Димитър Списаревски е загинал за свободата на България, млад човек язък. Не за банкова сметка.... Тука пък що намесваш руснаците и колко руски бомби паднаха над София.? Съвецки, де сори...Борисчето нали само подписа тристранния пакт, никой не му е тикал молива у ръцете....БоЕВ написа:Списаревски загива в борба с англо-американо-руските нашественици.Кент написа:кураж ше е като е без манги и на доволствиеНашите военни части изпълняват поет договорен ангажимент и дават нашия принос в борбата с тероризма, фанатизма и безпросветността - горея се кура на тия момчета - истински БАЛТАРСКИ ОРЛИ!
Орли бяха Списаревски Димитър, и тея като него
над Пасарел
или редник Джезаирлян от Варна
под Косово поле
напъни се да ги сравниш, де...
Войната в Афганистан
Последно промяна от Kent на 21.10.09, 21:05, променено общо 1 път.
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
- сър Айвънхоу
аз, приятелю, съм запознат с много неща... и, ако си забелязал гледам да не повтарям едно и също, като папагал...БоЕВ написа:Радвам се че си запознат с повелите на Сталин относно парт. строителство.сър Айвънхоу написа:...
нито се хващам за друмите на другите, за да ги извъртя, белким ги обидя...
ти така и не разбра, че аз не понасям никаква тирания, никакво вмешателство в личния живот на хората, не обичам да ги ограбват под никаква форма...
но... ти просто ме причисли към "червените", защото плюя и срещу любимите ти САЩ...
ами, ще плюя, докато мога, щото... май-май... може и да доживем да не ги виждаме вече...
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
Никъде не съм споменал "мръсни". Само за протокола. Бих казал "тъпи", бих казал "нагли", спокойно бих ги нарекъл "банда престъпници", защото това почива на личния ми опит и впечатления от контактите ми и краткия ми престой в страната на неограничените възможности и ограничените мозъци. Мога да дам примери. Това си е моето мнение, както писа, нито аз се опитвам да ти го наложа, нито ти можеш да ми го промениш.БоЕВ написа:...Остави ги мръсните янки, я ми разкажи нещо за руснаците в Чечня, в Грузия и изобщо що щът там - а? И по темата - какво търсиха в Афганистан та сговниха пейзажа за поколения напред?...
Не бива да се слага Чечня и Грузия под един и същи знаменател, макар че такъв може би има. И той е ... Американското участие. С Чечня нещата имат малко по-дълбоки исторически корени. Но да ти отговоря: Какво правеха руснаците в Чечня? Терор и мракобесие. Ад просто! Построиха на горкичките чеченци училища и болници. Насила! Колко нехуманно! Оправиха им инфраструктурата и направиха от безплодните чукари, нещо приличащо на съвременна цивилизация. Какви изроди, а? Направиха пътища, ЖП линии. Наглеци! И когато част от прогресивната чеченска младеж, с братската помощ на ЦРУ, взриви детска болница, жилищен блок, взе заложници в Театралния център на Дубровка, взриви училище в Беслан, при което загинаха толкова много деца, нехуманното руско ръководство НЕ изтри Чечения от лицето на земята, както бих постъпил аз, например, както, уверен съм, би постъпил ти, както постъпи Буш младши с Ирак. Толкоз за Чечня, ако имаш още въпроси - питай!
За Грузия. Ама какво да ти разправям за Грузия? Оня лудия Саакашвили, дето си дъвка вратовръзката в ефир по телевизията, оня щатски възпитаник, полудя от мания за величие, подклаждана от братското съединеноамериканскощатско управление за стратегически операции, обещаната военна помощ, изпратените от Украина войски и оръжие, че и нашите се пънеха. Между другото, една скобка, неочаквано за всички, Турция реагира абсолютно адекватно, недопускайки "хуманитарната" американска помощ, през Босфора. Реакцията на Русия беше доста нееднозначна. Да продължа със Саакашвили, та този човечец, влезе в Цхинвали и започна да избива мирното население наред. Разбира се, бяха му обещали, че като го отразят по световните медии, ще изглежда точно обратното. Както се и опитаха. Щеше да е смешно, ако не беше трагично, да гледаш, как показват грузинските "град"-ове, които стрелят по къщите в Цхинвали, а отдолу вървят надписи "Руската артилерия бомбардира мирно грузинско население". Ама нещо не му се получи. И когато задокеанските му ментори, подвиха опашки и го оставиха сам да се оправя с кашата, наяве излязоха нещицата както са си били, и ... да те питам ли за официалната европейска и световна позиция по войната в Грузия или няма нужда?
