Нямаме ли вече какво да си кажем?

Все същите
Публикувай отговор
Аватар
windcolours

Мнение от windcolours »

Sweety написа: дано наистина си жена, че вече се уморих да вярвам, че ще срещна жената на живота си :winkw: )
...
Ха, пък аз не! Напротив-все повече предусещам, че ще се случи по-скоро това, отколкото да намеря втори мъж в живота си, дето да си телепатираме.! :grin:
Брак дори предожих на една мацка. Знаеш ли какво ми отговори тя? "Нека през живота ми премине още един идиот от мъжки пол и тогава!". Още я чакам. Броя й ги.
Тва за Грийн не биваше да го пишеш. Не го ли знаеш как се надува. Сега ще се чуе ПУК! и ти ще си виновна:blum::lol:
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Ън написа:Е, ся ми прикипя вече!

"GreenLight" , "почти безобидна".....а "Ън" никъде не прочетох! :twisted:
А аз какво да кажа, а?
Какво?!?
:grin:
Аватар
Sweety

Мнение от Sweety »

Remmivs написа:
Ън написа:Е, ся ми прикипя вече!

"GreenLight" , "почти безобидна".....а "Ън" никъде не прочетох! :twisted:
А аз какво да кажа, а?
Какво?!?
:grin:
ха! ми някоя друга да каже нещо за вас бе... :shy: чакайте малко де, това е само четвърта страница...
P.С. Пък и вие двама сте много готини за форуми според мене...толкоз сте реални... :-)
с една дума (дето викаше Un) толкоз ви харесвам, че само на лични ще ви пиша на вас :winkw: :winkw:
Блажени са бедните духом
Неф

Мнение от Неф »

Последно промяна от Неф на 04.12.10, 11:44, променено общо 2 пъти.
"Спаси си деня!" - Green Light
Аватар
Sweety

Мнение от Sweety »

хайде сега и за Боев някоя нещо да каже...
P.С.имаме право на повече от един опит
:lol:
Блажени са бедните духом
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

memnto mori

на времето опънатата струна
вибрира във дъгата на лъка
с озъбена усмивка на фортуна
с зачената греховно пустота
защо е тъй неумолима
безмилостната нейна красота
защо зовеме я по име
когато няма име тя
на времето опънатата струна
затихва в нашата душа
препуска диво към табуна
на отлетелите неща

PS
наздраве
:wine:
bibamus, moriendum est
:cool:
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Sweety написа:ха! ми някоя друга да каже нещо за вас бе... :shy: чакайте малко де, това е само четвърта страница...
P.С. Пък и вие двама сте много готини за форуми според мене...толкоз сте реални... :-)
с една дума (дето викаше Un) толкоз ви харесвам, че само на лични ще ви пиша на вас :winkw: :winkw:
Това ще се направя, че не съм го чул. :blum: Щото ЪН се счупиха всички мацки да го хвалят. Гати и наглецът художник се извъди. :grin:

Явно ще чакам други (или поне налични) неща... :harhar:
Аватар
Stranniche
Обратна връзка:

Мнение от Stranniche »

Участието тук е доброволно. Надявам се за всички да е така, да няма комсомолски поръчения.

Ако не ми харесваше тук, щях просто да престана да влизам - нищо по-лесно и естествено от това.
Вместо да влизам и да обяснявам на хората как НЕ искам да влизам :snlach: /ами тъпо е!/, как нищо хубаво не идва от тях, как вместо да съм с тях, мога да съм на много по полезни места /ми кой ми пречи/, какви са лицемери или пък некрофили.

