+ тема :-)
Re: + тема :-)
Малкият (5г.) се сърди.
Говорим си:
- Защо си сърдит?
- Сърдя се на леля Дидка!
- Защо и се сърдиш?
- Защото казва, че трансформърите, които ми купваш са скъпи! А аз мразя тази дума!
- Коя дума?
- "Скъпи". Мразя думата "скъпи"!
Говорим си:
- Защо си сърдит?
- Защо и се сърдиш?
- Защото казва, че трансформърите, които ми купваш са скъпи! А аз мразя тази дума!
- Коя дума?
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

- сър Айвънхоу
Ън написа:Малкият (5г.) се сърди.
Говорим си:
- Защо си сърдит?
- Защо и се сърдиш?
- Коя дума?
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- Green Light
- Глас в пустиня
- Stranniche
- Обратна връзка:
Страхотно е това!!!Green Light написа:http://www.youtube.com/watch?v=qR3rK0kZFkg
That's the spirit!
Благодаря!
- Stranniche
- Обратна връзка:
Мнемозина написа:Не е точно за радост и подскачане, но - момент, който се запечатва.
В магазина - от онези не много големи, но модерните. На касата пред мен - възрастна жена, взела си е парче кашкавал. Касиерката посяга да й го сложи в пликче.
- Не, благодаря - казва малко хрипкаво жената. - Не искам кесия.
И тая кесия разбърка пак времената.
- Stranniche
- Обратна връзка:
Много симпатични животинки са гущерчетата! Откъде го намерихте вашият?bead_ написа:- мамооооооооооооооо, гущерът го няма!
- глупости, там си е, заровил се е сигурно
- няма гооооооооо! /усещам сериозна паника в гласчето и затова се дотътрям горе, наистина?!? го няма в терариума. вероятно се е гътнал и каката тихомълком го е изхвърлила сутринта, за да не види брат й любимия си огнен саламадър дал фира./
....
1 час по-късно.
след като съм избърсала 2 кила сълзи и сополи и едвам съм го изпратила на училище си шляпам боса из кухнята и съвсем случайно забелязвам съвсем малка жълта точица пред хладилника. хващам я с една щипка и измъквам беглеца от скривалището му.
...
1 минута по-късно.
и настана всенародно веселие.
- Stranniche
- Обратна връзка:
Че какво чудно има? Не ти ли се е случвало да търсиш нещо и в един момент да забравиш какво търсиш?Green Light написа: "Забравих си GSM-a докато го търсих"
Как ти звучи? 3 дена са минали от тоя лаф, а още се чудя...
О, забравих - ако сме противоположности, значи не ти се е случвало.
- Green Light
Случката е следната. Водим ги при леля им, докато аз и Бейби се справим с домашни премествания разни. Бейби пита - взе си GSMa, нали? Той почнал да се тупа по джобовете- ох, мамо, забравих си- рекал- GSMa, докато го търсех у нас.Stranniche написа:Че какво чудно има? Не ти ли се е случвало да търсиш нещо и в един момент да забравиш какво търсиш?Green Light написа: "Забравих си GSM-a докато го търсих"
Как ти звучи? 3 дена са минали от тоя лаф, а още се чудя...
О, забравих - ако сме противоположности, значи не ти се е случвало.
Аз не мога да светна и тва си е.
един колега ми подари днес едно шалче за Коледа
...много готинo. но преди това аз му подарих бонбони...и той много се шашна, ама аз му ги подарих, защото толкоз зле се почуствах от това, че го видях да се изчервява след мойте кометнари, че какъв IT е щом няма администраторски права да инсталира разни работи.......
P.С. и да не забравя да се регистрирам в twitter, че нещо съм се твиттнала явно
P.С. и да не забравя да се регистрирам в twitter, че нещо съм се твиттнала явно
Блажени са бедните духом
Малкия изрежда:
-Обичам мама, обичам тате, обичам бате, обичам и себе си...

