welcome backБаба Яга написа:![]()
Малко снимчици
- snowprincess
виж БоЕВ, като на човек не му остава време за озеленяване, Господ какви красоти прави от бурениБоЕВ написа:Да, съпоставям и ми е интересно, защото повечето ми снимки са правени на такива места дето въобще няма да се спре човек да ги погледне. А иначе трябва да си `видял` снимката преди да натиснеш спусъка - като кадриране, като светлина и тн, затова е хубаво да се правят серии, две-три снимки отсам, две-три снимки оттам и така, някога и по повече.Green Light написа: Като видите какво е излезнало съпоставяте ли го с това което видяхте при снимката? Питка и Боев? Това ли очаквахте?
жалко, че не успях да хвана и няколко пернати в кадър
с приятелките ми се смеем, че съм имала английска ливада на терасата си
после ще ми е мъчно като ги изкореня и затова ги фотнах

- Глас в пустиня
Re: :))))
Хех - нямаш представа колко много се радвам да те видя отново!:-)Баба Яга написа:Здравейте
, хубаво е след тишината да видиш че 3о4о си е тук.
- Глас в пустиня
Кроп-чето е чудесно, както вече няколко пъти отбелязахЖитената Питка написа:
Айде едно кропче от папагала по-горе:
....
Хехе, кефи.![]()
Няма ли как да я резнеш по друг начин че да се попромени малко кадрирането? Така ми стои много в центъра.
Айдееееее, пускайтеееееееееееее! ОЛЕОЛЕОЛЕ!
Класовете ги мъча от известно време, но попадам все на кофти светлина, а кадрирането ми се ще да е нещо по завъртяно - нестандартно.
Една глава над всички

- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
Внимание - натиснете >>>ТУК<<< за музикален фон!
Така. Добре. Продължаваме.
Днес докато Сф се тресеше в ритъма на гей парада, ние, в дълбоката провинция отдадохме чест за сетен път на геройски загиналите руски, украински, белоруски, румънски и финландски войници при форсирането на река Дунав.
Тържествената заупокойна молитва отслужиха петима Свети Отци.

Ритуала води сам неговопреосвещенство Григорий, митрополит и владика Търновски.

След хоровото песнопение

последва падане на колене

и отдаване на чест с минута мълчание.
След това всичко продължи по програма - поднасяне на венци и цвета от целият спектър на политическите партии. Тук бяха лудото Яне, Цв. Цветанов, депутати, кандидати и болюк знайни, и незнайни парт. функционери. Отсъстваше само Доган, но му е простено. С тях обаче няма да ви занимавам и с ликовете им няма да ви обезпокоявам.
пп За мен най-добрата школовка за бърза реакция, изобретателност и съобразителност е репортажната фотография.
Така. Добре. Продължаваме.
Днес докато Сф се тресеше в ритъма на гей парада, ние, в дълбоката провинция отдадохме чест за сетен път на геройски загиналите руски, украински, белоруски, румънски и финландски войници при форсирането на река Дунав.
Тържествената заупокойна молитва отслужиха петима Свети Отци.

Ритуала води сам неговопреосвещенство Григорий, митрополит и владика Търновски.

След хоровото песнопение

последва падане на колене

и отдаване на чест с минута мълчание.
След това всичко продължи по програма - поднасяне на венци и цвета от целият спектър на политическите партии. Тук бяха лудото Яне, Цв. Цветанов, депутати, кандидати и болюк знайни, и незнайни парт. функционери. Отсъстваше само Доган, но му е простено. С тях обаче няма да ви занимавам и с ликовете им няма да ви обезпокоявам.
пп За мен най-добрата школовка за бърза реакция, изобретателност и съобразителност е репортажната фотография.
- Света вода ненапита
а имаше ли ги традиционните възстановки на форсирането? помня, като малък много обичах този празник - винаги в захлас гледах артистите, които играеха във възстановката на събитията...БоЕВ написа: Днес докато Сф се тресеше в ритъма на гей парада, ние, в дълбоката провинция отдадохме чест за сетен път на геройски загиналите руски, украински, белоруски, румънски и финландски войници при форсирането на река Дунав.
Виж подводницата!
- Света вода ненапита
- Житената Питка
- BOFH
- Житената Питка
- BOFH
другите...прекрасни са и вярвах, че са твои. Но тази буквално ме разби и ... опитах с нея на някой конкурс. Ей така - просто пробвай!Житената Питка написа:Всичките снимки които съм пускал са мои.
Благодаря за комплимента!
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Метаморф написа:Ама, браточка, тва стърчи във ВСИЧКИ посоки...БоЕВ написа:
Една глава над всички
ех, Боев, Боееев... само назеподобни снимаш - дето стърчим в някоя посока...![]()
ЕДИТ Нали не намекваш че сме феномени с по няколко... П...
ЕДИТ ЕДИТ Иначе днес преговарях за моята мини почивка, така че след три седмици и аз ще извадя нещо.
Отново на път
http://vbox7.com/play:87f767b7
----------------------------------------
:harhar::harhar:

- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
И аз... Обещаха ми днес да ме водят при раците...БоЕВ написа:И това същоlancelote написа: Ама, браточка, тва стърчи във ВСИЧКИ посоки...![]()
пп Вече чакам с нетърпение почивката ти.
Отново на път
:harhar::harhar:

- Житената Питка
- BOFH
Чудна!!! Много добра, но спри да ги центрираш де!БоЕВ написа:И това същоlancelote написа: Ама, браточка, тва стърчи във ВСИЧКИ посоки...![]()
http://media.snimka.bg/3461/013177580.jpg
пп Вече чакам с нетърпение почивката ти.
От мен един лек автопортрет в стил "Малкият принц".