А ако ми харесва тук, но само 1-2ма души ме дразнят, лесно мога да ги игнорирам и да продължа да чета и пиша. Не виждам нищо лошо в опцията "ингор". Предпочитам я пред конфронтацията, защото съм тук за удоволствие, за да си общувам с хората, които ми харесват, а не да се разправям с някого. Не мисля, че това е лицемерие, просто щадене на нервите на всички и на тона в клуба. :-)
Последно промяна от Stranniche на 30.11.10, 20:06, променено общо 1 път.
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

Sweety написа:хайде сега и за Боев някоя нещо да каже...
аз харесвам всички тук, него също
никой не ми е неприятен или да ме дразни
приемам хората такива, каквито са - всеки с особеностите си
Изображение
Аватар
Stranniche
Обратна връзка:

Мнение от Stranniche »

Почвам да пиша мнение и го довършвам след няколко часа. В това време темата е взела друга посока.
Сори.

Но все пак ще продължа: харесва ми тук, дори само рецепти да си разменяме. То е на периоди, в момента явно на всички ни е напрегнато в реала.
От известно време особена радост ми носят тук картините на Ън.
И клубските стихотворения, и снимките, и много други неща. Но най-вече хората. :-)
Megi_Koleva

Мнение от Megi_Koleva »

Неф написа: Лат,
кой не казва директно какво мисли?
Не го ли правим всички?
Лично аз съм си запазила една твоя реплика като мото:"Кефи ме Неф как соли!"
Острия камък реже, проправя си път, неподвластен на обработка,
на захаросаните завоалирани изрази.
Аз харесвам острите камъни, изострят и моето внимание.

Наздравиците са за повдигане на духа, от и за някого, най-вече за редовно списващите, които имат нужда от тях. Това е вид поздрав, присъствие, усещане, нужда...

Вяра, когато човек не се лута из N на брой форуми да си търси мястото,
пише само в един и то често, по възможност в повече теми. Това значи, че ги следи. Интересува се от съфорумците си, от проблемите, които ги вълнуват и прочие.
Е, няма как да е компетентен по всичко и да се харесва на всички.
Важното е да изкаже лично мнение.

Мразя напудрените изкълчени и безконечни излияния, премисляни и украсявани, преди да бъдат пуснати.
Лицемерие и фалш не търпя.

И се радвам, че тук сме се събрали хора с авторитет и самочувствие,
независимо от "глупостите", които понякога се ръсят.
Защо винаги да сме сериозни и съдържателни,
кога да се отпуснем и загърбим проблемите?

Всеки да пише и чете каквото желае.

Вяра, прескачай мненията ми, къв ти е проблема?
Ох, Неф... Наистина си... различна. Но защо ли те харесвам?!
Megi_Koleva

Мнение от Megi_Koleva »

До Боев:
Интересна тема...! Но както е при подобни теми- всеки се почесва там, където го сърби.
Та, по темата.... Според мен, тук е и както и в живия живот- хората, които ежедневно общуват и обменят мисли, се изчерпват донякъде. Нормално е да не им е толкова интересно заедно, колкото и в началото. "Сто годишните приятели", макар и дълговременни, не могат да бъдат неизчерпаеми магьосници в темите и да изненадват непрекъснато. Така е и в брака- сигурно с годините трудно можеш да се изненадаш от партньора си.
Все пак, тук е по- интересно, отколкото в реала- защото хората са непредвидени като брой мнения и неизчерпаеми като начин на мислене. Така, че, Боев, вероятно все още има недоизказани и необсъдени теми. Важното е ТИ как се чувстваш- дали имаш нужда да слушаш, дали имаш и желание да обсъждаш с присъстващите. Всичко е въпрос на лична нагласа.
На мен лично, ми е интересно тук- заради различните- онези... неконвенционалните, инакомислещите и интересните, спорещите, опониращите, директните, чепатите, разпалените в доводите и дупликите, инакомислещите...
Така, че темите са неизчерпаеми...
Неф

Мнение от Неф »

Последно промяна от Неф на 04.12.10, 11:45, променено общо 3 пъти.
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

не е истина колко е трудно човек да се види отстрани.
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Megi_Koleva

Мнение от Megi_Koleva »

Неф написа:
Megi_Koleva написа:
И аз те харесвам Меги!
:kiss:

Защото съм повече мъж и не одобрявам женските номера, истеричните пристъпи, злобата, словоизлиянията и заяжданията, ПМС-та, климакса и други налудности. :lol:

И приемам пъстротата от образи тук.
Човек трябва да умее да отсява този/това, който/което му е нужно и полезно.

