Баш затогава се очертава една средно голяма поръчка от ок.500стр.4avdar4e написа:Четвъртък и петък съм в отпуска (рекох и се зарекох!!!), тогава може
Напускам!
зла сиholi_day написа:Ха! Прищяло й се е!FancyGirl написа:не знам за успех , но знам какво ще е радост за мен в момента - чавдарчето да забърка палачинките , да вземе да ме покани у тях , а пък аз да дегустирам и да й викам , с шоколад са по вкусни от сладкото , но с мед е наи добре ...
много ме замечтахте с тези палачинки
Ку тъ покани, шъ съ наложи да е с гръб на компа и да работи. Мъ ти добре шъ можеш ли да се ориентираш къде е кухнята и да запретнеш ръкави?
аз и в къщи си имам кухня
тя тъкмо се нави на гости - всички щяхме да сме хепи , ама ти ...
To make a prairie it takes a clover and one bee,—
One clover, and a bee,
And revery.
The revery alone will do
If bees are few.
One clover, and a bee,
And revery.
The revery alone will do
If bees are few.
аз съм в петък - какво да купяholi_day написа:Баш затогава се очертава една средно голяма поръчка от ок.500стр.4avdar4e написа:Четвъртък и петък съм в отпуска (рекох и се зарекох!!!), тогава може
One clover, and a bee,
And revery.
The revery alone will do
If bees are few.
One clover, and a bee,
And revery.
The revery alone will do
If bees are few.
ще простите , ма не мога да се сдържа4avdar4e написа:holi_day написа: Баш затогава се очертава една средно голяма поръчка от ок.500стр.Тцъ. Ваканция....
уаааааааау ! и фиииил гууууд !
тара ра ра рам !
One clover, and a bee,
And revery.
The revery alone will do
If bees are few.
One clover, and a bee,
And revery.
The revery alone will do
If bees are few.
Бе, ти май по-добре Холиту слушай, тя мъ познаваFancyGirl написа: аз съм в петък - какво да купя
Ама иначе...
1. Тоал. хартия
2. Салфетки
3. Кис. мл.
4. Пр. мл.
5. Сирене (само да не Дунавия)
6. Кашкавал (от пита)
7. Течен шоколад (че голямата кофа свърши)
8. 10 яйца
9. 2 литра кола
10. Квото се сетиш
+ интересни подаръци за децата, че да могат сами да се гледат.4avdar4e написа:Бе, ти май по-добре Холиту слушай, тя мъ познава
Ама иначе...
1. Тоал. хартия
2. Салфетки
3. Кис. мл.
4. Пр. мл.
6. Кашкавал (от пита)
8. 10 яйца
9. 2 литра кола
10. Квото се сетиш
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
А брашно има ли у Чавето?holi_day написа:+ интересни подаръци за децата, че да могат сами да се гледат.4avdar4e написа:Бе, ти май по-добре Холиту слушай, тя мъ познава
Ама иначе...
1. Тоал. хартия
2. Салфетки
3. Кис. мл.
4. Пр. мл.
6. Кашкавал (от пита)
8. 10 яйца
9. 2 литра кола
10. Квото се сетиш
Panta rhei...
- Света вода ненапита
4avdar4e написа:А всъщност са най-вкусни със сиренеFancyGirl написа:не знам за успех , но знам какво ще е радост за мен в момента - чавдарчето да забърка палачинките , да вземе да ме покани у тях , а пък аз да дегустирам и да й викам , с шоколад са по вкусни от сладкото , но с мед е наи добре ...
Четвъртък и петък съм в отпуска (рекох и се зарекох!!!), тогава може
Виж подводницата!
ако много ядеш НЕИванушка Глупака написа:4avdar4e написа:А всъщност са най-вкусни със сиренеFancyGirl написа:не знам за успех , но знам какво ще е радост за мен в момента - чавдарчето да забърка палачинките , да вземе да ме покани у тях , а пък аз да дегустирам и да й викам , с шоколад са по вкусни от сладкото , но с мед е наи добре ...
Четвъртък и петък съм в отпуска (рекох и се зарекох!!!), тогава можеъъъ... мое ли аз да дойда на дегустацията?
One clover, and a bee,
And revery.
The revery alone will do
If bees are few.
One clover, and a bee,
And revery.
The revery alone will do
If bees are few.
- Света вода ненапита
споко бре... чавето ша сбагри 7-8 дози палачинки, ще стигнат за всички...FancyGirl написа:ако много ядеш НЕИванушка Глупака написа:4avdar4e написа:А всъщност са най-вкусни със сиренеFancyGirl написа:не знам за успех , но знам какво ще е радост за мен в момента - чавдарчето да забърка палачинките , да вземе да ме покани у тях , а пък аз да дегустирам и да й викам , с шоколад са по вкусни от сладкото , но с мед е наи добре ...
Четвъртък и петък съм в отпуска (рекох и се зарекох!!!), тогава можеъъъ... мое ли аз да дойда на дегустацията?
Виж подводницата!
ако палачинките са налице и на диско можеш да идеш :)4avdar4e написа:Ми заповядай, а аз може ли догато вие дегустирате да ида на кръчмаИванушка Глупака написа:ъъъ... мое ли аз да дойда на дегустацията?
ние ще преспим децата :)
One clover, and a bee,
And revery.
The revery alone will do
If bees are few.
One clover, and a bee,
And revery.
The revery alone will do
If bees are few.
-
Дядо Капинчо
+ Лап топ на коленете с отворен форумъ + фотоапарат със заредена батерия4avdar4e написа:Преди не върви някак, щото отма съм заспала, след кръчма .. същата работа.
