеш точка, пък другите цъкат.
Само ти не даваш, скрънза такава.
Стой тука, никъде няма да ходиш.
Стискай!
Както си стискаш кинтите.
е деvyara написа:Глей сега, аз се опитвам да понауча нещо, че да си говорим, а вие
Че го няма и мъжа ми, а пък не си представям да седна и да гледам мач сама. Иначе и на него задавам тъпи въпроси. От съпричастност, де, докато му нося бирата.Ама той не ми се смее като вас.
не се смеех на теб а на собствената си гениалност
виж и аз не разбирам от еврофутбол
ма си се смея а не ривъ
- Green Light
Богатството не е в парите. Все едно е дали ще спечелиш точка тука или хиляда лева от някъде другаде. Ремиус те учи, учи и така и не разбра! Всичко е едно означава, че абсолютно няма нужда да взимате пари. Може ръкостискане или потупване, усмивка само, то си е все едно имате ламборджинита и ферарита. За кво са ви?esti написа:В еврофутбола дават!Green Light написа:
Тцъ! Не носят, носят това че пишеш точка, пък другите цъкат.
Само ти не даваш, скрънза такава.
Стой тука, никъде няма да ходиш.
Стискай!
Както си стискаш кинтите.
Освен това аз не съм стиснат. Притеснителен съм
Ох...Green Light написа:Богатството не е в парите. Все едно е дали ще спечелиш точка тука или хиляда лева от някъде другаде. Ремиус те учи, учи и така и не разбра! Всичко е едно означава, че абсолютно няма нужда да взимате пари. Може ръкостискане или потупване, усмивка само, то си е все едно имате ламборджинита и ферарита. За кво са ви?
Освен това аз не съм стиснат. Притеснителен съм
Куид все повече започва да ми липсва.
не е определено - бедността е в парите...Green Light написа: Богатството не е в парите. ..
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- Green Light
- Green Light
Четвъртък 12.06
Австрия - Полша
Хърватска - Германия
2
1 - Хърватите за навити гадни копеленца, пък бундестима хич ги няма, еле пък срещу балканци
Хърватска - Германия
2
1 - Хърватите за навити гадни копеленца, пък бундестима хич ги няма, еле пък срещу балканци
- Green Light
- Green Light
Re: Четвъртък 12.06
2Green Light написа:Австрия - Полша
Хърватска - Германия
х
xGreen Light написа:Австрия - Полша
Хърватска - Германия
2
вчера спечелихте всички с голям късмет по втора точка
- Green Light
върти ми се някаква идея примерно да се събереме на теферич примерно в някой ресторант за финала и който спечели (вкл и познава финала) той нищо не плаща, за изяденото и изпитото. Ако са двама или трима ползват съответно 50% или 33% далавера от сметката си. Останалите бецаленesti написа:А ти с тези точки не си ми никак материално интересен.Green Light написа:
Ами оперативно си интересна, аз какво съм виновен.
Точки!
Римува се с пачки, знаеш ли?:lol:
Как се приема от аудиторията?
- Green Light
интрижки. Плюс Държавна сигурност! И ФБР!esti написа:Егати, разполовил си ми точките.Green Light написа:
Ести -3,5 т
Змея - 1 т
Аз - 3 т
Ремиус - 1 т
Бийд - 2 т
Елби - 2 т
Всички останали 0
Това е активно мероприятие!
- Green Light
2Green Light написа:Австрия - Полша
Хърватска - Германия
1Х (може ли и една половинка, ако позная? - ако не може - 1...но зърнах, че швабите също играят навито...)
ако не може така
2
1
Аре и аз да се ФключаGreen Light написа:Австрия - Полша
Хърватска - Германия
х
2
и едно процедурно предложение да забия - да не оставяме всичко на чиста случайност и непредвидени спънки. за финала говоря. да земем да потренираме на полуфиналите? м?
Тц. Не е Филибето.Green Light написа:Ми в бг трябва да е. Няма в Бургас да вземем а я търсим.bead_ написа:къде е кръчмата? в бг ли?Green Light написа: Как се приема от аудиторията?
Нямам идея коя да е. Ще мислим има време.
П.П. Бъзикам се за Бургас, за мене е ОК и да е в прованса, но проблем. Пловдив ли ни е центъра?
Казанлък или Габрово :) Или връх Ботев :)