ЕFT - техника, с която може да промените химията в мозъка си

Все същите
endorfini

Мнение от endorfini »

vyara написа: Важното е да не си букова дъска. :lol:
Не е важно каква е дъската.

Важното е дали може да се трие.

Ако не може, знаете какво. Да не казвам, че безобидна ще ме хване за гушата, че прекалено често го натрапвам. :lol:
"Per aspera ad astra"
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

vyara написа:Буковите дъски се измятат. Има такава народна поговорка.
ааааа, сфанаф
ама аз съм пън, както ти казах
а те се пънат ли пънат понякога, но измятане нема, сестро :grin:
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

endorfini написа:Не е важно каква е дъската.

Ако не може, знаете какво. Да не казвам, че безобидна ще ме хване за гушата, че прекалено често го натрапвам. :lol:
всичко е едно
аз отдавна съм мъртъв заради тази фраза
ма найш кво добре си живея така умрял
колкото до табулата и расата
нищо не е нито табула, нито раса
и всичко е и табула, и раса
ако слушате не мен, а логоса....
:grin:
endorfini

Мнение от endorfini »

Remmivs написа:
всичко е едно
ма найш кво добре си живея така умрял
колкото до табулата и расата
нищо не е нито табула, нито раса
и всичко е и табула, и раса
ако слушате не мен, а логоса....
:grin:
Mi логоса ше слушаме. Нема да се занимаваме с умрели, я!
Или и той е умрел? ;)

Всичко е едно!
Последно промяна от endorfini на 08.06.10, 17:35, променено общо 1 път.
"Per aspera ad astra"
annonymus

Мнение от annonymus »

Remmivs написа:
endorfini написа:Не е важно каква е дъската.

всичко е едно
Има места, дето глобяват, ако твърде често повтаряш една и съща фраза :-)
annonymus

Мнение от annonymus »

endorfini написа:
vyara написа: Важното е да не си букова дъска. :lol:
Не е важно каква е дъската.

Аз? Нема такова нещо - Верка прави контент анализ.
Аватар
WALL-E

Мнение от WALL-E »

"След като излезе „Чайката Джонатан“, често са ме питали: „Какво ще напишеш сега, Ричард?“
Отвръщах, че нямам намерение да пиша нищо, ама нищичко, че взети заедно, книгите ми изразяват всичко, каквото съм искал да кажат. Погладувах, отново си купих кола и разни други неща и изведнъж ми се видя много приятно да не бъхтам до среднощ.
И въпреки това всяко лято поемах с допотопния си биплан към приличните на зелено море ливади на американския Среден запад, разхождах пътници срещу три долара на кръгче и отново ме загложди старата тревога: пак имаше нещо, което не бях казал, което трябваше да кажа.
Изобщо не обичам да пиша. Стига да съм в състояние да загърбя някоя идея, изникнала от мрака, да не й отворя вратата, за нищо на света няма да посегна към молива.
Но сегиз-тогиз се случва фасадата да бъде взривена, да се разлетят парчетии стъкло, зидария и трески и някой да влезе през отломъците, да ме сграбчи за гърлото и да ми рече благо: „Няма да те пусна, докато не ме опишеш с думи върху хартията.“ Та така срещнах и „Илюзии“.
В Средния запад се е случвало да се излегна по гръб и да се опитвам да разпръсна облаците. А в главата непрекъснато ми се въртеше: какво ще стане, ако сега дойде някой, който ги умее тези неща, който да ми обясни на какви закони се подчинява моят свят и как да го държа във властта си? Какво ще стане, ако случайно срещна в наше време някой Сидхарта или Исус, на когото са подвластни илюзиите на света просто защото той знае истината, скрита зад тях? Какво ще стане, ако се изправя лице в лице срещу него, ако той се придвижва с биплан и кацне на ливадата, където съм се приземил и аз? Какво ли ще ми каже, как ли ще изглежда?
Вероятно няма да прилича на месията от омаслявените, изцапани със смазка страници на моя дневник, вероятно няма да каже нищо от снова, което пише в тази книга. И все пак нещата, който ми каза моят месия — например че привличаме като с магнит в живота си всичко, което е в мислите ни, — ако тези неща са верни, излиза, че не току-така съм доживял до този миг, както и вие. Може би не е случайно, че държите в ръце моята книга, може би ще запомните нещичко от приключенията в нея. Предпочитам да си мисля, че е така. Предпочитам да си мисля също, че моят месия не е гола измислица, че се е надвесил над нас от някое друго измерение, че ни наблюдава и двамата и се смее от удоволствие, загдето всичко става така, както сме го предвидили.
"

на Ники от читанката
chitanka.info/lib/text/1391
Трябва от злото да направиш добро. Друг материал за градеж не остана...
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

за кое полукълбенце е това не разбрах?!:-)
Quasi Universal Intergalactic Denomination

„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
endorfini

Мнение от endorfini »

Quid написа:за кое полукълбенце е това не разбрах?!:-)

Тананикането - за дясното.
Броенето /умножението/ - за лявото /логическо/.
Потупването събужда мозъчния ствол, а съсредоточав. в/ху проблема води до връзка с емоциите, които той поражда.:-)
"Per aspera ad astra"
Аватар
Амаранта

Мнение от Амаранта »

А за намаляване на апетита и мързела, дали ще свърши работа? :cool: За сега други болести нямам.
endorfini

Мнение от endorfini »

Да, би могла да помогне.

За такива неща и подобни действа най-бързо.

За болести е нужно повече време.
"Per aspera ad astra"
Публикувай отговор