Понеже споменаваш някакво раздразнение, бих искал да ти кажа: Може би единственото на този свят, което може да ме изкара извън релси, е човешката глупост. Ще ти кажа и защо - глупостта дава възможност на "хитреците", които се занимават със социален инженеринг, да манипулират. И едновременно - няма извинение за нея. Това не е като да се родиш с малки цици! За глупостта няма оправдание! Особено сега, когато живеем във века на информацията (Какво клише, пфу!), интернет ни е в ръцете, има милиони форуми и алтернативни източници на информация от първа ръка. Така че, ако по-глобално се замислим, глупостта и лековерието ни, дават възможност на онези чичковци да разпалват войни, в които обаче не се бият те, ами изпращат нашите момчета, които предварително са докарали дотам, че да са готови да си продават живота за един апартамент. Нашата глупост и произтичащо от нея лековерие убиват деца, изпращат братята и синовете ни да умират! Помисли над това (ако искаш)!
- сър Айвънхоу
Влад написа: Никъде не съм споменал "мръсни". Само за протокола. Бих казал "тъпи", бих казал "нагли", спокойно бих ги нарекъл "банда престъпници", защото това почива на личния ми опит и впечатления от контактите ми и краткия ми престой в страната на неограничените възможности и ограничените мозъци. Мога да дам примери. Това си е моето мнение, както писа, нито аз се опитвам да ти го наложа, нито ти можеш да ми го промениш.
Не бива да се слага Чечня и Грузия под един и същи знаменател, макар че такъв може би има. И той е ... Американското участие. С Чечня нещата имат малко по-дълбоки исторически корени. Но да ти отговоря: Какво правеха руснаците в Чечня? Терор и мракобесие. Ад просто! Построиха на горкичките чеченци училища и болници. Насила! Колко нехуманно! Оправиха им инфраструктурата и направиха от безплодните чукари, нещо приличащо на съвременна цивилизация. Какви изроди, а? Направиха пътища, ЖП линии. Наглеци! И когато част от прогресивната чеченска младеж, с братската помощ на ЦРУ, взриви детска болница, жилищен блок, взе заложници в Театралния център на Дубровка, взриви училище в Беслан, при което загинаха толкова много деца, нехуманното руско ръководство НЕ изтри Чечения от лицето на земята, както бих постъпил аз, например, както, уверен съм, би постъпил ти, както постъпи Буш младши с Ирак. Толкоз за Чечня, ако имаш още въпроси - питай!
За Грузия. Ама какво да ти разправям за Грузия? Оня лудия Саакашвили, дето си дъвка вратовръзката в ефир по телевизията, оня щатски възпитаник, полудя от мания за величие, подклаждана от братското съединеноамериканскощатско управление за стратегически операции, обещаната военна помощ, изпратените от Украина войски и оръжие, че и нашите се пънеха. Между другото, една скобка, неочаквано за всички, Турция реагира абсолютно адекватно, недопускайки "хуманитарната" американска помощ, през Босфора. Реакцията на Русия беше доста нееднозначна. Да продължа със Саакашвили, та този човечец, влезе в Цхинвали и започна да избива мирното население наред. Разбира се, бяха му обещали, че като го отразят по световните медии, ще изглежда точно обратното. Както се и опитаха. Щеше да е смешно, ако не беше трагично, да гледаш, как показват грузинските "град"-ове, които стрелят по къщите в Цхинвали, а отдолу вървят надписи "Руската артилерия бомбардира мирно грузинско население". Ама нещо не му се получи. И когато задокеанските му ментори, подвиха опашки и го оставиха сам да се оправя с кашата, наяве излязоха нещицата както са си били, и ... да те питам ли за официалната европейска и световна позиция по войната в Грузия или няма нужда?