По време на кръчмата ще е добре
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
Ф.Песоа
опасно4avdar4e написа:Годинка и четири месеца, 7, 15 без една седмица. Наказумо си еFancyGirl написа:Колко са ти големи децата
да проверя колко наказуемо е :)
ще се четат приказки и ще ги завиваме с ръкавици :)
с точилката от 1 метър разтояние ще подпъхваме одеалото :)
само момчета ?
One clover, and a bee,
And revery.
The revery alone will do
If bees are few.
One clover, and a bee,
And revery.
The revery alone will do
If bees are few.
-
Дядо Капинчо
Ааааа, неее, без лаптоп, щото ако ми "пуснат" Шостакович, почвам да работяholi_day написа:+ Лап топ на коленете с отворен форумъ + фотоапарат със заредена батерия4avdar4e написа:Преди не върви някак, щото отма съм заспала, след кръчма .. същата работа.
По време на кръчмата ще е добре
За фотоопарата съм ясна..
Бе я по-добре да се ограничим само до залата, без ядене и пиене
-
Дядо Капинчо
-
Дядо Капинчо
- Green Light
Нищо не обясняваш. Знам че няма смисъл, но все пак, успеха ти какъв е?Капинчо написа:Добре. Пояснявам още веднъж. (Това е вид уважение нали?)Green Light написа:
Не си ли противоречиш? Каза че да си доволен от постигнатото- това е успех. Доволството, само по себе си, е успех?
Сега с последния постинг описваш завидно положение и постижения кое от кое по- добри и големи. Аз, например, нямам такива.
Не разбирам, кое посочваш за успех?
Способността да си доволен от постигнатото?
Или големите постижения, недостижими за 90% от хората?
П.П. Всъщност разбрах защо се издразни. Не говорех за теб, че ти се примирявш. Честно! В главата ми бе да речем човек който се съзтезава да спечели поръчка, и го класират на второ място. И той си вика бе добре нищо няма да видя от тая поръчка ама поне съм втори. И си се кефи. После ще се кефи че въобще е в екипа, после, де да знам, че трудовия стаж му върви и т.н.
Успехът е нещо различно за всеки. Давам пример. Преди 5 години ни дадоха възможност да си изберем служебната кола, която фирмата да ни наеме. След 3 години щяхме да имаме право да я изкупим на 30% от стойността й. Трябваше да избирме между Фолксваген Пасат и Фолксваген Туарег. Всички избраха Туарег. Аз избрах Пасат. Това прави ли ме лузър? Аз нямам желание да имам огромен, трудно паркируем, високо консумиращ джип. Аз съм доволен на Пасат. Тези, които избраха Туарег по-успели ли са от мен?
Аз не искам да имам хотели, яхти, да почивам в чужбина. Не ме влекат тези неща. Моята летва за успех е друга и когато я постигна, именно нея, аз съм постигнал успеха. Това, както писах на Мнемо е само един момент, един миг и започва гонитбата на следващия успех.
Помня как като кандидатствах в МЕИ-то седях на пейка пред факултета и си мислех, дали ще имам щастието да уча там. Когато влязох първия ден аз бях доволен, бях успял, но целите вече бяха други.
Няма начин да се бориш на търг и да си доволен от което и да е място освен първото. Това, за което аз говоря е, че едни се считат успели ако спечелят търг за 1 милион, а други за 100 милиона. Първите не са по-малко успели от вторите, защото това е тяхната цел.
1) че си влезнал в МЕИ?
2) че и да не беше влезнал, пак щеше да си доволен?
Кое от двете?
П.П. Нямаше ли вишневочервен авенсис?
Ами аз мислих, мислих, и... не знам какво точно бих могла да определя като успех.
Предполагам, че има и някакво собствено предразположение към това дали можеш да се чувстваш така непрекъснато или то ти се случва само от време на време, при конкретно постижение - и останалото е търсене и питане... път.
Успехът е винаги със задна дата.
Предполагам, че има и някакво собствено предразположение към това дали можеш да се чувстваш така непрекъснато или то ти се случва само от време на време, при конкретно постижение - и останалото е търсене и питане... път.
Успехът е винаги със задна дата.
Panta rhei...
-
Дядо Капинчо
- Green Light
Не се заяждам.Капинчо написа:Грийне, ако задавш сериозно тези въпроси, след всички обяснения, значи наистина си тъп. Надявам се, че просто се заяждаш, щото не обичам да си общувам с тъпи хора. Не ми е интересно.Green Light написа: 1) че си влезнал в МЕИ?
2) че и да не беше влезнал, пак щеше да си доволен?
Кое от двете?
П.П. Нямаше ли вишневочервен авенсис?
Доволен бях, че съм влязъл в МЕИ-то, защото постигнах целта си. Ако не бях влязъл щях да се почувствам неуспял и нямаше да се примиря. Щях да опитам отново.
Поради ненапускащ ме досега късмет практически няма, цел която да не съм постигнал. Може би защото целите ми са били малки? Вероятно. Но аз се чувствам успял, защото съм постигнал желаното.
ПП Все още имам служебен вишневочервен авенсис. Напуснах онази фирма преди да се стигне до изкупуване на колите. Скоро разбрах от един колега там, че опцията е отпаднала.
Ами как така, тогава, успеха е да си доволен от постигнатото? Ако постигнатото не е целта? Близко си, има хора дето ще ти кажат, бе нищо, не успя ама ние те обичаме, и теб това те топли, доволен си...
Успех?
Сега ми казваш не, не е! Значи какво сгрешил ли си в този постинг, където казваш:
"Успех е да си доволен от постигнатото. Това не изключва следваща цел."
Примерно: "Не си влезнал в МЕИ, влез в ХТИ, има хора, които те обичат, мама, тати, женичката, кво пък, тва си е моя успех, успял съм, пробвах, не съм зуки, нали?"
Сгреши ли?