аха...гледал е зад гърба ти когато си 3очо-ствал и си гледал оня клип дето го май Гриин го постна...а явно и английски знаеЪн написа:Малкия изрежда:
Блажени са бедните духом
- Stranniche
- Обратна връзка:
- Stranniche
- Обратна връзка:
Това е изключително важно. Без майтап!Ън написа:Малкият :
обичам и себе си...
Да, така е!Stranniche написа:Това е изключително важно. Без майтап!Ън написа:Малкият :
обичам и себе си...

- windcolours
Едно време у дома слагахме новогодишната украса на Бъдни вечер, когато всички се събирахме у дома. Това е една от причините да ми е любимия празник. Обаче големият син все дава зор да украсяваме по-рано. Засега само съм преметнала лампичките върху библиотеката. Миналата година, покрай пренасянето в поредния апартамент, ми зачезна половината украса, барабар с кръстачката на елхата /изкуствена е/. Голяма драма- за месеца, през който красеше апартамента, елхата падна поне две дузини пъти.
в дилема съм дали и тази година да наруша традицията и да накачуря джунджуриите отсега...Притеснявам се, че малкият ще им види сметката преди Христос да се роди за 2011и път:lol:
в дилема съм дали и тази година да наруша традицията и да накачуря джунджуриите отсега...Притеснявам се, че малкият ще им види сметката преди Христос да се роди за 2011и път:lol:
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
"Птицата, за която ще пиша, е бухалът. Бухалът не се вижда денем, а нощем е по-сляп и от къртица. Не знам нищо особено за бухала, затова ще продължа с друго животно, което си избирам - кравата. Кравата е бозайник. Има шест страни: лява, дясна, горна и долна. В задната страна има опашка, от която виси четка. С тази четка се гонят мухите, за да не падат в млякото. Главата служи да излизат рога от нея и, освен това, защото устата трябва да стои някъде. Рогата са за да се бие с тях. От долната страна е млякото. Оборудвана е така, че да може да се дои. Когато я доят, идва млякото и вече не спира. Как го прави това? Никога не съм го разбирал, но то тече с още по-голямо изобилие. Мъжът на кравата е бикът. Бикът не е бозайник. Кравата не яде много, но онова, което изяжда, го яде на два пъти и така има достатъчно. Когато е гладна, мучи, а когато не казва нищо, значи, че вътре е пълна с трева. Краката й стигат до земята. Кравите имат много развито обоняние, поради което можеш да ги подушиш от много далече. И заради това въздухът в полето е толкова чист."Мнемозина написа:Кравата има крака и те стигат до земята.Kent написа:"Където седи Кака, около нея има стая![]()
![]()
![]()
Къде беше това пък...

- Stranniche
- Обратна връзка:
И това е златно, също както за пилето и пътя!Ън написа: "Птицата, за която ще пиша, е бухалът. Бухалът не се вижда денем, а нощем е по-сляп и от къртица. Не знам нищо особено за бухала, затова ще продължа с друго животно, което си избирам - кравата. Кравата е бозайник. Има шест страни: лява, дясна, горна и долна. В задната страна има опашка, от която виси четка. С тази четка се гонят мухите, за да не падат в млякото. Главата служи да излизат рога от нея и, освен това, защото устата трябва да стои някъде. Рогата са за да се бие с тях. От долната страна е млякото. Оборудвана е така, че да може да се дои. Когато я доят, идва млякото и вече не спира. Как го прави това? Никога не съм го разбирал, но то тече с още по-голямо изобилие. Мъжът на кравата е бикът. Бикът не е бозайник. Кравата не яде много, но онова, което изяжда, го яде на два пъти и така има достатъчно. Когато е гладна, мучи, а когато не казва нищо, значи, че вътре е пълна с трева. Краката й стигат до земята. Кравите имат много развито обоняние, поради което можеш да ги подушиш от много далече. И заради това въздухът в полето е толкова чист."
Хилиш се всеки път!