Понеже споменаваш някакво раздразнение, бих искал да ти кажа: Може би единственото на този свят, което може да ме изкара извън релси, е човешката глупост. Ще ти кажа и защо - глупостта дава възможност на "хитреците", които се занимават със социален инженеринг, да манипулират. И едновременно - няма извинение за нея. Това не е като да се родиш с малки цици! За глупостта няма оправдание! Особено сега, когато живеем във века на информацията (Какво клише, пфу!), интернет ни е в ръцете, има милиони форуми и алтернативни източници на информация от първа ръка. Така че, ако по-глобално се замислим, глупостта и лековерието ни, дават възможност на онези чичковци да разпалват войни, в които обаче не се бият те, ами изпращат нашите момчета, които предварително са докарали дотам, че да са готови да си продават живота за един апартамент. Нашата глупост и произтичащо от нея лековерие убиват деца, изпращат братята и синовете ни да умират! Помисли над това (ако искаш)!
руски бомби не паднаха, но напълно излишно и непровокирано, след като години наред Борис отказваше под натиска на Хитлер да обяви война на СССР, последните го направиха и нахлуха напълно вероломно в суверенна България.Кент написа:...Димитър Списаревски е загинал за свободата на България, млад човек язък. Не за банкова сметка.... Тука пък що намесваш руснаците и колко руски бомби паднаха над София.? Съвецки, де сори...Борисчето нали само подписа тристранния пакт, никой не му е тикал молива у ръцете....
Известно е, че Борис е нямал опции. Ако не е подписал пакта, поради идиотщините на Мусолини в Гърция, Хитлер е взел решение да мине през нашата страна. Разбира се, мнозина червени и други хора с лека ръка жертват живота на много българи, както и на 48 000 евреи, докато Борис подписвайки този пакт спасява над 50 000 наши сънародници от сигурна смърт.
Толкова по тикане и държавност. И за интереси на България и живота на нейните граждани. Не за интересите на сатрапа Сталин. Нито за тези на Хитлер.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- сър Айвънхоу
има едно събитие, което не е широко обявено... нейде през 1942 или 1943 г. (абе, малко преди смъртта на Борис), царя отива с частния си самолет до Истанбул, където се среща с... мисля, че Молотов и на тази среща спазарява условия за България и царската династия, които после СССР потъпква, защото изгонва Симеон и т.н.ELBI написа: руски бомби не паднаха, но напълно излишно и непровокирано, след като години наред Борис отказваше под натиска на Хитлер да обяви война на СССР, последните го направиха и нахлуха напълно вероломно в суверенна България.
Известно е, че Борис е нямал опции. Ако не е подписал пакта, поради идиотщините на Мусолини в Гърция, Хитлер е взел решение да мине през нашата страна. Разбира се, мнозина червени и други хора с лека ръка жертват живота на много българи, както и на 48 000 евреи, докато Борис подписвайки този пакт спасява над 50 000 наши сънародници от сигурна смърт.
Толкова по тикане и държавност. И за интереси на България и живота на нейните граждани. Не за интересите на сатрапа Сталин. Нито за тези на Хитлер.
е, последното може и да се каже, че е и с "благословията" на Великобритания и САЩ, по силата на пазарлъците в Техеран и Ялта...
друго интересно събитие е относно т.нар. "партизани"...
на ... ох... не помня точното наименование, но е нещо като съвет за сигурност или нещо подобно... княз Кирил е председателстващ. генералът, който е началник на жандармерията заявява, че може да се справи със "шумкарите" за около три месеца. тогава княз Кирил заявява, че това ще е много неправилно и в противоречие на интересите на брат му Борис и на България. защото основния "коз", който използва Борис спрямо Хитлер, за да не изпраща български войски на Източния фронт са именно "сериозния проблем с партизанското движение в страната".
указанията на княз Кирил са били горе-долу в следния ред:
1. да се организира "щателно претърсване" на Балкана.
2. ако партизаните ограбят мандра, да се пише, че са ограбили 10
3. ако партизаните са "завзели" село, да се пише, че са "завзели" цяла община...
и т.н. и т.н.
В дневника на Филов четох изказване на един от министрите ни тогава в отговорна обвинения от английска страна за подписването на Пакта "Вие какво бихте направили, ако Ламанша беше широк колкото Дунава и имахте население от 8 милиона"... И аз мисля, че Борис е направил възможно най-доброто. Опитвал се е да се измъкне до последно, направил е невъзможнота да не пращаме войски и да не изхранваме братската нацистка армия.ELBI написа:руски бомби не паднаха, но напълно излишно и непровокирано, след като години наред Борис отказваше под натиска на Хитлер да обяви война на СССР, последните го направиха и нахлуха напълно вероломно в суверенна България.Кент написа:...Димитър Списаревски е загинал за свободата на България, млад човек язък. Не за банкова сметка.... Тука пък що намесваш руснаците и колко руски бомби паднаха над София.? Съвецки, де сори...Борисчето нали само подписа тристранния пакт, никой не му е тикал молива у ръцете....