Реала си е реал.
Там нещата не са същите. И ник-овете се обличат в образи. И всичко си идва по местата.
Там и Боев е прекрасен човек, и хубав- това съм го казвала. Дори не е нисък и дебел. :lol:

Не можеш да нападаш тук някого само защото поздравява с наздраве.
Карай! Както и да е!

Всички съфорумци, с които съм имала възможност да се срещна, са прекрасни, щедри и сърцати хора.
С повечето сме приятели в реала, което е още по-прекрасно. Имаме желание и нужда да общуваме и го правим. Кога тук с някоя наздравица, кога с други средства, няма значение, важна е връзката.
Съжалявам, че това дразни някои съфорумки.

И мен не ми е приятно като заплетат някоя интрига и се почнат едни дъъъълги женски постове, въртят и сучат все едни и същи неща, без да се изслушват и разбират, абе... да ти се додрайфа, верно!
И като няма кавги, като е тихо и спокойно, им става скучно и захаросано.
Защо Форумът трябва да прилича на турски сериал, за да е интересно?
До Неф:
Не е нужно да се обясняващ и да даваш отчет, миличка /:winkw:- в съзвчие с терминологията на турските сериали, и не само.
Не се притеснявай! Важното е, че имаш фенове ! А критиката е неизбежна. Но тя е градивна- не й обръщай внимание! Ти си един щурчо- сърцат и сладурко! Ако вземеш да се харесваш на всички- тегли му чертата.
Винаги съм си мислила какво значат личните възприятия и симпатии. Явно много. Ти си едно :sunny:
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

Megi_Koleva написа:
Неф написа:
Megi_Koleva написа:
И аз те харесвам Меги!

Защото съм повече мъж и не одобрявам женските номера, истеричните пристъпи, злобата, словоизлиянията и заяжданията, ПМС-та, климакса и други налудности. :lol:

Реала си е реал.
Там нещата не са същите. И ник-овете се обличат в образи. И всичко си идва по местата.
Там и Боев е прекрасен човек, и хубав- това съм го казвала. Дори не е нисък и дебел. :lol:

Карай! Както и да е!

Всички съфорумци, с които съм имала възможност да се срещна, са прекрасни, щедри и сърцати хора.
С повечето сме приятели в реала, което е още по-прекрасно. Имаме желание и нужда да общуваме и го правим. Кога тук с някоя наздравица, кога с други средства, няма значение, важна е връзката.

И мен не ми е приятно като заплетат някоя интрига и се почнат едни дъъъълги женски постове, въртят и сучат все едни и същи неща, без да се изслушват и разбират, абе... да ти се додрайфа, верно!
До Неф:
Не е нужно да се обясняващ и да даваш отчет, миличка /:winkw:- в съзвчие с терминологията на турските сериали, и не само.
Не се притеснявай! Важното е, че имаш фенове ! А критиката е неизбежна. Но тя е градивна- не й обръщай внимание! Ти си един щурчо- сърцат и сладурко! Ако вземеш да се харесваш на всички- тегли му чертата.
Винаги съм си мислила какво значат личните възприятия и симпатии. Явно много. Ти си едно :sunny:
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

може и да се види статистиката в потребители
кой по колко мнения е написал до сега
и после да се правят умозаключения
за кой ко е зочо:lol:
п.п. статистиката е суха наука:-)
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Megi_Koleva

Мнение от Megi_Koleva »

latrevw написа:
Megi_Koleva написа:
Неф написа:
Megi_Koleva написа:
И аз те харесвам Меги!

Реала си е реал.

Карай! Както и да е!

