ся кво да направя?Semiramis написа:Док, ти знаеш ли че цитираш ...особено орязано..? Докато опитам да го оправя и ти ме цитира пак
Другата седмица
уауdoktorka написа:ся кво да направя?Semiramis написа:Док, ти знаеш ли че цитираш ...особено орязано..? Докато опитам да го оправя и ти ме цитира пак
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
-
Дядо Капинчо
Не си права Докторке. Аз не видох никъде лошо възпитание. Уплашило се детето и споделя, кво лошо. Търси помощ. Ми на мен ми трябваше една година след като дойдох у Софето да ми мине страхът, че ще ме сгази трамвая. Хем си имах гидка.doktorka написа: п.с. не е хумор. просто и липват обноски.ма младо...как да му се сърди човек.
ще и помагаме!
doktorka написа:няма да цитирам,ще пиша:" това е отговор на:...."Semiramis написа:уауdoktorka написа:ся кво да направя?Semiramis написа:Док, ти знаеш ли че цитираш ...особено орязано..? Докато опитам да го оправя и ти ме цитира пак
ми на теб ти е простено...Капинчо написа:Не си права Докторке. Аз не видох никъде лошо възпитание. Уплашило се детето и споделя, кво лошо. Търси помощ. Ми на мен ми трябваше една година след като дойдох у Софето да ми мине страхът, че ще ме сгази трамвая. Хем си имах гидка.doktorka написа: п.с. не е хумор. просто и липват обноски.ма младо...как да му се сърди човек.
ще и помагаме!
то е от възрастта...
то тогава имало ли е линии вече ..Remmivs написа:А прескачаше ли линиите да те не фане ток?Капинчо написа:Не си права Докторке. Аз не видох никъде лошо възпитание. Уплашило се детето и споделя, кво лошо. Търси помощ. Ми на мен ми трябваше една година след като дойдох у Софето да ми мине страхът, че ще ме сгази трамвая. Хем си имах гидка.
това дори не знам как го направих!Semiramis написа:doktorka написа:няма да цитирам,ще пиша:" това е отговор на:...."Semiramis написа:уауdoktorka написа:ся кво да направя?Semiramis написа:Док, ти знаеш ли че цитираш ...особено орязано..? Докато опитам да го оправя и ти ме цитира пак
е виж така колко е красиво
май натиснах "quote"...
ama taka stawa golqmo ....
-
Дядо Капинчо
-
Дядо Капинчо
Не е тайничко, признах си още вчера.....май вчера беше - тук дните ми са като един.Gaspode написа:
ПП. Ести, ти нещо май си решила да ни полазиш тайничко, м? Я бързо си признай под формата на график с точни места, дати и часове. Ама ха
Точни места и дати не давам, защото не ги знам. Дори хотела си не знам още.
Дали ако се обадя на Сашо няма да ме приюти...хем няма да сам.
(Рейн, извинявай, не се сдържах - нищо лично)
-
Дядо Капинчо
изкушавам се да оставя някой друг да ти каже за как става пак малкоdoktorka написа:
това дори не знам как го направих!
май натиснах "quote"...
като за доктор мога само така - отвътре навън и внимателно
аз още не пускам куота както трябва и после редактирам по сто пъти.
изтриваш червеното и оставяш само последното написано от преждедраскащияdoktorka написа:[quotе="Semiramis"][quotе="doktorka"][quotе="Semiramis"][quotе="doktorka"][quotе="Semiramis"]Док, ти знаеш ли че цитираш ...особено орязано..? Докато опитам да го оправя и ти ме цитира пак[/quotе]
ся кво да направя?
[/quotе]
уау[/quotе]
няма да цитирам,ще пиша:" това е отговор на:...."
[/quotе]
е виж така колко е красиво
[/quotе]
това дори не знам как го направих!
май натиснах "quote"...
кой от всичките...esti написа:Не е тайничко, признах си още вчера.....май вчера беше - тук дните ми са като един.Gaspode написа:
ПП. Ести, ти нещо май си решила да ни полазиш тайничко, м? Я бързо си признай под формата на график с точни места, дати и часове. Ама ха
Точни места и дати не давам, защото не ги знам. Дори хотела си не знам още.
Дали ако се обадя на Сашо няма да ме приюти...хем няма да сам.
(Рейн, извинявай, не се сдържах - нищо лично)
ай аман от конспирации..
като ще казвате нещо казвайте
-
Дядо Капинчо
-
Дядо Капинчо
Не си, аз ще дойда да ти свиркам с уста, щото с друго не мога. Мога на акордЬОн, ма мама и тати го продадоха. Що ли?esti написа:И кво ся, прецаках ли се?snowprincess написа:може и духовия оркестър да съберат![]()
Последно промяна от Дядо Капинчо на 11.06.08, 16:44, променено общо 1 път.
отвън навътре е по-лесноSemiramis написа:изкушавам се да оставя някой друг да ти каже за как става пак малко
оставяш първия куот
маркираш до последния пост изключително (т.е. до предпоследния /куот включително
и натискаш дилийт
просто е като гъбено семе
не. обаче работя и като преводач понякога. че ми и плащат.Капинчо написа:Ти мислила ли си да станеш говорител на някоя партия. На царската най ще ти приляга.Semiramis написа: изкушавам се да оставя някой друг да ти каже за как става пак малко
образованието ми е подходящо също.. имам данни. недей така.
Последно промяна от Semiramis на 11.06.08, 16:45, променено общо 1 път.
-
Дядо Капинчо
Само че първо слагаш маркера между средните скоби (][) на първия и втория quote и натискаш Enter, щото иначе като маркираш захваща и последната скоба на първия quote и му се обладава майката.Remmivs написа:
отвън навътре е по-лесно
оставяш първия куот
маркираш до последния пост изключително (т.е. до предпоследния /куот включително)
и натискаш дилийт
аа не!Капинчо написа:Само че първо слагаш маркера между средните скоби (][) на първия и втория quote и натискаш Enter, щото иначе като маркираш захваща и последната скоба на първия quote и му се обладава майката.Remmivs написа:
отвън навътре е по-лесно
оставяш първия куот
маркираш до последния пост изключително (т.е. до предпоследния /куот включително)
и натискаш дилийт
няма да цитирам.
тва е
съвсем ме объркахте
-
Дядо Капинчо
бе обладава му се на зълвиния девер сестрината щеркаКапинчо написа:Само че първо слагаш маркера между средните скоби (][) на първия и втория quote и натискаш Enter, щото иначе като маркираш захваща и последната скоба на първия quote и му се обладава майката.
маркираш с пръсти ако не можеш с плъх
шифт и стрелки егатиму
който не е ползвал CLI така е
-
Дядо Капинчо
-
Дядо Капинчо
- snowprincess
-
Дядо Капинчо