За протокола - Списаревски няма нищо общо с никакви есери, удря английски бомбардировач декември 1943.
- сър Айвънхоу
да, напълно съгласен с теб!pocti_bezobidna написа:
В дневника на Филов четох изказване на един от министрите ни тогава в отговорна обвинения от английска страна за подписването на Пакта "Вие какво бихте направили, ако Ламанша беше широк колкото Дунава и имахте население от 8 милиона"... И аз мисля, че Борис е направил възможно най-доброто. Опитвал се е да се измъкне до последно, направил е невъзможнота да не пращаме войски и да не изхранваме братската нацистка армия.
За протокола - Списаревски няма нищо общо с никакви есери, удря английски бомбардировач декември 1943.
Борис е бил наясно, че ако СССР нахлуе в България, Англия надали ще помага. Все пак е лавирал до последно и с каквото е могъл е успявал да забавя пращането на евреите в лагери и неизпращане на войски срещу Русия.сър Айвънхоу написа:има едно събитие, което не е широко обявено... нейде през 1942 или 1943 г. (абе, малко преди смъртта на Борис), царя отива с частния си самолет до Истанбул, където се среща с... мисля, че Молотов и на тази среща спазарява условия за България и царската династия, които после СССР потъпква, защото изгонва Симеон и т.н.ELBI написа: руски бомби не паднаха, но напълно излишно и непровокирано, след като години наред Борис отказваше под натиска на Хитлер да обяви война на СССР, последните го направиха и нахлуха напълно вероломно в суверенна България.
е, последното може и да се каже, че е и с "благословията" на Великобритания и САЩ, по силата на пазарлъците в Техеран и Ялта...
на ... ох... не помня точното наименование, но е нещо като съвет за сигурност или нещо подобно... княз Кирил е председателстващ. генералът, който е началник на жандармерията заявява, че може да се справи със "шумкарите" за около три месеца. тогава княз Кирил заявява, че това ще е много неправилно и в противоречие на интересите на брат му Борис и на България. защото основния "коз", който използва Борис спрямо Хитлер, за да не изпраща български войски на Източния фронт са именно "сериозния проблем с партизанското движение в страната".
3. ако партизаните са "завзели" село, да се пише, че са "завзели" цяла община...
и т.н. и т.н.
Иначе - Кирил си е бил извън политиката. ЦК на БКП при въпрос на Димитров от Москва (от където десетилетия се е решавала българската политика) колко са партизаните, изпраща съобщение, че са около 2-3 хиляди. В официални преговори правителството надува това число десетократно, за да оправдае непращане на войски (както всъщност ти правилно сочиш). Разбира се, след години комунистите раздуват числото повече от 100 пъти. Борис е умеел да лавира и да влияе на немците и повечето свеовни историци се чудят как е успял да устои на натискът им по куп важни въпроси. Неща, за които нашите комунисти измислиха приказки, в сравнение с които онези от 1001 нощ са като научни изследвания.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
те вече и ком. историци не спорят по тези въпроси. Извъртат ги яко, но признават заслугите на Борис. Но за жалост, думаното от тях години наред не се маха така лесно от мозъците...сър Айвънхоу написа:да, напълно съгласен с теб!pocti_bezobidna написа:
В дневника на Филов четох изказване на един от министрите ни тогава в отговорна обвинения от английска страна за подписването на Пакта "Вие какво бихте направили, ако Ламанша беше широк колкото Дунава и имахте население от 8 милиона"... И аз мисля, че Борис е направил възможно най-доброто. Опитвал се е да се измъкне до последно, направил е невъзможнота да не пращаме войски и да не изхранваме братската нацистка армия.