До Неф:
Точно това имах предвид и аз.
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Kent написа:може и да се види статистиката в потребители
Може ли без камъни в мойта градина? :blum:
Panta rhei...
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

Мнемозина написа:
това са мармеладени топки:-)
Аватар
Глас в пустиня

Мнение от Глас в пустиня »

Ън написа:Ами аз от доста време почти нищо не пиша тук.
В смисъл, пиша много и редовно, но това са моите неща- пускам снимки на картините, които правя и ги коментирам. Друго май не пиша. Значи, ако не бяха картините, не виждам какво бих могъл да пиша. Да пускам вицове и песни...

Тия дни си мислех, как пет години си пишем тук едно ядро около 15-20 души и ми беше интересно да коментираме кой как и дали се е променил. Аз се промених много, ти, БоЕВ, също се промени. Най- много се промени Мъжжж, според мен.
Я дайте в тая насока темата...

П.П. То не може пет години с едни хора да си говориш и все да има кво да си кажете...
Промяната е заложена у всеки. Сезоните се сменят постоянно, но никога не са едни и същи. Не вярвам, че сме се изчерпили, по скоро ни спъват разни недоизказани неща.
Аватар
Глас в пустиня

vyara написа:... Така ще ми е по-лесно да ви напусна. :kiss:
Ха - не ли и аз това правех - карах се, обиждах, горих мостове и кво? След има няма месец пак цъфнах тука. Е, вярно е, че нямах алтернатива като теб - сега, предполагам, ще радваш други хора с присъствието си. Но каквото-такова, ние ще сме тука.
От цялата работа разбрах едно нещо - един да има на когото да му е приятно да си общува с мен - заслужава си да влизам.
Та така - почини си, зареди батерията.
Аватар
Глас в пустиня

Gaspode написа:... Всеки от нас лицемери 24*7.
31 е числото.:grin:
Неф

Мнение от Неф »

Последно промяна от Неф на 04.12.10, 11:45, променено общо 1 път.
Аватар
Глас в пустиня

Kent написа:
Кенте, за Бога! Мязаш на Ленин!
еми може и да мязам наистина бе
чакам Боев палавника да се включи
нали темата е негова:grin:
Кенте, за Бога! Мязаш на Ленин!:grin:
Аватар
Глас в пустиня

Kent написа:
Kent написа:
Кенте, за Бога! Мязаш на Ленин!
еми може и да мязам наистина бе
чакам Боев палавника да се включи
нали темата е негова:grin:
дайте, дайте снимки от картите белким си намеря някой Надя Крупска:lol:
:-)

Изображение
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

Изображение
те тва е илич пък вие казвате мязаш,
на ко мязам
на суаганяго
след трифон зарезан:lol:
Аватар
Глас в пустиня

Sweety написа:хайде сега и за Боев някоя нещо да каже...
Не, не, не казвайте нищо за мен - достатъчно ми е да ме сънувате.:grin:

пп На теб не ти ли харесвам(като човек и клубно присъствие де)?
Аватар
Глас в пустиня

Remmivs написа:Защо мислиш, че тишината не говори?
Всъщност, да можеш да помълчиш заедно с някого е нещо прекрасно.
Не знам!
Гласовете в главата ми пречат да чуя какво ми говори тишината, предубеден съм, за мен тишината е мъчение.
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Kent написа:
Мнемозина написа:
това са мармеладени топки:-)
Да видиш ти сега как гузен негонен бяга. :lol:
Panta rhei...
Аватар
Глас в пустиня

