Мнемозина написа: Абе вие затова ли си сменяте регистрациите? Да си стоите все така млади и невинни?
3о4о-клуб? Къде са Мадам и Куида да събират кинтите???
- Света вода ненапита
Метаморф написа:Мнемозина написа: Абе вие затова ли си сменяте регистрациите? Да си стоите все така млади и невинни?както винаги убийствено проницателна...
:rotfl24:
Какво правиш сега: изчервяваш се, плезиш се, умираш от смях и раздаваш целувки.
В толкоз много емоции накуп не мога да се ориентирам, Ако и да съм убийствено проницателна.
Panta rhei...
- Света вода ненапита
ами... редно е да те позатрудня малко...Мнемозина написа:Метаморф написа:Мнемозина написа: Абе вие затова ли си сменяте регистрациите? Да си стоите все така млади и невинни?както винаги убийствено проницателна...
В толкоз много емоции накуп не мога да се ориентирам, Ако и да съм убийствено проницателна.
Виж подводницата!
глези сеМетаморф написа:ами... редно е да те позатрудня малко...Мнемозина написа:Метаморф написа:Мнемозина написа: Абе вие затова ли си сменяте регистрациите? Да си стоите все така млади и невинни?както винаги убийствено проницателна...
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Кой се глези?Semiramis написа:глези сеМетаморф написа:ами... редно е да те позатрудня малко...Мнемозина написа: Какво правиш сега: изчервяваш се, плезиш се, умираш от смях и раздаваш целувки.
Panta rhei...
ТОЙ!
той!
не ти
:lol:
той!
не ти
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Уф...Remmivs написа:Е точно интензивността си им е същата.Мнемозина написа:Добре де, невинни в някои отношения. Примерно - интензивност на писане в зочо.
Избери им друга невинност.
Вярно, че точно интензивността е същата, но младостта е друга.
Така да се каже.
Трудно е това с невинностите обаче.
Panta rhei...
Ето:Remmivs написа:Хименно.Мнемозина написа:Уф...
Вярно, че точно интензивността е същата, но младостта е друга.
Така да се каже.
Трудно е това с невинностите обаче.
Нарастването на броя на мненията в зочо като процес на загуба на невинността.
И после ми се смеят, че съм минала незнамколко (добре де, хиляди) мнения.
Така по-ясно ли е?
Последно промяна от Мнемозина на 23.08.08, 21:51, променено общо 1 път.
Panta rhei...
- Света вода ненапита