то и след по-предишната война сме били зле с кинтите и години наред сме плащали на Русия "Окупационен дълг".Quid написа:кой кво е направил не знам
но след войната
сме назад с кинтите и сме си плащали яко
тва е
Ще сме добре с кинтите, като изкопаят злато под Шипка
Тук, винаги ми убягва нещо.ELBI написа:руски бомби не паднаха, но напълно излишно и непровокирано, след като години наред Борис отказваше под натиска на Хитлер да обяви война на СССР, последните го направиха и нахлуха напълно вероломно в суверенна България.Кент написа:...Димитър Списаревски е загинал за свободата на България, млад човек язък. Не за банкова сметка.... Тука пък що намесваш руснаците и колко руски бомби паднаха над София.? Съвецки, де сори...Борисчето нали само подписа тристранния пакт, никой не му е тикал молива у ръцете....
Според модерните версии, тук в прекрасната България, всички немци са били много мили, руснаците са били страшни скапаняци, а партизаните са били някакъв адски дефицит - няколко хиляди тотал. Ако приемем, че навалицата от комунисти - партизани и ятаци - народоосвободители са пропаганда на комунистическия ни режим, то би следвало, ние да сме си били идеален кандидат за окупация от "Съюзниците", които не са ни били съюзници в тая война.
Сега, би било крайно тъпо да кажем, че западняците са ни бомбандирали хуманитарно, а руснаците са ни окупирали неправомерно.
Или всички са били гадове с нас или са си били в правото.
А пък ако Хитлер ги беше понатръшкал, хич пА немаше да сме от неговия отбор.
Но да се върнем на това, което ми убягва.
Историците ли са все някакви мивки или историята ни е леко неясна, не знам. Образът, който обрисуват за нашата страна е ..много неприятен за мен.
И не знам, какво е точно е правил Борис, но не го е направил добре. Като погледна назад и виждам една уличница. Тъжно.

ъхъЪн написа:Аз обичам масловки. Ама манатарки още повече.Кент написа:и нека върху торта на миналотоЪн написа:Намерили сте за кво да се дракате...![]()
Наздраве!
израснат гъбите на бъдещето:-)
и няма да е лошо да не са ядрени
:lol:
са набиваме сърнелите
ох че фкусно
п.п. имаш ли право да пишеш смъртни актове:-)
Да отговоря пак... с песен.
Една от 70-тте години.
Rare Bird - Sympathy
Sympathy
Now when you climb into your bed tonight.
And when you lock and bolt the door.
Just think of those, out in the cold and dark,
'cause there's not enough love to go round.
And sympathy is what we need my friend,
and sympathy is what we need.
'cause there's not enough love to go `round,
no there's not enough love to go round.
Now half the world, hates the other half.
And half the world, has all the food
And half the world, lies down and cries "We starve",
'cause there's not enough love to go round,
Една от 70-тте години.
Rare Bird - Sympathy
Sympathy
Now when you climb into your bed tonight.
And when you lock and bolt the door.
Just think of those, out in the cold and dark,
'cause there's not enough love to go `round,
Now half the world, hates the other half.
And half the world, has all the food
And half the world, lies down and cries "We starve",
'cause there's not enough love to go round,
- Глас в пустиня
Бър-р-р-р, тръпки ме побиха!Влад написа:Никъде не съм споменал "мръсни". Само за протокола. Бих казал "тъпи", бих казал "нагли", спокойно бих ги нарекъл "банда престъпници", защото това почива на личния ми опит и впечатления от контактите ми и краткия ми престой в страната на неограничените възможности и ограничените мозъци. Мога да дам примери. Това си е моето мнение, както писа, нито аз се опитвам да ти го наложа, нито ти можеш да ми го промениш.БоЕВ написа:...Остави ги мръсните янки, я ми разкажи нещо за руснаците в Чечня, в Грузия и изобщо що щът там - а? И по темата - какво търсиха в Афганистан та сговниха пейзажа за поколения напред?...
От тоя пост лъха на нафталин. Евтина пропаганда от осемдесетте години на миналия век. Все едно е преписано от в-к работническо дебо.