Megi_Koleva написа:До Боев:
Интересна тема...! Но както е при подобни теми- всеки се почесва там, където го сърби.
Та, по темата.... Според мен, тук е и както и в живия живот- хората, които ежедневно общуват и обменят мисли, се изчерпват донякъде. Нормално е да не им е толкова интересно заедно, колкото и в началото. "Сто годишните приятели", макар и дълговременни, не могат да бъдат неизчерпаеми магьосници в темите и да изненадват непрекъснато. Така е и в брака- сигурно с годините трудно можеш да се изненадаш от партньора си.
Все пак, тук е по- интересно, отколкото в реала- защото хората са непредвидени като брой мнения и неизчерпаеми като начин на мислене. Така, че, Боев, вероятно все още има недоизказани и необсъдени теми. Важното е ТИ как се чувстваш- дали имаш нужда да слушаш, дали имаш и желание да обсъждаш с присъстващите. Всичко е въпрос на лична нагласа.
На мен лично, ми е интересно тук- заради различните- онези... неконвенционалните, инакомислещите и интересните, спорещите, опониращите, директните, чепатите, разпалените в доводите и дупликите, инакомислещите...
Така, че темите са неизчерпаеми...
Не вярвам че сме се изчерпили.
Имам нужда от комуникация.
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

latrevw написа:не е истина колко е трудно човек да се види отстрани.
Чувството за мярка е едно от най-трудните неща за обясняване. :bigsmile:
Panta rhei...
Аватар
Глас в пустиня

Стига бе, аз пиша само тука.:lol:
Ако съберем твойте от тук, бушкрафта, офроуда, планинарския(за него нищо не си споменавал, сам си го намерих:grin:) може и да ме минеш по мнения.:lol:
Аватар
Глас в пустиня

Неф написа:
Боев, и сега ако се оплачеш, че не сме ти развили темата,
здраве да е,
че и наздраве! :lol:

Развинтихте я направо.:lol:
Но и така ми харесва.
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Неф написа:
Знаеш ли... аз пък предпочитам да се вслушвам, когато някой нещо ме критикува.
И мисля, че в повечето случаи е полезно.
Не че трябва да се съобразява човек с всичко, но.
И проблемът не е с наздраветата изобщо. :bigsmile:
Последно промяна от Мнемозина на 30.11.10, 23:45, променено общо 1 път.
Panta rhei...
Аватар
Глас в пустиня

Пиша предимно вечер и може би ми убягва развитието на темите - не знам.

Истината е, че се панирам. Не ми се иска да газиме в минни полета. Мога да дам, а и има какво да взема. За няколко от последните дни само се научих да правя панорами и да сгъвам планети. Колко ли време щеше да ми отнеме и колко ровене в справочници и нета ми е спестено - не знам.

Това място за мен е специално и не ми се иска да затихва.
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

БоЕВ написа:
Стига бе, аз пиша само тука.:lol:
Ако съберем твойте от тук, бушкрафта, офроуда, планинарския(за него нищо не си споменавал, сам си го намерих:grin:) може и да ме минеш по мнения.:lol:
:lol: планинарския е як
и бушкрафта
и офроуда
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

Мнемозина написа:Знаеш ли... аз пък предпочитам да се вслушвам, когато някой нещо ме критикува.
ти предпочиташ, пък аз не - минава от едното ухо и излиза през другото като през фуния :lol:
който ме обича, ме обича барабар с недостатъците ми
ако реша сама - ще променя нещо
:snow:
Изображение
Аватар
Глас в пустиня

Kent написа:
:lol: планинарския е як
Ровичках за някаква снимка и изведнъж - Я - в резултатите на търсачката снимка на Кента, клякам и хоп планинарския.:lol:
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

snowprincess написа:
Мнемозина написа:Знаеш ли... аз пък предпочитам да се вслушвам, когато някой нещо ме критикува.
ти предпочиташ, пък аз не - минава от едното ухо и излиза през другото като през фуния :lol:
който ме обича, ме обича барабар с недостатъците ми
ако реша сама - ще променя нещо
:snow:
Лъ-жеш. :blum:

Човек се учи, докато е жив и е жив, докато се учи. Това е и смисълът на вслушването. Дали ще промени нещо, решава сам, разбира се.
Но иначе има опасност да си остане втренчен в пъпа си.
Panta rhei...
Публикувай отговор