(\__/)
(='.'=)
(")_(") Помогнете на Зайо да влезе в политиката!
(='.'=)
Житената Питка написа: Чудна!!! Много добра, но спри да ги центрираш де!Нарочно го правиш, нали?
От мен един лек автопортрет в стил "Малкият принц".![]()
ихааааа, страхотна, леле как ги правите бе, страшни сте
и на Боев са страхотни
тази тема всеки ден да я качвате горе, разкошни снимки
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
- Глас в пустиня
Съжалявам - този пост съм го пропуснал някак!Метаморф написа:а имаше ли ги традиционните възстановки на форсирането? помня, като малък много обичах този празник - винаги в захлас гледах артистите, които играеха във възстановката на събитията...БоЕВ написа: Днес докато Сф се тресеше в ритъма на гей парада, ние, в дълбоката провинция отдадохме чест за сетен път на геройски загиналите руски, украински, белоруски, румънски и финландски войници при форсирането на река Дунав.
Не, няма вече възстановки.
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
БоЕВ написа:На село. Има общо пет парчета като туй дето го носи в устата :). На 23-ти са се родили. Цялото котило е в един кашон в мазето, но като се събрахме на маса и гордата мама донесе едното да се похвали :)Gaspode написа:Далеч съм от майсторите... ама сминката си ми харесва :)
Пък и котколюбители има бол :)
Де го туй коте бре джанъм?
Такива ми ти работи :)
Ето ги останалите 4 парчета :)
Ако някой иска - да нося

Паячето беше много бързо и затова го хванах и поставих на един капак от казан. Черен и изложен на слънце. То зе че се сгърчи, щото казана беше горещ. Изплаших се и помислих че е умрало. Напрсках го с бира и го сложих на едно листо в градината. Съживи се и почна да точи паяжина. Амам малко залиташе. После избяга.
Не са от калибъра на Питкините снимки, ма моя ресьор е друг. Сърби ме гъзъ за ходене:lol: Ше съм благодарен, ако някой ми определи Арахната и да и каже името....
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
- Житената Питка
- BOFH
и последната кефи 
а къде е разказът, Питка?
а къде е разказът, Питка?
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
- snowprincess
сложих си снимката на десктопа, щото се влюбих в този дворЖитената Питка написа:![]()
ще покажа на озеленителната фирма, че искам да изглежда нашият така, след като си свършат работата
само нямам сини керемиди на къщата и синя ограда
дали има цветя в такова синьо
страхотно е да се живее в къща и да имаш собствено дворче
ние изкарахме от двора 50 кубика гадна почва и много камъни, а вкарахме 70 хубава пръст
тази седмица идват да засаждат дръвчетата, тревата, храстите и цветята
писна ми цяло лято дворът да е строителна площадка
след това остава само да се направи беседката и барбекюто

- Глас в пустиня
- snowprincess
дааааааааааа - домати, краставици, пипер, боб, картофи...БоЕВ написа:
Оранжерия ли ще правиш или зеленчуци ще гледаш?
без картофите, на бяла майка и татко всичо гледат, така и не можах да ги кандардисам за райграс
сега си мечтая за хубав зелен килим на двора, вечнозелени храсти, рози и една череша, дано да се захване всичко и да не го уморя, квато пишман градинарка съм, но съм решена да се науча

- Глас в пустиня
В това няма нищо лошо, даже напротив, похвално е! Отглеждането на зарзават напоследък се превръща в хоби подобно на цветарството.snowprincess написа:...
дааааааааааа - домати, краставици, пипер, боб, картофи...
...
Шокиран съм от количествата пръст които са разместени. На тревата са и достатъчни от 5 до 10 сантиметра, а за дървета, храсти и други подобни се прави елементарен "полеви тест" с оцет за киселинност на почвата(в следствие строително-ремонтни дейности) и само ямката се третира с необходимите препарати. Но, щом озеленителите са решили така, значи така е било най-добре.
пп Един съвет от мен - никога не слагай райграс, подбери си някаква тревна смеска по възможност с повече видове треви и да е устойчива на утъпкване, и на пряка слънчева светлина да търпи.
ппп Всъщност, можеш да ги накараш да ти сложат чим, така ще се радваш на зелена и свежа морава веднага.
- Житената Питка
- BOFH
Верке, не е кой знае каква философия това.
Трички нови от мен, не че са нещо особено.
Mаргаритка:

... и вътре в маргаритката:

Котака:

За фотографите: снимани са с Такумар 50/1.4 като втората е с навити макро пръстени и има focus stack (за съжаление не беше добър мат'ряла от който тръгнах). Всичко от ръка, разбира се.
Трички нови от мен, не че са нещо особено.
Mаргаритка:

... и вътре в маргаритката:

Котака:

За фотографите: снимани са с Такумар 50/1.4 като втората е с навити макро пръстени и има focus stack (за съжаление не беше добър мат'ряла от който тръгнах). Всичко от ръка, разбира се.
(\__/)
(='.'=)
(='.'=)
- Stranniche
- Обратна връзка:
- Житената Питка
- BOFH