- Глас в пустиня
Не се хаби, няма да те разберат!ELBI написа:Борис е бил наясно, че ако СССР нахлуе в България, Англия надали ще помага. Все пак е лавирал до последно и с каквото е могъл е успявал да забавя пращането на евреите в лагери и неизпращане на войски срещу Русия.сър Айвънхоу написа:има едно събитие, което не е широко обявено... нейде през 1942 или 1943 г. (абе, малко преди смъртта на Борис), царя отива с частния си самолет до Истанбул, където се среща с... мисля, че Молотов и на тази среща спазарява условия за България и царската династия, които после СССР потъпква, защото изгонва Симеон и т.н.ELBI написа: руски бомби не паднаха, но напълно излишно и непровокирано, след като години наред Борис отказваше под натиска на Хитлер да обяви война на СССР, последните го направиха и нахлуха напълно вероломно в суверенна България.
и т.н. и т.н.
Иначе - Кирил си е бил извън политиката. ЦК на БКП при въпрос на Димитров от Москва (от където десетилетия се е решавала българската политика) колко са партизаните, изпраща съобщение, че са около 2-3 хиляди. В официални преговори правителството надува това число десетократно, за да оправдае непращане на войски (както всъщност ти правилно сочиш). Разбира се, след години комунистите раздуват числото повече от 100 пъти. Борис е умеел да лавира и да влияе на немците и повечето свеовни историци се чудят как е успял да устои на натискът им по куп важни въпроси. Неща, за които нашите комунисти измислиха приказки, в сравнение с които онези от 1001 нощ са като научни изследвания.
Имам чувство, че съм на партийно събрание на което "заблудените" трябва да бъдат вкарани в правия път.
Русофилите са и комуняги, а партсековете по селата започваха и завършваха всяко събрание с признанието, че са патриот и обичат родината си, но най-много от всичко обича великият, братски ,съветски, съюз.
- Глас в пустиня
Руския народ, немалка част от него деНе се хаби, няма да те разберат!
Имам чувство, че съм на партийно събрание на което "заблудените" трябва да бъдат вкарани в правия път.
Русофилите са и комуняги, а партсековете по селата започваха и завършваха всяко събрание с признанието, че са патриот и обичат родината си, но най-много от всичко обича великият, братски ,съветски, съюз.
се е сражаваха срещу болшевиките
дълго и кърваво. С оръжие,
с армии и с много свестни командири
като Александър Колчак и барон Врангел
С кво можем да се похвалиме ние а....
къде е българския Деникин бе
Бях писал и на Елби преди време
получих отговор за ...
че такова е било времето
и колко е умен бил Борис
или нещо подобно
Последно промяна от Kent на 22.10.09, 22:36, променено общо 1 път.
Гледам бе и с твойте очи и те разбирам донякъдеБоЕВ написа:Ами погледни и другата гледна точка тогава.Кент написа:И аз имам същото чувство:-)Имам чувство, че съм на партийно събрание на което "заблудените" трябва да бъдат вкарани в правия път.
ама в момента набивам и сърнели и не знам дали
ше доживея финала:lol:
- Глас в пустиня
с армии и с много свестни командириКент написа:
Руския народ, немалка част от него де
се е сражаваха срещу болшевиките
дълго и кърваво. С оръжие,
като Александър Колчак и барон Врангел
С кво можем да се похвалиме ние а....
къде е българския Деникин бе
Бях писал и на Елби преди време
получих отговор за ...
че такова е било времето
и колко е умен бил Борис
или нещо подобно[/quote]
Какво искаш да кажеш, че трябваше БА да посрещне "братушките" с огън и меч още на Дунав, за да се спре болшевишката проказа?
Казвал съм ти го и преди - имам сантименти към Русия, но мразя ссср и остатъците от него.
- Глас в пустиня
- Green Light
- Green Light
jazz написа:може ли да се направи реална оценка за нуждите на някакво
общество базирано на статистика
според същата тази статистика 85% от данните са грешни
защо трябва да се налага начин на мислене и структура
само защото и ние мислим така
колкото и да им трудно на някои да повярват
има си системи
които са различни
а хората съставляващи ги
са си напълно доволни от начина на живот в тях
и нямат ни най-малката необходимост
някой да дойде от някъде си
и да започне да им налага промени
зашото било за тяхно добро
Леле тука си написал точните ми мисли през целия вчерашен ден. Тва дискусиите във форум са егати странното нещо. Идваш, сядаш и си виждаш мислите се едно са ти ги вадили една по една от главата.
Добре, бе Джаз, ами ако не се чувстват добре? Това се питам. Ако 15те% талибани тероризират 85? Тогава оправдана ли е намесата и войната и всичко. И като добавиш шибания тероризъм...