Green Light написа: Бе ти, големо затваряне и направИ на тая страница, големо чудо! То направо страница по страница Наследника от Калкута затворИ
и се хиля аз тука....
направо сълзи от смях
а ония ....още ги няма
Green Light написа: Бе ти, големо затваряне и направИ на тая страница, големо чудо! То направо страница по страница Наследника от Калкута затворИ
Верче, сигурно не си разбрала, а и няма откъде, но след като капин се насра, още на другия ден ни полази нов, "4авдар" и чааак доста след това ви споходи Къпин. Та така, сега трябва ли да обвинявам някой от вас за провокацията, още повече че става след явната такава на капин?vyara написа:Правиш се на героиня?!latrevw написа:аз и сега не я знам, бе - метнах я Вяра, че съм аз, пък вие всички ли повярвахте
Страхливецът си остава страхливец, значи.
днес цял ден гледам говориш нормално и аз така ти отговарямvyara написа: Ето сега, например. Аз ти отговорих нормално, а ти веднага злобееш и иронизираш. Защо? Нещо доказваш и на кого?
Ама що пък трябва да я разбираш. Аз като не разбирам от устройство на автомобила да се гръмна ли, кво?!Dark Angel написа:че аз не разбирам поезията
директно, в прав текст, ако трябва с поетичния сборник по главата
БоЕВ написа:Верче, сигурно не си разбрала, а и няма откъде, но след като капин се насра, още на другия ден ни полази нов, "4авдар" и чааак доста след това ви споходи Къпин. Та така, сега трябва ли да обвинявам някой от вас за провокацията, още повече че става след явната такава на капин?vyara написа:Правиш се на героиня?!latrevw написа:аз и сега не я знам, бе - метнах я Вяра, че съм аз, пък вие всички ли повярвахте
Страхливецът си остава страхливец, значи.
И пак не сме затворили регистрацията да става с припъръка и одобрение на админ.
ХАХАХАХАХАХАvyara написа:Късно е либе за китка.Green Light написа:Бе кво ще кажете да направим един клуб та да се разберете там? м? Ма да е мнооо свободен, без банове, модератори такива неща? Свободата, риш.
Да пусна анкетка?:blum:
Тъкмо ти проговорих нормално и ти взе да се водиш по стари реплики и да обобщаваш. Еееех...latrevw написа:днес цял ден гледам говориш нормално и аз така ти отговарямvyara написа: Ето сега, например. Аз ти отговорих нормално, а ти веднага злобееш и иронизираш. Защо? Нещо доказваш и на кого?
Щом не съм те разбрала, бан и толкоз, кво има да говориш иносказателно. Говори ми направо, че да те разбера.Green Light написа:ХАХАХАХАХАХАvyara написа:Късно е либе за китка.Green Light написа:Бе кво ще кажете да направим един клуб та да се разберете там? м? Ма да е мнооо свободен, без банове, модератори такива неща? Свободата, риш.
Ма не ме разбра! Свободен клуб
Ми ако са два! Аре два клуба да напяравиме! Кво ще кажете? Един за четни дати, един- за нечетни. Ма свободни, бе. Толко свободни, че някой като го баннат в четния отива в нечетния и така. Даже може автоматично да се копират постовете от единия в другия, та да не се губи ритъм. Или па направо три клуба. А?
Спри да пишеш в тази тема!vyara написа:Щом не съм те разбрала, бан и толкоз, кво има да говориш иносказателно. Говори ми направо, че да те разбера.Green Light написа:ХАХАХАХАХАХАvyara написа:Късно е либе за китка.Green Light написа:Бе кво ще кажете да направим един клуб та да се разберете там? м? Ма да е мнооо свободен, без банове, модератори такива неща? Свободата, риш.
Ма не ме разбра! Свободен клуб
Ми ако са два! Аре два клуба да напяравиме! Кво ще кажете? Един за четни дати, един- за нечетни. Ма свободни, бе. Толко свободни, че някой като го баннат в четния отива в нечетния и така. Даже може автоматично да се копират постовете от единия в другия, та да не се губи ритъм. Или па направо три клуба. А?
Теб, Ести, спрях да те разбирам - не мога да разбера кога се забавляваш и кога крещиш истерично че гостите(анонимните) те изнасилват с поглед и искаш форумът да бъде немедлено затворен.esti написа:Боев, само да ти напомня да споменеш, че аз заключих една тема на Сет и го докладвах на модераторите.БоЕВ написа:
Та Верче, сега както всички сте с модераторски/админски права имате възможност да видите и "скритите", дори и гостите от къде са. Само аз съм с доставчик от Свищов, при това положение крия ли се? Не е ли равносилно на регистрация?:winkw:
Знаеш, че не се бъзикам - чел си го, имаш цитат за доказателство.
Толкова ли не ти просветва, как сам се правиш смешен?
Наистина ли не виждаш как се забавляваме и се будалкаме един с друг с това масово админство и ни е кеф?
От толкова време не се бях смяла и забалявала така, а ти идваш тук и развяваш знамето на борец за правда и справедливост, като ни обвиняваш в предаване на принципи.
Ние поне имаме, какво да предадем, докато други хора и да искат няма какво! Нямат ни принципи, ни срам, ни достойнство.
Затова вземи си "разобличаващите" доказателсва за нашата безпринципност и си ги сложи.....в архива.
А що се отнася до оня бан, кажи ти какво би направил ако някой се регне с твоя ник и си сложи твоя аватар, а след това вземе, че се представи за брат ти.
Нали тук се опитвахте да давате определния за трол - е тва е истински трол.
Човек, който не застава зад думите си със собствен ник, а се крие като мишка зад чудж само, за да ходи и повръща на публично място си заслужава бан отвсякъде.
Тва е.
Обещах на МЪЖжжж, че повече няма да цапам тук, затова каквото да ми пишеш няма да ти отговоря.
И вземи вече да ни оставиш намира, а?
Не вярвам чак толкова да не можеш без нас.
мен ми се чини, че ти днес се появи тук в едно леко лошаво настроениеvyara написа: Щом не съм те разбрала, бан и толкоз, кво има да говориш иносказателно. Говори ми направо, че да те разбера.
триshshtt написа:Наистина не разбрах за какво се скарахте, а има вече дори 2 форума. Тъпо.
Абе хора - в кафене или в интернет само ако не си с тях може да ти е добре.
Боли много да общуваш - нагледен пример. Бррр!
може би иска само хубави гости да я изнасилватБоЕВ написа:- не мога да разбера кога се забавляваш и кога крещиш истерично че гостите(анонимните) те изнасилват с поглед
ХахахахаххаааааааааDark Angel написа:може би иска само хубави гости да я изнасилватБоЕВ написа:- не мога да разбера кога се забавляваш и кога крещиш истерично че гостите(анонимните) те изнасилват с поглед
нема са некви грозни простаци да я насилват
Дарки, имаш ли някакъв проблем с мен?Dark Angel написа:
може би иска само хубави гости да я изнасилват
чакай сега, аз моето поведение по твоето ли трябва да съгласувамvyara написа:Тъкмо ти проговорих нормално и ти взе да се водиш по стари реплики и да обобщаваш. Еееех...latrevw написа:днес цял ден гледам говориш нормално и аз така ти отговарямvyara написа: Ето сега, например. Аз ти отговорих нормално, а ти веднага злобееш и иронизираш. Защо? Нещо доказваш и на кого?Като чаплата и лисицата сме.
а ти защо не отговориш на Боев?esti написа:Дарки, имаш ли някакъв проблем с мен?Dark Angel написа:
може би иска само хубави гости да я изнасилват
Или се пусна пак по течението...
ако разбираш от поезия начи имам проблем с тебesti написа: Дарки, имаш ли някакъв проблем с мен?
Или се пусна пак по течението...
Не четеш ли, казах, че няма да му отговоря.latrevw написа:
а ти защо не отговориш на Боев?:winkw:
Кво да ти кажа.....Dark Angel написа:
ако разбираш от поезия начи имам проблем с теб
не знам кое е течението.....
ма е грешно да слагаш хората на разни места които съществуват само в твоя мозък
както направи и вяра - да ме слага на полицата с надпис "неразбираша от поезия"
капинчо ме сложи и той някъде.....
може би много на сериозно се взимате всички Вие като сте админи и модератори и нам си какви там
живота е кратък
няма нужда от глупости
а ти ги създаваш доста умело - завъртяни плетки на брюкселски дантели
да и мен, щом ти дето нямаше да пишеш в модериран клуб, вече сама си модераторesti написа: Но тук вече нищо не ме учудва.
не казвай че не разбирам от поезияesti написа: Кво да ти кажа.....
Са за Грийн и темата му от учителският форум няма да питам защото се предполага че не се познават.esti написа:
В първите години в дира, когато бях със съвсем малък стаж във форумното общуване, дори тогава се отправяше едно простичко питане "имаш ли нещо против да ти цитирам мнението/темата в друг клуб" - особено, когато това е между хора, които се познават.
Не знам, дали го помните....
искай от капинатаБоЕВ написа: пп И как предлагаш да те питам за резрешение да те цитирам когато нямам регистрация при вас?Пък и по всичко личи че трудно ще я взема, а взема ли я едва ли ще я опазя...
Капина е мижитурка, само тука се раздава, а оттатък мечи като коте и е послушен, съгласен с всеки и с всичко.Dark Angel написа:искай от капинатаБоЕВ написа: пп И как предлагаш да те питам за резрешение да те цитирам когато нямам регистрация при вас?Пък и по всичко личи че трудно ще я взема, а взема ли я едва ли ще я опазя...
той веднага ще ти даде
сега е в спокойно, почти транс-любовно състояние и няма да ти откаже
няма да ти отговори, беБоЕВ написа:
ппп Става въпрос точно за заглавният пост на тая тема всъщност.
То и аз да съм, при така стеклите се обстоятелства няма да отговоря, защото ще трябва да си призная че използвам двоен аршин.latrevw написа:няма да ти отговори, беБоЕВ написа:
ппп Става въпрос точно за заглавният пост на тая тема всъщност.![]()
Уф, писна ми от глупости...БоЕВ написа:Обаче дали Чавето е питала Езерото от 30-40 на дира да и постне мнението и темата с линк тука?!
Е те това се чуда сега и дали ще бъдеш така добра да ме осведомиш или двойният ти аршин е пак наточен и в действие!
Е нали и аз това казвам - глупости!4avdar4e написа:Уф, писна ми от глупости...БоЕВ написа:Обаче дали Чавето е питала Езерото от 30-40 на дира да и постне мнението и темата с линк тука?!
Е те това се чуда сега и дали ще бъдеш така добра да ме осведомиш или двойният ти аршин е пак наточен и в действие!
Чао, Боев, зове ме истинският живот
Добре, де, хубу, прав си, принципно, ма.. кво да ти разправямБоЕВ написа: Е нали и аз това казвам - глупости!
Не може когато ти или някой друг цитира мнение и даде линк към тема, форум, блог да е нормално, а когато аз го правя да не е.
Чао Чаве, пожелавам ти весело изкарване